Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Ja widziałam:) ja i mój mężu jesteśmy serialowymi pożeraczami
u mnie Ridżu też coś się tli w podbrzuszu. .
edit: dopadł mnie mój comiesięczny ból z cyklu "poddaje się, nie robię dzieci, mam to w dupie"... macie jakieś sprawdzone sposoby jak to zwalczyć? Dodam że wino już nawet nie pomaga.
Mar, ja tam bym zjadla galaretke z truskawkami i bita smietana ogladajac stare bajki disneya typu spiaca krolewna i ryczac na nich jak bobr. Pozniej wysmialabym sama siebie i by mi bylo troche lepiejale wstyd
Lena87, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Co jakiś czas wpadam do Was troszkę podglądnąć o czym skrobiecie
Banan na pyszczku za każdym razem jest
sądziłam że ja mam nie równo pod kopułką ale niektóre wasze teksty Mnie zabijają
Sam ten wątek to jest niezły odmóżdżacz - Comedy Central ma na noc przy Was
Pozdrawiam -
Vuko wrote:Mar, ja tam bym zjadla galaretke z truskawkami i bita smietana ogladajac stare bajki disneya typu spiaca krolewna i ryczac na nich jak bobr. Pozniej wysmialabym sama siebie i by mi bylo troche lepiej
ale wstyd
-
mar wrote:Vuko! genialny plan! ściągam już Piękną i Bestię
Ostatnio jestem na bieżąco z bajkami i po za oczywiście kultowymi pozycjami - Śpiąca Królewna, Kopciuszek, Królewna Śnieżka, Piękna i Bestia, wszelakimi Dumboo, Dzwoneczkami, Dzwonnikami i innymi bardzo lubię bajki "serialowe" czyli Smurfy i Scoobiego
A z nowszych moim hitem jest Odlot - Bajka dla "starszych" dzieci, czyli dla mnie
Jak poznałem Waszą matkę fajne, ale ostatni sezon oglądałam tylko po co, żeby wiedzieć jak się skończy. Brakowało mi w nim "chalange accepted" Barneya, który miał milion pomysłów jak poderwać laskę
A pamiętacie: Tyryrururu TO DŻORDŻ DŻETSON! Tyryrururu SYNEK ELROY...żona DŻEJN...córka DŻUDITI Astro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 13:24
Vuko, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Nie dokończyłam czwartego sezonu. Zastanawiam się, w którym momencie jest aktualnie akcja i jak przebrnęli przez wszystkie wątki i postacie poboczne, które niemiłosiernie ciągnęły się przez cały, podwójny, wieeeeeelostronnicowy tom sagi, nie zanudzając przy tym całkowicie widzów
Zlepili fabułę z kilku części, żeby się przeplatała? Okrasili jeszcze większą dawką brutalnego seksu?
No i co im zostało jeszcze do odegrania w serialu, jeśli skorzystali z fabuły dalszych części?
Która czytała, a nie tylko oglądała i mi odpowie?
Maczek, mar lubią tę wiadomość
-
Odrobinacheci, dzięki za zreferowanie.
Scenę z Cersei chętnie bym akurat zobaczyłaDany to akurat ciągle ma jakieś problemy, to już jest nudne
A tak to czwartego sezonu nie obejrzałam, bo już mnie męczył. Zrzuciłam to na karb zastoju akcji w książce. Pamiętam, że było mi ciężkoooooo przebrnąć przez dalsze tomy, za dużo wątków i postaci pobocznych. A nawet ten ostatni też był ciężko, bo niby coś się już działo, ale też niewiele z tego pamiętam poza odczuciem oczekiwania, aż się wreszcie coś zacznie rozwiązywać.odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
no to zaczęłam oglądać też Odlot i się poryczałam... oni też chcieli mieć dziecko!
widzieli nawet chmurki na niebie w postaci małych dzieci.. a potem siedzą u lekarza i płaczą... pewnie się okazało, że ona ma endometriozę
zobaczcie - 1 min 30 sek. -->
https://www.youtube.com/watch?v=klJcD6HyeOg
-
nick nieaktualnyMar ja tez wyłam jak bóbr na tej bajce,piękna i zyciowa.
BTW w naszych polskich serialach typu, "Na wspólnej"," Barwy szczęścia " itp są przeróżne wątki, rozwody, przygotowania do ślubu, ten tego zdradził, ta jest w zagrożonej ciąży, ten umarł, a nigdy nie ma wątku o tym ze para stara się o dziecko,pokazana cala droga jak chodzą do lekarza,jak cierpią,..nie ma:\ to może dlatego mnie te seriale nie interesują: pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:30
-
Mailen w "Na dobre i na złe" ostatnio był odcinek gdzie u kobietki zdiagnozowano endometriozę (wcześniej podejrzewano raka) - po czym lekarze jej powiedzieli, że nigdy nie będzie mogła mieć dzieci. Spróbujcie sobie wyobrazić jaka złosć mnie ogarnęła
-
nick nieaktualny
-
mar wrote:no to zaczęłam oglądać też Odlot i się poryczałam... oni też chcieli mieć dziecko!
widzieli nawet chmurki na niebie w postaci małych dzieci.. a potem siedzą u lekarza i płaczą... pewnie się okazało, że ona ma endometriozę
zobaczcie - 1 min 30 sek. -->
https://www.youtube.com/watch?v=klJcD6HyeOg
Mar na bank nie miała endometriozy, bo z nią można mieć dzieci :* -
Vuko wrote:Katarzyna, no Jestsonowie to przeciez kultowa pozycja
a pamietacie hity jak weszlo cartoon network na antene? Typu super cow albo dexter laboratory?
A Simpsonów? Oglądałyście Simsonów?? Najlepiej w oryginalnej wersji, żaden dubbing nie podrobi przekleństw Hommera
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
mar wrote:Masz rację - dziękuję :* wybaczcie mi mój spadek progesteronu ^^
A propos, taka tematyka pojawiła się też w filmie (i teraz serialu) "Służby specjalne", w którym się zakochałam. Podobnie jak we wcześniejszym Pitbullu Patryka Vegiodrobinacheci lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w serialu Usta Usta (TVN) jedna para nie potrafiła zajść - choć nie pamiętam czemu. Zdecydowali się w końcu na adopcję i jak już dziecko było "wybrane" ona zaszła w ciążę. Niestety na końcu serialu ginie, ale motyw próby zajścia był.
Maialen, mar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się Kasiu na ten serial nie natknełam niestety, ale prawda jest ze śluby,rozwody i sama ciąża jest w prawie każdym serialu,a w dzisiejszych czasach gdzie coraz więcej ludzi ma problemy z płodnością te wątki są malo poruszane. Trudno zostają tylko dobre filmy dla mnie:)