Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Dziewczyny! Ja po wizycie, wszystko jest w najlepszym porządku
Maluch waży 162g i na początku nie chciał pokazać co ma między nogami, ale w końcu się udało i będzie Mikołaj!
inezka lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Kurcze masz już imię a ja dalej nie wiem jakie wybrać. Mamy z tym duuuuży problem nic nam się nie podoba a jak się podoba jednemu to nie drugiemu
B. coś o Janku mówił i to jeszcze przejdzie ale jak usłyszę, że ktoś mówi "Jaś", "Jasiu" to chyba zamorduję!!! Mówił coś też o Wojtusiu ale... hmmmm...
Dla dziewczynki podoba mi się Zuza ale nie wiem czy tak damy, podobało mi się Hania ale słyszałam, że jakaś Hania w "M jak miłość" ma się pojawić więc wysyp Hań w PL przewiduję... No i moje ukochane Maja... B. powiedział "jak dla psa" i jak na złość jego siostra swojemu psu tak dała
Shibuya mój brat ma Mikołajjak był mały to mówiłam na niego "Fikołaj"
Shibuya lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Basik jak będzie chłopak to może pozwól synowi zaproponować jakieś imię, może zmieni zdanie co do płci i pokocha braciszka 'jak swojego własnego':p
Yousee na 1 śniadanie jadłam płatki, ale spoko na drugie mam z szynką, więc będziemy wrozyc
Matleena daj znać po wizycie i mam nadzieję że Ty mi nie zrobisz takiego psikusa jak Shibuya i będziesz miała normalne zdjęcie w 2d!!!
Edit: jam durna, Basik of kors że będzie chłopak bo kanapka z szynką nie kłamie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 09:18
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Ufff. Lepiej mi.
Dajemy trofoblastowi jeszcze 10 dni, zeby sie odchrzanil. Jesli do tego czasu nie pojdzie sobie, widzimy sie ponownie. Za niska beta jak na pozamaciczna, ale chuchamy na zimne. Jest szansa, ze trofo pojdzie sobie precz z kolejnym Ridzem, ale jesli beta wzrosnie niebezpiecznie wysoko, to pogonimy go lekiem.Matleena, Maczek lubią tę wiadomość
-
Od dzisiaj przestaję negować bieganie na betę dziewczyn z wątku (oczywiście po po 13 - 14dpo). Bez krwi u Zwei nic by nie wykryli.
Tak przy okazji, ja też nie wiedziałam, że nie powinno się brać kwasu foliowego przy ronieniu i potem. Brałam normalnie. -
Katarzyna87 wrote:Od dzisiaj przestaję negować bieganie na betę dziewczyn z wątku (oczywiście po po 13 - 14dpo). Bez krwi u Zwei nic by nie wykryli.
Tak przy okazji, ja też nie wiedziałam, że nie powinno się brać kwasu foliowego przy ronieniu i potem. Brałam normalnie.
Podobno pomaga to odbudowac sie komorkom zarodka, czego przy poronieniu raczej sie nie chce.
-
zwei_kresken wrote:Podobno pomaga to odbudowac sie komorkom zarodka, czego przy poronieniu raczej sie nie chce.
Szkoda, że jak siedziałam w domu z wiedzą, że beta spada w tempie super szybkim (8000, po 24h 5300) nikt mi tego nie powiedział. Musiałam czekać 3 dni na zabieg chcąc wydalić z siebie samodzielnie zarodek - to co dzieje się w głowie kobiety w tym czasie jest nie do zrozumienia dla osoby, która tego nie przeszła. Nie krwawiłam a już miałam dość Piotrusia 1.0. -
Matleena wrote:Pozwólcie, że chamsko zmienię temat. Mam ochotę założyć wątek pt "O co chodzi z tym kupywaniem?".Szlag mnie trafia jak widzę taką formę tego słowa i mam ochotę zwrócić uwagę autorce postu.
A Ty jeszcze nic nie kupywałaś???? Serio??? Nie należy wstrzymywać stolca!Matleena, Maczek, Summerka, Vuko lubią tę wiadomość