Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Masz najdziwniejszego konika morskiego pod słońcem. Albo raczej pod wodą.
Konik ten ma całą masę zielonych wypustek. Miejmy nadzieję, że taka samo zielone coś wyskoczy mu na mordzie
Piękny konik i piękna wróżba na otarcie łez, bo raczej po objawach od dzisiaj zapowiada się już Ridż (wczoraj jeszcze miałam malutką nadzieję).
Zawsze się zastanawiam skąd Ty bierzesz takie świetne pomysły.Niesamowite jest to zwierzątko.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
mar wrote:Pozazdrościłam niektórym ich suwaczków i stworzyłam sobie swój własny, jak Wam się podoba?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Mar, po przeczytaniu, że Alexis została Lady chcialam sobie zrobić suwak pt. "Tyle i tyle do nadejścia Lady Alexis" ale nie wiem ile jeszcze do tego nadejścia
Wg papierków oszczanych jeszcze dłuuuugo poczekam...
Ridż wygląda spoko na wszystkich zdjęciach, na których nie widać jego haluksów...
-
Powąchałam wczoraj Sambora Czarnotę, po spektaklu, na którym pokazywał swoje piękne ciało (poważnie Adonis cholerny) i mało się na niego nie rzuciłam. Kocham swoje libido po tym visanne:D
Ten cykl jest na koktajlu bromergon, clo, pegnyl i dupek... boję się bać kurde.lauda. lubi tę wiadomość
-
mar wrote:zwei - muszę obczaić czy można ustawiać suwaczki na termin nieokreślony...
Można ustawiać takie coś, jak mój pasek odliczający dni od ślubu, tylko że tu byłoby coś w stylu "Już xx dni czekam na Alexis!". Albo ogółem dowolny odliczający, ile już minęło
Mar, przepiękny suwak!
-
sniezka81 wrote:Powąchałam wczoraj Sambora Czarnotę, po spektaklu, na którym pokazywał swoje piękne ciało (poważnie Adonis cholerny) i mało się na niego nie rzuciłam. Kocham swoje libido po tym visanne:D
Ten cykl jest na koktajlu bromergon, clo, pegnyl i dupek... boję się bać kurde.
Łomatko, będą bliźniaki! Albo nie- siedmiu krasnoludków!
-
małżonek by mnie chyba opuścił, gdyy to była ciąża mnoga, nawet mu w nie mówię, że jest taka szansa, po co ma sobie łamać swą słiczną główkę, niech się skupia na zarabianiu na siedmioraczki:D
zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
sniezka81 wrote:małżonek by mnie chyba opuścił, gdyy to była ciąża mnoga, nawet mu w nie mówię, że jest taka szansa, po co ma sobie łamać swą słiczną główkę, niech się skupia na zarabianiu na siedmioraczki:D
A Ty się skup na smarowaniu skóry olejkami. Tak wygląda ośmiu krasnoludków:
A tak serio, to wciągaj prochy i hoduj dorodne jajoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:20
sniezka81 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:A Ty się skup na smarowaniu skóry olejkami. Tak wygląda ośmiu krasnoludków:
A tak serio, to wciągaj prochy i hoduj dorodne jajo
O, ciężarna niewolnica Izaura!Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
lauda. wrote:Brzuszysko ma wielkie, ale i tak uważam, że jak w środku siedzi ósemka, to mają tam ciasno jak makiem zasiał czy jakoś tak
To krasnoludki- małe som ;P
Po obejrzeniu tych zdjęć połowa lasek z forum wyrzuciła Clo do śmieci, hahahahahahaha