Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymar wrote:A ja mam PMS..macie jakieś dobre rady na to?
pije melise od rana. Spadła mi temp i chyba Ridżu przyjdzie szybciej niż na suwaczku
dzisiaj świat jest zły i do dupy a pogoda nie pomaga help!!!
Może lidlowskie wino?
Oh wiem! Mar wiesz co zaczyna się 12.04? Odliczaj dniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:28
-
Wiedźuszki, pragnę oficjalnie poprosić o trzymanie kciuków za mojego fasola dzisiaj o 18:00. Różne przeboje były, krwiaki, które nimi nie były, szpital, krwawienia, plamienia...mam nadzieję, że ze świstaczkiem wszystko jest dobrze.
Zamiennie proponuję 1 darmowe wróżenie i Kichanie na wykres przez cały cykl ;plauda., odrobinacheci, Blondik, Maczek, Emma80, momo1009, Basik122, anja83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny :* tylko obawiam sie ze bedzie w druga stronę i fasol dla mnie zostanie nieosiągalny
Katarzyna, Lauda trzymam kciuki za Wasze wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:45
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Dzieki dziewczyny :* tylko obawiam sie ze bedzie w druga stronę i fasol dla mnie zostanie nieosiągalny
Katarzyna, Lauda trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Yousee wiesz co...przestań pierdolić*! Nawet jeśli wyjdzie, że jajowód jest niedrożny to się robi laparoskopię! Po to, to badanie jest (hsg), żeby sprawdzić czy nie tracicie teraz czasu, żeby wiedzieć co dalej, żeby móc działać w dobrym kierunku! Proszę się tu nie załamywać, nie smęcić tylko trzymać mocno ściśnięte poślady! Jesteśmy tu z Tobą :*
*czekam na Admina, aż usunie ten post za przekleństwa - więc Panie Adminie - cóż czasami trzeba! -
Yousee ja za dwa miesiące też bedę starała po gaciach przed HSG, a Ty pewnie będziesz pisać, że nie ma sie czego bać. Srałabym teraz, ale najpierw muszę zwalczyć jakąś bakteryję, która mi się tam zalęgła po cichu
.
Katarzyna - powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 15:10
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Uwielbiam tu do Was czasem zaglądać
Zawsze można się pośmiać
Ja też srałam po gaciach ze strachu przed histeroskopią, ale jak mi w klinice powiedzieli, że skończyło się finansowanie NFZ na ten rok i mam zapłacić 2tysie to się konkretnie posrałam i zrezygnowałam. Niech se w dupę wsadzą te histeroskopyZajdę bez tego, a jak nie to w grudniu się zapiszę znowu, żeby mi się punkty z NFZ nie wyczerpały
Katarzyna , Yousee trzymam kciukimomo1009, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Dzieki za postawienie do pionu. Odrobinacheci biorę trochę luzu. A i mam w domu lawende na uspokojenie. Tylko moze zamiast pic to zajaram
momo1009, Anuśka, Maczek, Katarzyna87, odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee ja się mentalnie zbieram, żeby zadzwonić do Lublina w sprawie udrażniania jajowodów. Jeszcze się nie zebrałam w sobie, może po świętach zadzwonię
Tak więc nawet jak wychodzi niedrożność to są jakieś wyjścia awaryjne
U mnie właśnie szaleje pierwsza wiosenna burza. -
nick nieaktualnyEva82 wrote:U mnie właśnie szaleje pierwsza wiosenna burza.
W ogóle, zauważyłam że coś się porobiło z suwaczkami nie hallo.
Oo a Kacha właśnie będzie wchodzić do gabinetu podglądać fasola, kciuki zaciśniętelauda. lubi tę wiadomość