Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się zaczynam stresować bo pierwszy raz pojadę sama do Edynburga... a drugi raz w życiu tam w ogóle będę... niby nauczyłam się wczoraj mapy na pamięć ale kto wie?
Yousee trzymam kciukasy :*
Kacha ściskam. Uśmiechnij sięRobimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma daj spokój, zawsze można się zapytać, przecież w Edynburgu żyją ludzie - chyba że się mylę ;P
Yousee wszystko będzie dobrze, nie widzę innej opcji.
Czekam na info "po" już ćwiczę głos by wyśpiewać lekko odmieniony wiedźmowy hymn - pewnie nikt nie będzie miał mi tego za złe - UDROŻNIONA, UDROŻNIONAAAA ;* -
Cześć, dzięki za kciukasy.
Mój człowieczek urósł o 3 mm i CRL dzisiaj wynosi 8,1 mm, co jest zgodne z wiekiem na swuwaczku (6+5 tc). Serduszko pięknie bije, FHR 120 ud/min.
Trochę się tym zmartwiłam, że to za mało, ale gineks mówi, że to jeszcze norma. Co ma być, to będzie, nie?
Yousee, teraz skupiam się w trzymaniu kciuków na Tobie.
P.S. Przyznać się cioci Laudzie, kto testuje wkrótce?? Pamiętam, że w święta kilka czarowniczek miało sikać na magiczne różdżki testoweAmelcia, odrobinacheci, Maczek, Blondik, Basik122, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Mar coś bym napisała o nadziei i małpie, ale odpuszczę ;p
Co Ci powiem to Ci powiem, ale widocznie nie bzykałaś się w odpowiedniej częstotliwości - zapraszamy na sąsiedni wątek, tam wszystko jest wytłumaczone;plauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLauda pozytywne myślenie i będzie dobrze. Twój małż dostanie w święta najpiękniejszy prezent
Ciekawe co by było jakbyś mu dziś powiedziała, chyba by nie uwierzył 1 kwietnia
Ale trolla byś mu zrobiła mehehehe
Ja testowanie mam zaplanowane na tydzień po świętach.
Aktualnie mam wolny przedświąteczny tydzień od uczelni i walczę z magisterką. Chodzę spać o 3 w nocy, wstaję po 10 rano może coś wywalczę przez ten tydzień.
Yousee jak tylko wrócisz głośno i donośnie wiedźmowym chórem odśpiewamy Ci UDROŻNIONA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 12:30
-
Ja nie wiem, kiedy mam testować. Teoretycznie gdzieś z tydzień po świętach, ale jak na razie czekam, czy w ogóle na wykresie objawi mi się Alexis, bo póki co nie wygląda. Czekam na jakiś łaskawy skok temperatury choćby do powyżej 36,0, żeby zacząć brać progResteron.
Lauda, super, że Fasol rośnie!
-
Lauda, bardzo ładnie fasolka rośnie, zrób sobie na belly wykres i wpisuj wzrost:)
pamiętacie, że dziś prima aprilis?
ja mojemu wkręciłam, że złapałam gumębył lekko przerażony i głośno oddychał jak mu powiedziałam prima aprilis
co roku wszystkich nabieram, że coś mi się stało z autem, hehe;) taki ze mnie dobry kierowca, że wszyscy "łykają"
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Jestem
jeden jest drożny
ale sie cieszę
Maczek, Basik122, Katarzyna87, Eva82, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, Emma80, zwei_kresken, Matleena, Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Mar mam nadzieję, że nie bawisz się w ironię i nie mówimy o teście na obecność np cycków ;p Jako dowód proszę tego testa wrzucić! Jako stała sikaczka paskowa odróżnię kupiony, przyschnięty na allegro od świeżaka!
Yousee wiedziałam, że będzie dobrze! To cudownieUDROŻNIONA UDROŻNIONA!
EDIT: Mar nie może normalnie czegoś napisać, pewnie napisała i wróci wieczorem pośmiać się z rozkręconej dyskusji ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:31
Maczek, momo1009, Owca123 lubią tę wiadomość