Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwei, gratuluję i zazdroszczę
ja nadal bez @
Też poszukuję jakichś butów do treningów, mam jakieś skrętostopie czy czy nie wiem sama co. Jedna stopa mi dziwne skręca i mam problem z postawieniem jej prostodo tego coś mi ostatnio strzela w kolanie. Starość nie radość
-
Ralphina bardzo mi przykro. Może to zabrzmi lekko nie na miejscu, jak przeżywasz teraz cała sytuację, ale przypilnuj lekarzy, zeby wysłali nametraił do badań histopatologicznych i zastanów się czy psychicznie nie pomoże ci pochowanie maleństwa (można od kazdego tygodnia ciąży, musiałabyś zrobić tylko badanie kariotypu dziecka na własny koszt - 800zł; później dostaniesz tez zasiłek pogrzebowy z Zusu, wiec kasa się jakby zwróci). Może to pomóc w dalszej diagnostyce. No i poukładać życie na nowo.
Mma nadzieję, że nie bedziesz długo w szpitalu i nie tarfisz na bezdusznych lekarzy. -
zwei_kresken wrote:Ostatnio nie ma głupich nowych wątków na Ovu, zastanawiam się co się stało? Wyż intelektualny?
Masz ten swój wyż...
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czesty-sex-zmniejsza-szanse,7173.html
Aż chciałoby się napisać, że "codzienna miłość" jest bardzo wskazana przy staraniachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 08:43
-
Zwei no gratulejszyn!
Miłego dnia wiedźmy, ja zaczynam prace czyli wkurw kontrolowany.
Jeszcze jakies pozostałości Stefana przewialy mnie rano, ale mam nadzieje że sie nie rozłożę na jakies choróbsko. Ridż sie zbiera powoli, ale do gina dopiero mam termin na 11-go maja. Moze i lepiej, nie będę sie stresowac w ogole w tym cyklu!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyZwei gratulejszyn, teraz niech do tego jeszcze dojdzie Alexis we właściwym czasie i będzie cacy
Ej niech któraś dobra wiedźma zapoda mi nakrętkę bo się jaram moja temperaturą, no w życiu 37 z rana nie dobiłam. Nienawidzę tych końcówek cyklu, być albo nie być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 10:31
-
Zwei od euthyroxu można schudnąć? Chyba ściema jakaś ;p
Moje BMI to 23,65, ale prawidłowa waga jest tylko do 68kg, więc za niedługo będę za niska!
Mój małż - fan Nike - zawsze w sklepie mierzy, wybiera model, a potem na necie kupujeOstatnio spodobały mu się jakieś za 299 zł (w sklepie) a kupił za 180 zł (w Ąternetach)
Moment moment nie ogarniam - Zwei 30 dniowy cykl?! Szok, Niedowierzanie i Zdziwienie! Gratulacje!!!
Odrobina specjalnie dla Ciebie słoik z nakrętką! Jak już wykręcisz dużo luzu w dupie, wchowaj go do słoika i trzymaj na chwile zawahania
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:Wieeeeeeeeeeeeeeeeedźmy! Bladzioch jest! Mam pierwszego w życiu bladziocha!
Normalnie wstałam nad ranem i tak mnie cisnęło, że stwierdziłam ciul, nie sikam na patyka, bo nie wytrzymam, żeby go jeszcze szukać. Potem znowu się obudziłam i znowu mi się siku chciało i ponownie doszłam do wniosku, że poczekam do czwartku. A potem jak już wstałam na dobre pomyślałam sobie, że może jednak spróbuję, zobaczę tą jedną kreskę i spokojnie wezmę się za tą nieszczęssną prezentację, bo wtedy już mnie głupie myśli nie będą rozprszać. No i robię sobie kawę, wracam do łazienki i oczom nie wierzę. Bladzioch! Pierwszy w życiu bladzioch!
Gratulacje!!! -
Matleena wrote:Wieeeeeeeeeeeeeeeeedźmy! Bladzioch jest! Mam pierwszego w życiu bladziocha!
Normalnie wstałam nad ranem i tak mnie cisnęło, że stwierdziłam ciul, nie sikam na patyka, bo nie wytrzymam, żeby go jeszcze szukać. Potem znowu się obudziłam i znowu mi się siku chciało i ponownie doszłam do wniosku, że poczekam do czwartku. A potem jak już wstałam na dobre pomyślałam sobie, że może jednak spróbuję, zobaczę tą jedną kreskę i spokojnie wezmę się za tą nieszczęssną prezentację, bo wtedy już mnie głupie myśli nie będą rozprszać. No i robię sobie kawę, wracam do łazienki i oczom nie wierzę. Bladzioch! Pierwszy w życiu bladzioch!
No ale zdjęcie, zdjęcie szczochów na patyku -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Wieeeeeeeeeeeeeeeeedźmy! Bladzioch jest! Mam pierwszego w życiu bladziocha!
Normalnie wstałam nad ranem i tak mnie cisnęło, że stwierdziłam ciul, nie sikam na patyka, bo nie wytrzymam, żeby go jeszcze szukać. Potem znowu się obudziłam i znowu mi się siku chciało i ponownie doszłam do wniosku, że poczekam do czwartku. A potem jak już wstałam na dobre pomyślałam sobie, że może jednak spróbuję, zobaczę tą jedną kreskę i spokojnie wezmę się za tą nieszczęssną prezentację, bo wtedy już mnie głupie myśli nie będą rozprszać. No i robię sobie kawę, wracam do łazienki i oczom nie wierzę. Bladzioch! Pierwszy w życiu bladzioch! -
Katarzyna87 wrote:Shibuya Dziękuję
Matleena - FOCIA, FOCIA, FOCIA!
Edit: tak w ogóle to foch, bo Matleena napisała na forum ponad 30 min temu i jeszcze foci nie ma! Normalnie aż mnie macica ściska ;p
Spokój i opanowanie powiadam! Bo Młodemu za mało miejsca będzie -
No to Matleena - zapierdalaj po kabla! ;p jusz jusz jusz ;p
A masz opcję zrobienia zdjęcia telefonem i np. wysłania go sobie na maila? Ja tak robię, jak mi się gdzieś kabel zawieruszy
EDIT: Lauda na prenatalnych ze stresa ścisnęłam młodego macicą ;p Gin powiedziała, ze ma tam duużo miejsca, wiec teraz Piotruś vel Majeczka musi rozkminić jak tu się obrócić ;p (na nogi miał(a) duuużo, na rące mało )Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:48