Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik, ja już nie chcę obfitszego Ridża, po ostatniej kąpieli 2 dni temu dostałam Krwawej Niagary, teraz marzę, żeby przestało się ze mnie lać. Muszę uzupełnić zapasy żelaza.
Dotik, u nas ostatnio luz w dupie mniejszy niż wcześniej, ale już wracamy do formydotik lubi tę wiadomość
-
Witajcie Wiedźmki
Dawno mnie tu nie było ale spróbuję w wolnych chwilach których nie mam nadrobić Was choć trochę. Widzę, że pojawiło się kilka nowych twarzy
Gratuluję wszystkim nowym wiedźmowym mamom, przykro.. wiecie czemu
U mnie stan przedridżowy, na LWD nawet nie narzekam, jestem zwarta i gotowa na kolejny odcinek Mody na Okres
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Dzięki Blondik
Fakt, że to najładniejszy wykres jaki tu na OF wyhodowałam, chyba z okazji rocznicy założenia konta
. Tyle że ja sobie chyba wmówiłam, że dwie kreski to u mnie już nie kwestia czasu, a cudu, zupełnie się na nic nie nastawiam
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
będę się mieć na baczności! ale nie wiem czy mi to grozi. mój kiedyś ulubiony gin powiedział że mam dziurawe jajniki (czy to podchodzi pod diagnozę pcos?). niestety potem zobaczyłam go w Uwadze, okazało się że lubi dzieci no i nie miałam już okazji się dowiedzieć co dalej. chyba tam gdzie teraz jest, nie przyjmuje pacjentek
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:będę się mieć na baczności! ale nie wiem czy mi to grozi. mój kiedyś ulubiony gin powiedział że mam dziurawe jajniki (czy to podchodzi pod diagnozę pcos?
). niestety potem zobaczyłam go w Uwadze, okazało się że lubi dzieci no i nie miałam już okazji się dowiedzieć co dalej. chyba tam gdzie teraz jest, nie przyjmuje pacjentek
Dotik, jesteś z Gdańska?Czy nie tylko u nas ginekolodzy lubią młode narządy?
dotik lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Dotik, jesteś z Gdańska?
Czy nie tylko u nas ginekolodzy lubią młode narządy?
myślisz o panu Piotrze.B ? tak, oryginalnie z trojmiasta choć teraz mnie wywiało dalej.
zwei_kresken wrote:
Dotik, u nas ostatnio luz w dupie mniejszy niż wcześniej, ale już wracamy do formy
ja mam obecnie dużo LWD, więc mogę się podzielić nadmiarem - moje gatki trochę na tym cierpią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 11:07
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Hej, Dotik! Zauważywszy ostatnio Twoją sygnaturkę w innym wątku już wiedzialam, że będziesz do nas pasować. Mów mi Zu
A tak w ogóle... Wiedźmy jedne, co Wy tu czarujecie?! Śmiałam się z Waszej sraczkowej epidemii i teraz mnie z rana dopadło! Wiedźmo-sraczka.
Jajcory mnie bolą. Szybko, nie? Dopiero kończę pierwszy tydzień cionszy. Czyżby niepokalanek aż tak dawał kopa?
Swoją drogą akurat mamy mały kryzys finansowy, więc to idealna pora dla Fasola! One chyba lubią się znienacka pojawiać w takich klimatach, więc może wpadnie
Czekam, jakie wyhoduję bagno w tym odcinkuNa razie nic nie ma.
Zwei, czyści się, wyczyści i akurat będzie gotowe na dojrzałe jajo. Aczkolwiek horrory klasy C są okropne, więc skończ już ujęcia do Twego niskonakładowego filmu grozy, każ Ridżowi kończyć rolę i się wynosić. Mam nadzieję, że szybko Ci odpuści.dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelcia fistaszki hahaha
Witaj Dotik w krainie gdzie luz strumieniami płynie, jak Ci kiedyś zabraknie zawsze jakaś wiedźma może pożyczyć
Ja już powoli zaczynam się irytować moje cykle nie przekraczają 34 dni a ten trwa już 36, przy czym zawsze na 3 dni przed haluksiarz mnie smyra, a teraz Ridża ani widu ani słychu nic! No i sobie myślę że to przecież nie może być fasol bo cycki mam takie miękkie.
Więc może i ja sobie od kogoś luzu użyczę, Dotik mogę?
Zuu wiem coś o tym, też się śmieję że jakby teraz fasol wyskoczył, a ja właśnie pracę zaczełam to musiałabym sobie przyswoić ten ładny tekst z stopki emilanki "chcesz rozśmieszyć Boga? opowiedz mu o swoich planach"Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 11:58
Maczek lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:
Więc może i ja sobie od kogoś luzu użyczę, Dotik mogę?
bierz ile chcesz, mi wystarczymoże powinnam jakaś garażową wyprzedaż zrobić?
a apropo ridża, to do mnie to on wpada, ale jakby go nie było. max 2 dni a potem jakieś brudne bagno. co mu się u mnie nie podoba? nie rozumię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:01
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
mam expresowe cykle 40-50 dni circa. co do owu to zaczynam wątpić, że w ogóle jest - ponad 1,5roku sumiennego pytongowania i dupa, mimo że skok temp zawsze jest, ok. 25-30 dc to coś na bank jest nie halo. ale ogarniam w czerwcu monitoring więc się okaże co w moich dziurawych jajniorach siedzi, oprócz myszyjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
o tototo. u mnie pewnie podobnie. mam nieśmiałe jajka które nie chcą opuszczać swojego kurwidołka w pęcherzyku:/ się luteinizują stąd progesteron w okolicach 17. powiem swojemu nowemu ginowi jak już go znajdę że chcę zastrzyka na ośmielenie jaj!
chwila na Waszym super-wątku i już jestem zdiagnozowanaprzyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Dotik to będziesz musiała znaleźć gina na NFZ bo majątek stracisz na to gwałcenie jak się uzależnisz
hehe:) dlatego sobie pakiet w medicovershicie wykupiłam na tę okoliczność i od czerwca gin-hunting będzie!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.