Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Summerka, no ja tam coś widzę
Jest gruba blada krecha i na krawędzi mocniejsza różowa, jakby barwnik się tak rozłożył. Który to dpo?
Wg owu to 18 dpo, ale wg mnie i wydaje mi się, że po wykresie (bolał mnie brzuch i tempka spadła), to 11 dpo. -
Summerka wrote:Mój to chyba cień dziadka cienia, wiec chyba przedwczesna radość...;(
Tylko u mnie to zdjęcie jest tak ogromne, że się nie mieści i widać tylko kawałeczek plastiku od lewej strony?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnySummerka, nie widzę Twojego wykresu, nie udostępniasz go?
Myślę, że kwestia kilku dni i będzie ciemnieć
Zwei - kiedy wynik? ;>
gratu... (dobra kurde, poczekam no. ale już sama wiesz co i jak chyba)
Emma - duże jest, ppm i otwórz :pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:01
Summerka, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Nasze forum to istna produkcja Royal Baby!
lekarze powinni dawać skierowania na nasz wiedźmowy sabat
swoją drogą, mój mąż ma refluksy i jelito drażliwe przrz stresujacą pracę i ostatnio gastrolog napisał mu na skierowaniu ''pół roku do amerykańskich Marines a potem na rok do lasu'' kuracja jak znalazł... żeby jeszcze za to płacili
Blondik, widzę, że apetycik rośnieja w końcu ostatnio zaczęłam tyć a brzuch przrz tydzień urósł mi ogromniście. W końcu ginka będzie zadowolona. Czujesz już ruchy? Ja czuje od 16 tygodnia przez co wszyscy mówią, że urodzę miesiąc przed terminem. Phi ciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:25
Blondik lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Ja też widzę tylko różowy plastik, buuuu... a chciałam nacieszyć oko !
Summerka, to kiedy lady u Ciebie była? Nie był to jednak nasz synchronizowany cykl?
Ridż utknął na Islandii u Emi, bo u mnie go też jeszcze nie widać. Nawet smyru smyru nie robi
emilanka, Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ridżu! Spieprzaj dziadu! Zostaw Emi, bo ona musi szybko zapytongować, żeby za miesiąc już robić betę w polskim labie
Edit: zaczęli wykonywać moje badanie, emocjeeeee niczym w Familiadzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:31
Sigma, Katarzyna87, emilanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYousee wrote:Otwórzcie w nowej karcie, będzie w całej okazałości.
Summerka, to kiedy lady u Ciebie była? Nie był to jednak nasz synchronizowany cykl?
Ridż utknął na Islandii u Emi, bo u mnie go też jeszcze nie widać. Nawet smyru smyru nie robitrzymam kciuki kobitki za wysokie bt !
-
Yousee wrote:Otwórzcie w nowej karcie, będzie w całej okazałości.
Ridż utknął na Islandii u Emi, bo u mnie go też jeszcze nie widać. Nawet smyru smyru nie robi