Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Otworzyłam sobie kilka wykresów w różnych oknach i przyglądam się jednemu- tyle suplementów! Jakie ciekawe! Takie niestandardowe!
Po czym oprzytomniałam, że to mój wykres...
lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
Zaczęłam też brać palmę sabałową. Jest na policystyczne i na problemy z odmęskimi wykwitami na skórze... Do tego kwas alfa-liponowy- działa jak metformina- też uwrażliwia tkanki na insulinę. Jak nie będzie owulki w tym cyklu albo następnym, to nie wiem
Lepiej nich przyjdzie szybko, bo do owulki mam bekać tym Dongiem... Bleeeee
Maczek lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Zwei to brzmi prawie jak Deluxe z Lidla
Ja bym się z Tobą zamieniła jednym jajnikiem za jajowód, wtedy byśmy miały większe szanse na zieloną kropę
Nie mów hop, nie sprawdzałam drożności -
zwei_kresken wrote:Ewidentnie masz dwie biegnące szkity Strusia Pędziwiatra. Oto Ridż ucieka od Ciebie i już go nie zobaczysz przez 9 miesięcy z okładem. Gratulacje!
Zwei - Jedna szkita mojego Strusia Pędziwiatra trochę się mu połamała i Ridż chyba przestał uciekać i zwolnił, a obawiam się, że zawróci
Chyba za wcześnie na @, a progesteron 15,40 przy normie do 15,90 jest chyba w porządku, więc skąd to plamienie?
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Matleena wrote:Wydalam dziś 80 zeta w aptece. I to wszystko na Strepsils, syrop, psikacze do nosa i inne badziewia na grypę. Teraz mamy romantic evening z mężem z serialami i herbata z syropem z pigwy od teściowej. Geriatrie otwieramy...
Jesteście pociągający(m.in. nosem...)
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:Witajcie laseczki;)
Jaki przyjemny temat na piąteczek o pytongowaniu; )
To i ja się wypowiem. .mój żon ma 38 lat jak miał 30 mógł wiele teraz czasem uciekam bo już siły nie mam a i racja jakiś lepszy z niego i dojrzalszy kochanek:)
Ciągle mu mało szok jakby skończył na 1 numerze wieczorem zszedlby na zawał 2 razy min a najlepiej 3-4 i codziennie;) ..także szykujcie się na złote czasy kochane;)
Wzbudziłaś we mnie chęć zbudowania wehikułu czasu i przeniesienia się w przyszłość o jakieś... 15 lat... omnomnomnom -
Emma80 wrote:Zwei - Jedna szkita mojego Strusia Pędziwiatra trochę się mu połamała i Ridż chyba przestał uciekać i zwolnił, a obawiam się, że zawróci
Chyba za wcześnie na @, a progesteron 15,40 przy normie do 15,90 jest chyba w porządku, więc skąd to plamienie?
Niektórzy lekarze w ogóle chcieliby, żeby progesteron w 7DPO windował się powyżej 19
A miałaś takie wcześniej? Ile masz zwykle dni fazy lutealnej? Ja mam 10-12, więc dla mnie to by już była zapowiedź RidżaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 12:02
-
zuzzi wrote:A w ogóle to wykres mi rośnie. Nie nakręcać się, nie nakręcać się, nie nakręcać się...
Mąż też próbuje się przestać nakręcać.
zuzzi dajesz dajesz, nie przestajesz !a jakby zaczęło spadać to szybko palec w dupę sobie i mężowi!
ja mam dzisiaj z rana 36,8, potem sobie poleżałam w wyrku obejrzałam film i mi gorąco się zaczyna robić więc z ciekawości zmierzyłam temp. a tu 37,2... też się nie nakręcam bo to może być WSZYYYSTKO..Maczek lubi tę wiadomość