Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wiedzmy,
Trochę mnie nie było, ale nie miałam weny na nic - a do tego badania małej i stres stres stres...ale w miarę ok, na szczescie;)
Zwei, no no no, gratulacje (tylko tak po cichutku jeszcze), trzymam kciuki za chabete, no i jak tylko bedzie dobra - dostaniesz luksusowa żabkę na mojej liście;) trzymam kciuki...
Ja tez ide dziś na chabecisko, bo obszczalam nad ranem patyk, bo Ridz cos zamarudził (chyba u Emilki) i nie odwiedził mnie we śnie, no i niby dwie krechy, ale słabe i boli brzuch, jak na haluksiarza, wiec siebie nakręcam, tylko ide na bhcg;) to zaszczyt Wiedzmo Naczelna, ze sie badany w tym samym dniu...Basik122, Blondik, Eva82, Katarzyna87, Emma80, Yousee, odrobinacheci, Amelcia, Morwa, Matleena lubią tę wiadomość
-
Nażarłam się wczoraj witaminy C i o 2 nad ranem obudziło mnie parcie na mocz. Co za stres! Że jak wyszczam wszystko, to nie będzie na poranny test!
Obudziłam sie teraz przed czasem [w sumie całą noc smarkałam] i wyszczałam bladą kreske w przepisowym - 3minutowym czasie. Kreska szeroka, a nie jakiś zaciek, ino bledsza, niż na tym wczorajszym przetrzymanym teście. Ale w tą już wierzę
Także za dwie godzinki jadę na chabetę oraz tarczycowe, które miałam zrobić na wizytę u endo. Cudownie zsynchronizowałam sobie wizytę u niego, biorac pod uwagę, że zapisywała, się 3 miechy temu
Summerka, to byłby złoty strzał- w pierwszym cykluTrzymam kciuki.
U mnie też swego rodzaju sukces, bo udało się w drugim owulacyjnym cyklu, mimo codziennego pytongowania, czasem 3 razy dziennie... I to jeszcze w pozycjach, w ktorych wszystko od razu wycieka! Tyle przeciwności!lauda., Basik122, Eva82, Katarzyna87, Emma80, Yousee, odrobinacheci, anja83, Shibuya, Marribell, Amelcia, olimama, Sigma, Morwa, WiedźmaMaKota, Matleena lubią tę wiadomość
-
Dobra, dla fanu udostępniam pytongowania. Niestety, jak pisała Kacha, nie ma opcji zaznaczania 3 na dobę, poza tym co to za ograniczenie do "rano" i "wieczorem". A środek nocy? A popołudnie? A podczas gotowania obiadu? Żal.pl
Niech laski przegladajace galerię zakumają, że jeśli się lubi, i jeśli się ma fajny seks, nie trzeba się ograniczać do co drugiego dnia, bo tak każe jedna z drugą na forum. Bo to tylko rodzi niepotrzebne frustracje, a przecież można się zrelaksować pod prysznicem! Bez świecy! No!
Chociaż może jak pytong ma słaby jad, to to ma znaczenie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:19
Morwa, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No pacze i nie wierze
Zwei i Summerka super
Ja zanotowałam dzis rownież w 30dc oszałamiająca temp jak na mnie bo 36,8!!
Ale to wczorajsze szoty
zwei_kresken lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Oj tam oj tam, taki blady bladzioch. Czekam.wlasnie w kolejce na chabete.
Basik122, Yousee, Sigma, lauda., Morwa, Blondik, przyszła mama:), odrobinacheci, Cigaretta, Shibuya, Matleena, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość