Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:zuzzi dajesz dajesz, nie przestajesz ! a jakby zaczęło spadać to szybko palec w dupę sobie i mężowi!
ja mam dzisiaj z rana 36,8, potem sobie poleżałam w wyrku obejrzałam film i mi gorąco się zaczyna robić więc z ciekawości zmierzyłam temp. a tu 37,2... też się nie nakręcam bo to może być WSZYYYSTKO..
Proszę, weź sobie nakrętkę. Jest dobra do nakręcania.
Palec w dupę dobry na wszystko i nakrętka
-
Ja w tym cyklu nie nakręcam się wcale. Mój wykres jest jakiś popieprzony, a ten czub OF nadal nie wyznaczył mi krechy... Dżizas!!!
Ale tak czy inaczej, ustaliłyśmy z Katarzyną oraz Zwei, że należy się nam wszystkim trochę zabawy i niniejszym zapraszam na "Ciążo-owu party", które odbędzie się 15 stycznia.
Obowiązują szałowe suknie balowe, seksi fleksi oraz cyc-wcięcie-i-wygięcie
Alkohol oraz inne napoje typu mleko dla zaciążonych we własnym zakresie.
Ciao!Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Ja w tym cyklu nie nakręcam się wcale. Mój wykres jest jakiś popieprzony, a ten czub OF nadal nie wyznaczył mi krechy... Dżizas!!!
Ale tak czy inaczej, ustaliłyśmy z Katarzyną oraz Zwei, że należy się nam wszystkim trochę zabawy i niniejszym zapraszam na "Ciążo-owu party", które odbędzie się 15 stycznia.
Ciao!
Wpadnę!
-
Amelcia wrote:Zuzi ja chcę nakrętkę, a najlepiej kilka, bo już też mam bzika
Wgapiam się w ten mój wykres jak wróżka w kulę....
Sto tysięcy myśli....
Masz:
Nakrętki i palec w dupę! I będzie dobrze.
Też się gapię na swój wykres i podziwiam.Amelcia lubi tę wiadomość
-
Yyyyyy!!! Amelio!!! Czy Ty widzisz to co ja!? Coś czuję, że mewa zniosła jajo - ZIELONE jajo!!!
http://www.iv.pl/images/30800674050558442044.gifAmelcia wrote:Zuzi ja chcę nakrętkę, a najlepiej kilka, bo już też mam bzika
Wgapiam się w ten mój wykres jak wróżka w kulę....
Sto tysięcy myśli....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 15:03
Amelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Jutro się chyba wszystko okaże.
Trzymajcie kciuki.
Ja stawiam jednak chyba na Ridża. Nie chce któraś - tanio go oddam, nawet dopłacezwei_kresken lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Ja w tym cyklu nie nakręcam się wcale. Mój wykres jest jakiś popieprzony, a ten czub OF nadal nie wyznaczył mi krechy... Dżizas!!!
Ciao!
Mi Ovu już dwa razy zmieniło owulkę - dziś wróciło do niedzieli, która jest bardziej prawdopodobna niż wtorek. Ale się nie nakręcam bo moja tempka nie powala -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Wezmę od Ciebie, tylko się uwijaj póki u mnie jeszcze siedzi. Właśnie dziś się rozgoscil. Ale nie jest mi smutno, bo primo - grypa mnie skutecznie oslabila i jest mi ogólnie wszystko jedno, secundo - właśnie jadę oglądać pieski...
No to skoro siedzi u Ciebie, to nie mam się czym martwić. Potrzymaj go jeszcze trochę
Tylko żeby się nie wystraszył tych piesków. To jakaś Ridżo-groźna rasa??? -
Amelcia trzymam kciuki by kolejna czarownica została mamą :*
Eva82 wrote:To ja też się piszę, do tej pory już powinnam wiedzieć czy zakupić drinki czy mleko na tą okazję
Mi Ovu już dwa razy zmieniło owulkę - dziś wróciło do niedzieli, która jest bardziej prawdopodobna niż wtorek. Ale się nie nakręcam bo moja tempka nie powala
Jak Twoja tempka nie powala to co o mojej można powiedzieć ;p Nie psiocz! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny