X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Eva82 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się zdecydowała w pierwszej kolejności na ten trzeci wariant :D

• mar Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/26271909354860156663.jpg

<3
    jakbym mogła urodzić psa razem z dzieckiem to bym się nie wahała <3

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałabym tego białego piesa :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Ja w tym cyklu nie nakręcam się wcale. Mój wykres jest jakiś popieprzony, a ten czub OF nadal nie wyznaczył mi krechy... Dżizas!!!

Ale tak czy inaczej, ustaliłyśmy z Katarzyną oraz Zwei, że należy się nam wszystkim trochę zabawy i niniejszym zapraszam na "Ciążo-owu party", które odbędzie się 15 stycznia.
    Obowiązują szałowe suknie balowe, seksi fleksi oraz cyc-wcięcie-i-wygięcie :)
    Alkohol oraz inne napoje typu mleko dla zaciążonych we własnym zakresie.
    Ciao!
    Nie wiem czy wstęp jest wolny ale wpadam :D Wezmę duuużo alkoholu najlepiej wysokoprocentowego bimbru bo 16tego mam termin @ a owulki jak nie było tak nie ma więc będę tańczyć na stole i kieckę zadzierać :D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małe psy to nie psy:), zazwyczaj są bardziej agresywne od tych wielkich i jest z nimi problem przy dzieciach, bo je wszystko wnerwia

oto moja oaza spokoju 38kg Rufi, który pozwala dzieciom na wszystko, nawet na wkręcanie śrubek w dupkę;)

fdb9db04876a0c79med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 08:49

Eva82, Katarzyna87, Maczek, Maczek, lauda. lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • mar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz go uwielbiam!

Kurcze czy też w weekend macie problem z mierzeniem temp.? Bądź w dni wolne? Ja w tygodniu mierze o 6 a w weekend nie mogę się zwlec i dziś zmierzylam dopiero o 10 a tu 37 stopni, nie wiem jak ro wpisywać i ile stopni odjąć ; (

• Eva82 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ustawiony budzik, mierzę i idę spać dalej, a mierzę o 5:30. Nie mam większych problemów. Najlepiej zignoruj bo takie odejmowanie chyba też nie jest do końca wiarygodne.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łałałiła - czubek wyznaczył mi owulkę :)

Maczek, lauda. lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne to małe białe. Ale ja też wolę duże psy. Chociaż i tak najbardziej lubię koty ;) Póki co nie planujemy jednak żadnego zwierzaka, bo potem wyjazd w góry, czy gdzieś indziej to jest problem i trzeba albo go przestraszonego targać pociągiem, albo wciskać komuś pod opiekę... nie... Może kiedyś się dorobimy domu z ogródkiem, to i piesa się wtedy zgarnie :) I kota. I 5 chomików, czy coś :D

Mi dzisiaj tempka zjechała. Trochę nam się z mężem smutno zrobiło, no ale cóż...

Palec w dupę i czekam na Ridża, powinien wpaść za 3-4 dni. A potem się będziemy pytongować w jubileuszowym, piątym cyklu, może zaskoczy :P

EDIT, 14:25: Teraz zmierzyłam tempkę z ciekawości i 36,96. Noż kurde. Wiem, że taką popołudniową to sobie mogę wsadzić, ale od kilku dni mam po południu ok. 37 stopni, a ja nigdy nie miewam takich temperatur, dobijam maks do 36,6. Zdecydowałabym się ta durna tempka, bo mnie już wkurza ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 14:27

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umnie tez dzisiaj spadek, kolejny, bosh...co za wykres...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • mar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wiesz co może oznaczać jednodniowy spadek temp.?
    ZAGNIEŻDŻOOOONA ZAGNIEŻDŻOOONA.. :)

tego Ci życzę!

Blondik, Maczek lubią tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    zuzzi wiesz co może oznaczać jednodniowy spadek temp.?
    ZAGNIEŻDŻOOOONA ZAGNIEŻDŻOOONA.. :)

tego Ci życzę!

Haha :D No kiedy ja już jeden miałam taki w tym cyklu :P Dwa razy się zagnieżdża? :P

Okaże się jutro, czy moja wykresowa ekspedycja będzie się dalej wspinać na Matterhorn, czy przestraszy się śnieżycy i zacznie całkiem schodzić ze szczytu do doliny Ridża ;)

Na razie znów siadłam jak głupia z tym termometrem w gębie i jest 37,19...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 16:33

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzzi, taka popołudniowa tempka to chyba na nic się zdaje... Ja też zmierzyłam przed chwilą i wyszło 37,28'.
    Baaaaardzo mnie denerwuje ten OF. Nic mi nie wyznacza, a kombinowałam już jak nie wiem co: obniżałam temp. lub zawyżałam, ignorowałam i nic... Jak jutro mi sukinkot nie zrobi krechy, to se sama pierdyknę.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Zuzzi, taka popołudniowa tempka to chyba na nic się zdaje... Ja też zmierzyłam przed chwilą i wyszło 37,28'.

No niestety jest do kitu. ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Baaaaardzo mnie denerwuje ten OF. Nic mi nie wyznacza, a kombinowałam już jak nie wiem co: obniżałam temp. lub zawyżałam, ignorowałam i nic... Jak jutro mi sukinkot nie zrobi krechy, to se sama pierdyknę.

Hmm... a to bagno wczoraj to faktycznie takie lejące? Zobacz może, czy Ci nie dziabnie krechy, jak je wywalisz.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam "niagarę z pipki"... Już kombinowałam z bagnem. Nic.

Edit: Jak zmieniłam wczorajsze bagno z W na K, to przynajmniej zmienił światło na czerwone. Może jutro pierdyknie kreskę, a 11 ja pierdyknę dwie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:29

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Wczoraj miałam "niagarę z pipki"... Już kombinowałam z bagnem. Nic.

No kurde... To zostaw bagno jak było i może jutro się wykicha...

EDIT: A zielone światełko zapala dziad zawsze, jak mu się śluz zaznaczy wodnisty albo rozciągliwy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:31

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha, u mnie też juz kolejny spadek na zagniezdzenie, blizniaki lub trojaczki jak nic;)

Maczek lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Ja dzisiaj celowo wpisałam kremowy i dlatego mam czerwone. Jak ustawiam wodnisty to kasuje mi krechę i daje zielone światło...pojebaaany czubek ;p

lauda., Justine M lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem :)
    przetestowałam dziś coś na miarę palca w dupie :) wiem, wiem nic nie jest takim antidotum na wszystko jak sławetny paluszek, ale może jednak.....:P
    Wierzcie mi, człowiek nie ma ochoty myśleć o owulkach, tempkach, wykresach, testach, objawach itp bzdetach :D
    Wystarczą zwykłe majtki wrzynające się w przedziałeczek, włażące wszędzie, gdzie nie powinny, przekrzywiające na wszystkie strony, jednocześnie za duże i za małe :P Dla utrudnienia jeszcze trzeba cały dzień być poza domem i najlepiej łazić jakiś czas po centrum handlowym. Nie ma szans na grzebanie w gaciach kiedy naokoło pełno ludzi :P
    Ale dziś miałam dzień hehehehe :P

Kupiłam sobie za to ekstra czekoladki Karmello, albo na pocieszenie, albo na ucieszenie jeszcze nie wiem :P

Maczek, lauda., Justine M lubią tę wiadomość

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ