Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Odkąd zostałam wiedźmą
do mnie Alexis z miesiąca na miesiąc przychodzi o 1 dzień wcześniej, za to Ridż jest stały w uczuciach i zjawia się dokładnie 14-go dnia po Lady. Mógłby kiedyś menda zapomnieć.
Jak tak Damulka będzie mi cykle skracać, to niedługo się z Ridźem u mnie spotka.Maialen lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Maialen wrote:A to o mnie ukochany Ridz nie zapomina zawsze jest gościu punktualny, teraz cos z nim nie halo! Może zegarka nie przestawil?, albo pochlał!
Maialen lubi tę wiadomość
-
Przeglądałam dzisiaj w markecie magazyn "Sens" i tam w środku był artykuł o niepłodności i o książce. Rozmowa była z jedną z jej autorek. Zapamiętałam namiar internetowy :http://nadziejananowezycie.pl/ - słyszałyście o niej?
Z artykułu dowiedziałam się min., że właśnie wkraczam w kobiecy kryzys wieku średniego, bo w tym roku skończę 35 lat.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Witojcie! ja szalony weekend miałam wczoraj w amoku sprzątania, a dziś lenistwa
ale zadowolona jestem, bo parę cv poszło w świat. może coś się urodzi z tego jak ze mnie nie może
kurdę hsg coraz bliżej, zaczyna się stresik
ale ze znajomymi zaczęliśmy planować wyjazd do Włoch na pizze, więc co mi tam! byle bym do tej pory płynności finansowej nie straciła
spokojnej niedzieli!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
aha, zapomniałabym! głaskajcie pieseły to ponoć endorfiny wyzwala
a jak nie macie piesełów to kocieły też mogą być <mrau>Maialen lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:aha, zapomniałabym! głaskajcie pieseły to ponoć endorfiny wyzwala
a jak nie macie piesełów to kocieły też mogą być <mrau>
Niestety w domu nie posiadam żadnego z wymienionych zwierząt. Postanowiłam głaskać Mężeła. Ciekawe tylko u kogo więcej endorfin wtedy powstanie??Yousee, zwei_kresken, Blondik, anja83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMar jakiż nieszablonowy suwaczek
Yousee wrote:Witojcie! ja szalony weekend miałam wczoraj w amoku sprzątania, a dziś lenistwa
zwei_kresken wrote:Kłamiesz! Nie można zjeść _trochę_ czipsów! Nie da się!oh ma słaba wola!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:32
-
lauda. wrote:Niestety w domu nie posiadam żadnego z wymienionych zwierząt. Postanowiłam głaskać Mężeła. Ciekawe tylko u kogo więcej endorfin wtedy powstanie??"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Maialen wrote:Hej wiedźmy mogę wpadać do Was?
Mar suwak wymiata ! Zaplemnikowanym wiedźmą gratuluje:)
Na mnie Ridz się chyba obraził juz 5 dzień się do mnie nie odzywa,a nie tak się z nim umawiałam.szacunek!
Maialen lubi tę wiadomość
-
mar wrote:Mailen.. no i że też jeszcze nie stworzyłaś tematu pt "okres spóźnia mi się już 5 dzień, co robić?!"
szacunek!
O nie nie, twardzielką to byłam ja, jak mi się okres spóźniał 70 dni i nie założyłam wątku, buhahahahaha
Zjadłam dziś migdały na endometrium. Z nimi też jest jak z czipsami. Nie można zjeść trochę...
mar lubi tę wiadomość
-
Nie pomogę Ci Mar, ale niby czemu byś nie mogła? Masz jakies wskazania do nie jedzenia czegoś? Chociaż to wpływa na endometrium to moze pogłębiać. Sorry zielona jestem
Jakoś słaba dzis jestem. Moze to cionza? Spytam dziewczyn bo wypiłam wczoraj 2 cydry... Mimo ze mam Dupka na wchłonięcie torbieli ale moze jakiś plemnior kamikadze był... Hmmm"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:Jakoś słaba dzis jestem. Moze to cionza? Spytam dziewczyn bo wypiłam wczoraj 2 cydry...
Droga Koleżanko.
Z dużym zainteresowaniem przeczytałam Twoje pytanie na forum.
Z tego co wiem, cionża bierze się ze spermy, nie z cydru. Mam nadzieję, że dopomogłam
Deine koleżanka z forum- zwei.
;PYousee lubi tę wiadomość
-
Oj bardzo koleżanko Zwei mi pomogłas
A tak BTW jak zobaczyłam swój post to zastanawialm sie co chciałam napisać. Cydr i zmiana czasu mi nie służą"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:Oj bardzo koleżanko Zwei mi pomogłas
A tak BTW jak zobaczyłam swój post to zastanawialm sie co chciałam napisać. Cydr i zmiana czasu mi nie służą
Czekaj czekaj, cofam to, co napisałam. Istnieją piwne cionże, może są też cydrowe???
-
Hej ho po przedświątecznym dniu wczorajszym
Jak miło zacząć tydzień od polegiwania w łóżku... Mąż w pracy, słonko nie napierdziela dzisiaj, nic tylko spaciuchnować i odpoczywać.
W środę idę podglądać swojego Człowieczka. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i nie tylko zobaczę, ale i usłyszę serduszko.
BTW, napisałam dzisiaj do zespołu ovu. Chodziło mi o informacje zawarte w bazie wiedzy na fiolecie, dotyczące beta HCG i kalkulatora belly.
Opis badania bety jest krótki i ubogi, podaje jedynie info, że beta podwaja się co 48 godz. Minimalny przyrost w ciągu 48 godz. powinien wynosić 66%, a w ciągu 72 godz. 114%. I to tyle.
Uwierzcie mi, nie ma wątku naa fiolecie, na którym laski nie rozpatrywałyby tego i pisały, że mają za małą betę. No i palpitacje serca od razu. Po co? Wystarczy poszerzyć info, że beta po osiągnięciu 6 tyś. przyrasta dużo wolniej i jest to całkiem prawidłowe.
I na koniec podesłałam im link: http://wiki.28dni.pl/normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych
Ciekawe czy odpiszą mi?
Edit: O hesssuuu... a jak mnie ZNIKNOM z tego foruma całkowicie za taką śmiałość??? Wrócę do Was wtedy pod innym nikiem, ale prosiak zawsze będzie ten sam. To będzie nasz znak rozpoznawczyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:40
momo1009, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość