Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Oł maj gat! nadrobiłam Was.
1. Zuzzi, ja piłam dokładnie ten syrop. Bagno pojawiło się ok. 10 dc.
O, czyli mam dobry syrop bagnogenny! Hmm... u mnie już 14dc, ale piję syropka dopiero od niedzieli, a Alexis mi się zdarzyła najwcześniej 16. dc. Choć i tak uważam, że już powinno mi się coś zabagnić, nooooo... co tak nędznie?
EDIT: Blondik, zabawa fekaliami połączona z podnieceniem seksualnym nazywa się koprofilia (prawie jakby ktoś był zapalonym miłośnikiem koperku).Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 12:20
-
To nie było na kiblu. Na kiblu by było jeszcze w miarę "normalne", jeśli tu można w ogóle mówić o normalności.
Wydaje mi się, że to było coś z rodzaju tego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Performance
P.S. Dla niektórych to sztuka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 12:22
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Wiecie co... coś się jednak dzieje. Właśnie byłam zrobić KUPĘ (póki mogę, bo po owu to już przecież pozamiatane) i znalazłam przy okazji takiego ciągnącego się trochę glutka. Na razie białego, ale to już jest postęp!
Hodowla bagna w toku Znowu sobie dzisiaj machnę budyń z siemienia lnianego na kolację
Białe bagienko:
-
zwei_kresken wrote:Sorry laski, ale watek o filmowaniu porodu I puszczaniu tego on-line rozwalil mnie intelektualnie...
Może rzeczywiście dobry fotograf/filmowiec zrobiłby ładną filmową pamiątkę bez rozwalonego krocza i wiadra krwi w kadrze, ale i tak nie wiem, po co to - czyżby za mało stresu dostarczał sam poród, żeby jeszcze tam gościa z kamerą wpuszczać? Już nie mówiąc o tym, jak bardzo ów filmowiec się przyda w sali, kiedy coś pójdzie nie tak i będą w toku szybkie interwencje medyczne, ratujące mamuśkę i dziecię.
Choć wszystkie telewizyjne programy o porodach (nie mam tv, ale są takie, nie?) przecież nie wzięły się znikąd - ktoś musiał pozwolić się sfilmować podczas wypychania potomka przez kanał rodny.
zwei_kresken wrote:Ja tez pracuje na bagno. Ladny kwiatek, nie?
Bardzo ładny. Chciałabym wyhodować mnóstwo kwiatków bagna, najlepiej rosnących w całym gąszczu paprotek
Ocet, syrop, budyń, musi się w końcu udać
-
Blondik wrote:niektórzy to podobno lubią...jak się nazywa seks połączony z robieniem kupy i sikaniem? myślę, że miałabyś stałe grono odbiorców, chyba, ze robisz brzydką kupę
Ja! Ja! Wybierz mnie, wybierz mnie!!!
Ja robię ładne kupy!!!
Może skoro to jest trendi i dżezi, to wydam album fotograficzny "Cztery kupy roku" i zarobię na tym kaseczkę?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelcia wrote:Raczej proponuję album "Kupa na każdą porę roku - 365 przepisów na udany koniec trawienia"
Zuzzi ile pijesz dziennie tego syropu i ile octu ?
I Blondik śliczna fasolinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 17:41
-
Proponuję zainteresować się "Małą książką o kupie" :http://www.czarnaowca.pl/literatura_dla_dzieci/mala_ksiazka_o_kupie,p572230161
Albo taką o krecie z gównem na głowie:http://merlin.pl/O-malym-krecie-ktory-chcial-wiedziec-kto-mu-narobil-na-glowe_Werner-Holzwarth/browse/product/1,436043.html
Coś mi fota źle się wyświetliła. Za to podaję linka do zawartości.
http://www.sadistic.pl/mala-ksiazka-o-kupie-vt8082.htm
Tak w temacie, to o siusiakach i cipkach też się coś znajdzie:
http://www.czarnaowca.pl/literatura_dla_mlodziezy/wielka_ksiega_siusiakow,p753144413
http://www.czarnaowca.pl/literatura_dla_mlodziezy/wielka_ksiega_cipek,p1156253615Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 17:58
mar lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnylauda. wrote:Ja! Ja! Wybierz mnie, wybierz mnie!!!
Ja robię ładne kupy!!!
Może skoro to jest trendi i dżezi, to wydam album fotograficzny "Cztery kupy roku" i zarobię na tym kaseczkę??
Haloo tyś się chyba zapomniała, przecież ty jeszcze przez najbliższe osiem miesięcy nie możesz kupy robić !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 17:54
-
mar wrote:dziewczyny weźcie mnie kopnijcie - co mnie podkusiło żeby zakładać mój cionżowy wąteczek - SZATAN MNIE PODKUSIŁ
nigdy więcej nigdy więcej nigdy więcej...
Ale nie wiem czy zauważyłaś, że niektórym wątek się bardzo podoba i proszą o więcej.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
mar wrote:dziewczyny weźcie mnie kopnijcie - co mnie podkusiło żeby zakładać mój cionżowy wąteczek - SZATAN MNIE PODKUSIŁ
ps. ja bym chciała taki filmik ale bym chciała kaskaderkę i statystkę do mojej pupy wynająć
Ciociu Mar, tym sposobem otrzymujesz KARNEGO KUTASKA!!!Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:
Zuzzi ile pijesz dziennie tego syropu i ile octu ?
Syrop piję trzy razy dziennie po łyżce, a ocet standardowo - ok. 2 łyżeczki na szklankę wody, raz dziennie.
Jeszcze się nie ma co zachwycać, to na razie był jednorazowy bagienny glutek
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
ps. ja bym chciała taki filmik ale bym chciała kaskaderkę i statystkę do mojej pupy wynająć -
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Syrop piję trzy razy dziennie po łyżce, a ocet standardowo - ok. 2 łyżeczki na szklankę wody, raz dziennie.
Jeszcze się nie ma co zachwycać, to na razie był jednorazowy bagienny glutek
Kupiłam ocet, wypiłam i przeżyłam no i zafundowałam sobie jeszcze siemię. Jeszcze syrop i będę mieć komplet BAGNO ALL INCLUSIVE
W ogóle jakby spojrzeć aktualnie na mój wykres to wydaje mi się, że widać na nim leżaczek, więc wybacz Amelcia ale podkradłam Ci go i teraz ja się powyleguje z LwD -
Ja też kupiłam ocet ten z rossmana ale mi buzke wykręciło nie moge tych suplementów ale ja pije nie na bagno, ale na talie
odrobinacheci lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba