Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:No właśnie mnie się wydaje, że cena jest ok jak za dobrego lekarza. Sama staram się utytułować wyżej niż przeciętny mieszkaniec naszego kraju i uważam, że pensja powinna iść za wykształceniem. Powiem Wam nawet, że trochę się obawiałam, że skoro on taki rozreklamowany teraz i wykształcony, to mnie trochę zleje na wizycie a tu miło się zaskoczyłam. Mam nadzieję, że tak już pozostanie, zwłaszcza jak przyjdzie do porodu
Czyli Basik obala chabecianą tezę. Ale z drugiej strony wyjątek potwierdza regułę, nie?Nie wiem jak się ma ta teoria do rzeczywistości, chyba rzeczywiście jest to teoria makrela giełdowego.
Kolejna sprawa to ja mam cały czas głupie przeczucie że to nie będzie syn, chyba że ja tak bardzo chcę córkę że sobie to przeczucie wmawiamVuko lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Nie wiem czy obalam bo z głupoty popatrzyłam na belli na chabety innych dziewczyn i niektóre mają przyrost w ciągu 48h po ponad 200% i mają synów
Nie wiem jak się ma ta teoria do rzeczywistości, chyba rzeczywiście jest to teoria makrela giełdowego.
Kolejna sprawa to ja mam cały czas głupie przeczucie że to nie będzie syn, chyba że ja tak bardzo chcę córkę że sobie to przeczucie wmawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kukułka92 wrote:Ale nie znika od razu?
Byłam stymulowana w tym cyklu CLO i Ovitrelle. 9dnia cyklu pęcherzyk 19mm, 10dc zrobiłam zastrzyk a wczoraj (13dc) pęcherzyk miał 21mm i ginka sama nie umiała określić czy pękł czy nie ;/ -
nick nieaktualnyW tym cyklu miałam również HSG może ono coś popieprzyło z owulacją
Temperatura u mnie w tym cyklu jakaś dziwna , zamiast spaść po @ to utrzymywała się w granicach 36,8. I tak po dziś dzień, nie mam żadnej infekcji bo miałam robiony wymaz i posiewy..
-
Kukułka92 wrote:Ale nie znika od razu?
Byłam stymulowana w tym cyklu CLO i Ovitrelle. 9dnia cyklu pęcherzyk 19mm, 10dc zrobiłam zastrzyk a wczoraj (13dc) pęcherzyk miał 21mm i ginka sama nie umiała określić czy pękł czy nie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:30
Kukułka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jak go nie było w obrazie usg to znaczy ,że pękł. Bo w tak krótkim czasie by się nie wchłonąl. Po owulacji masz płyn w zatoce Dauglasa (u niektórych dziewczyn może on być cały cykl np endometrioza ) jest ranka w miejscu pęknięcia . Po około 24 h w obrazie usg może być widoczne całko żółte. Po około 10 dniach po owu jak nie doszlo do zaplodnienia , ciałko żółte zmienia się w ciałko białe i zanika.
-
No to tak jak pisałam jak go nie było to pękł a to się równa z tym ,że jak był na usg tzn ,że do owulacji jeszcze nie doszlo i nie jest powiedziane ,że dojdzie stąd też znak zapytania. Lekarz mógł widzieć przerośniety pęcherzyk o nierównym kształcie z którego może powstać równie dobrze torbiel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:43
Kukułka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kukułka92 wrote:I tak pewnie będzie bo jakby miał pęknąć po Ovitrelle to by pękł w ciągu tych 36-48h.
Nic to, czekam na @ i nowy cykl:) -
WiedźmaMaKota wrote:Vuko, ja mogę Ci polecić trochę ruchu. Mi pomaga. A mam wzdęcia dość często.
Wiedzma, jestem w pracy i wlasnie od siedzenia dostalam tych wzdec. Za bardzo nie mam jak sie ruszyc. Poza praca ruszam sie sporo, ale jak zjem duzo i pozniej posiedze dluzej to masakra! A akurat rumianek w robocie mi gdzies zniknal