Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Otworzyłam sobie kilka wykresów w różnych oknach i przyglądam się jednemu- tyle suplementów! Jakie ciekawe! Takie niestandardowe!
Po czym oprzytomniałam, że to mój wykres...
lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
Zaczęłam też brać palmę sabałową. Jest na policystyczne i na problemy z odmęskimi wykwitami na skórze... Do tego kwas alfa-liponowy- działa jak metformina- też uwrażliwia tkanki na insulinę. Jak nie będzie owulki w tym cyklu albo następnym, to nie wiem Lepiej nich przyjdzie szybko, bo do owulki mam bekać tym Dongiem... Bleeeee
Maczek lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Zwei to brzmi prawie jak Deluxe z Lidla
Ja bym się z Tobą zamieniła jednym jajnikiem za jajowód, wtedy byśmy miały większe szanse na zieloną kropę
Nie mów hop, nie sprawdzałam drożności -
zwei_kresken wrote:Ewidentnie masz dwie biegnące szkity Strusia Pędziwiatra. Oto Ridż ucieka od Ciebie i już go nie zobaczysz przez 9 miesięcy z okładem. Gratulacje!
Zwei - Jedna szkita mojego Strusia Pędziwiatra trochę się mu połamała i Ridż chyba przestał uciekać i zwolnił, a obawiam się, że zawróci
Chyba za wcześnie na @, a progesteron 15,40 przy normie do 15,90 jest chyba w porządku, więc skąd to plamienie?
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Matleena wrote:Wydalam dziś 80 zeta w aptece. I to wszystko na Strepsils, syrop, psikacze do nosa i inne badziewia na grypę. Teraz mamy romantic evening z mężem z serialami i herbata z syropem z pigwy od teściowej. Geriatrie otwieramy...
Jesteście pociągający (m.in. nosem...)
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:Witajcie laseczki;)
Jaki przyjemny temat na piąteczek o pytongowaniu; )
To i ja się wypowiem. .mój żon ma 38 lat jak miał 30 mógł wiele teraz czasem uciekam bo już siły nie mam a i racja jakiś lepszy z niego i dojrzalszy kochanek:)
Ciągle mu mało szok jakby skończył na 1 numerze wieczorem zszedlby na zawał 2 razy min a najlepiej 3-4 i codziennie;) ..także szykujcie się na złote czasy kochane;)
Wzbudziłaś we mnie chęć zbudowania wehikułu czasu i przeniesienia się w przyszłość o jakieś... 15 lat... omnomnomnom -
Emma80 wrote:Zwei - Jedna szkita mojego Strusia Pędziwiatra trochę się mu połamała i Ridż chyba przestał uciekać i zwolnił, a obawiam się, że zawróci
Chyba za wcześnie na @, a progesteron 15,40 przy normie do 15,90 jest chyba w porządku, więc skąd to plamienie?
Niektórzy lekarze w ogóle chcieliby, żeby progesteron w 7DPO windował się powyżej 19
A miałaś takie wcześniej? Ile masz zwykle dni fazy lutealnej? Ja mam 10-12, więc dla mnie to by już była zapowiedź RidżaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 12:02
-
zuzzi wrote:A w ogóle to wykres mi rośnie. Nie nakręcać się, nie nakręcać się, nie nakręcać się...
Mąż też próbuje się przestać nakręcać.
zuzzi dajesz dajesz, nie przestajesz ! a jakby zaczęło spadać to szybko palec w dupę sobie i mężowi!
ja mam dzisiaj z rana 36,8, potem sobie poleżałam w wyrku obejrzałam film i mi gorąco się zaczyna robić więc z ciekawości zmierzyłam temp. a tu 37,2... też się nie nakręcam bo to może być WSZYYYSTKO..Maczek lubi tę wiadomość