Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem czy to ma sens, skoro jeszcze mam dupka. Poza tym to cykle mam średnio 32 dni więc może jeszcze zaczekam. Jakoś mi nie śpieszno, nie liczę na nic, skoro już tyle czasu się nie udawało, to dlaczego tym razem miałoby się udać. Musiałby się stać jakiś chyba cud
lauda. lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Nie wiem czy to ma sens, skoro jeszcze mam dupka. Poza tym to cykle mam średnio 32 dni więc może jeszcze zaczekam. Jakoś mi nie śpieszno, nie liczę na nic, skoro już tyle czasu się nie udawało, to dlaczego tym razem miałoby się udać. Musiałby się stać jakiś chyba cud
-
Amelia... szczaj!!! Szczaj na zielono!!!
P.S. Ja wierzę w cuda.
Amelcia wrote:Nie wiem czy to ma sens, skoro jeszcze mam dupka. Poza tym to cykle mam średnio 32 dni więc może jeszcze zaczekam. Jakoś mi nie śpieszno, nie liczę na nic, skoro już tyle czasu się nie udawało, to dlaczego tym razem miałoby się udać. Musiałby się stać jakiś chyba cud -
To teraz Zwei może założyć kwietniowy
Jak dotrwam do 15-stego to na pewno zatestuje, ale coś czuje że nie dotrwam
A mogę na owu - ciążo - ridż party przyjść z osobą towarzyszącą w postaci Ridża? Wolałabym przyjść z fasolką ale jak się nie uda to od biedy może być Ridżzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli do mnie się dolepi, to do 15 już powinien mnie opuszczać.
Hmm... To nie wiem, z czym wpadnę na ciążo-owu-ridż party... Jak owu jeszcze nie będzie, a Ridż już pójdzie się czepiać innej...
Z winem na endometrium?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:10
-
Ja mam taką taktykę że nie sikam bo szkoda mi kasy na testy (wolę sobie dobre piwko za to kupic ), po prostu czekam na Ridża i on jest moim darmowym testem bez niepotrzebnych rozczarowań nad jedną kreska - polecam:D
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Znalazłam nowy ostudzacz zapału
Widziałyście, co się dzieje z organami mamy podczas ciąży?
http://kwejk.pl/obrazek/2197337/kobiece-organy-w-trakcie-ciazy.htmlJustine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i sprawa się rozwiązała wraz z porannym sikiem
Małż w poszukiwaniu drugiej kreski rozebrał na części test i rzeczywiście znalazł taką bladziuchną pod częścią z napisem MAX Kurde, może chińczycy źle to wszystko razem do kupy posklejali??
Cuda się jednak nie zdarzają, przynajmniej nigdy mnie nie spotykają. Może powinnam chodzić innymi ścieżkami?
lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja wieczorem juz bede w domu to bede aktywniejsza, ale betke bym zrobila Amelcia! Pamietaj ze od miesiaca piszesz.na watku terapeutycznym wiec masz duzo wieksze.szanse na ten cud
Matko, jak ja bardzo w to wierze!
Sciskam Was.z gorMaczek, lauda. lubią tę wiadomość