Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzzi wrote:Eeeej, masz namiar na progesteron w kremie?!
Tu kilka słów o nim:
http://www.heranswer.com/progesterone_cream.asp
A tu na alledrogo:
http://allegro.pl/npc-sarati-naturalny-progesteron-w-kremie-i4948227202.html
Maczek lubi tę wiadomość
-
W skrócie- w opakowaniu kremu znajduje się koło 46 dawek po 21mg progesteronu- jest taka specjalna miarka. Wciera się kremiszcze w skórę.
Bierę.
Nie wiem, czy wchłania się do krwi rownie skutecznie, jak z brzuszka... Ale luteina dopochwowa też wchłania się przez skórę, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:56
-
zuzzi wrote:Dzięki! Drogie to jak nie wiem Aleee...
Obczytać to już się dawno obczytałam. Dlatego szukałam dziada ten rok, czy pół roku temu. Wtedy go nie było na alledrogo.
Ej, jeśli dobrze liczę, to starcza na minimum 3cykle. Nie jest to aż tak dużo kasy na miesiąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:04
-
hej Kochane Wiedźmy czytam Wasz wątek od zarania dziejów i doszło do tego, że muszę chować się przed mężem bo gdy leżę na łóżku i płaczę ze śmiechu to on zaraz chce też się pośmiać ale jak mu opowiadam o Ridżu i pytongach, palcu w dupie itp to on nie wie o co kaman hehehehe też mam totalny odjazd jak Wy, więc składam CV o przyjęcie do Waszego sabatu
zwei_kresken, przyszła mama:), Maczek, Emma80, Eva82, Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Łomatko, urombałam się kubkiem grzanego wina...
Aaaaaaaaaa.
Endometrium, to dla ciebie!
Marribell wrote:hej Kochane Wiedźmy czytam Wasz wątek od zarania dziejów i doszło do tego, że muszę chować się przed mężem bo gdy leżę na łóżku i płaczę ze śmiechu to on zaraz chce też się pośmiać ale jak mu opowiadam o Ridżu i pytongach, palcu w dupie itp to on nie wie o co kaman hehehehe też mam totalny odjazd jak Wy, więc składam CV o przyjęcie do Waszego sabatu
Ja Ridża akceptuję jeszcze w tym miesiącu, potem już nie. Więcej tej mordy po operacjach nie zdzierżę. Mam nadzieję, że już niedługo nie będziesz musiała chichrać się z Ridża , bo wszystkie będziemy łazić z brzuchami
Idę Ci szukać wróżby
Maczek, Marribell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhello marribell
zwei ...normalnie czekam na interpretacje zawsze czymś mnie rozwalisz:):)pozytywnie...
choć na moje cyklopowe jedno oko nic jeszcze nie powiedziałaś!!
tak wogóle to gdzie Ty pracujesz w aptece? jak czytam o tych lekach i specyfikach to zadne lekarzyny mi potrzebne nie sa akarbnico wiedzy...ulecz mnie przepisz cos na płodność -
zwei_kresken wrote:Łomatko, urombałam się kubkiem grzanego wina...
Aaaaaaaaaa.
Endometrium, to dla ciebie!
Ja Ridża akceptuję jeszcze w tym miesiącu, potem już nie. Więcej tej mordy po operacjach nie zdzierżę. Mam nadzieję, że już niedługo nie będziesz musiała chichrać się z Ridża , bo wszystkie będziemy łazić z brzuchami
Idę Ci szukać wróżby
Dziś małż trochę wypił bo ojca imieniny i jak mu powiedziałam, że go chcę dziś wykorzystać do celów prokreacyjnych to on na to, że by chciał ale nie wie, czy da rade heheheheDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
w grudniu jedna dziewczyna mi powiedziała, że po tylu serduszkach to muszę zaciążyć hehehehe co ja zrobię, że mam większe libido od mojego ślubnego...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
przybliżając moja historię... hashi i hiperlipidemia, cykle od 28 do 70 dni a o reszcie na razie mi nie wiadomo. Bejbuska wyczekuję już 6 mc w zeszłym miesiącu już fiksowałam na forum, wszystko skrupulatnie liczyłam, zapisywałam itp itd ale mam teraz wyj..eb..ane więc może tym razem będzie mi dane
Maczek lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Marribell wrote:przybliżając moja historię... hashi i hiperlipidemia, cykle od 28 do 70 dni a o reszcie na razie mi nie wiadomo. Bejbuska wyczekuję już 6 mc w zeszłym miesiącu już fiksowałam na forum, wszystko skrupulatnie liczyłam, zapisywałam itp itd ale mam teraz wyj..eb..ane więc może tym razem będzie mi dane
Tu się właśnie reklaksujemy głównie, spinanie się jest na innych wątkach
Kurde, widzę co masz, ale internety nie mają wystarczająco dobrej ilustracji
Lauda, może Ty znajdziesz? Gdzie się szlajasz? Pewnie jesteś Jeźdźcem Pytongów...
Strrrrasznie się uchlałam... Jednym kubkiem...
-
he he he ja dziś wypiłam kieliszek wina i mnie zwaliło z nóg gęba czerwona, jakbym stała pod budką z piwem w -30 stopniDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Mi się tak ostatnio robi po piwie. Nie umiem pojąć, dlaczego.
Mogę wypić dwie szklanki whisky z lodem - jest mi wesoło. Mogę wypić pół butelki wina i jest fajnie. Nawet wódki trochę mogę wydoić, choć to rzadko.
A piwo od jakiegoś czasu mnie powala... Jedna butelka i jestem gotowa, w dodatku z bólem głowy i chęcią natychmiastowego zaśnięcia.
-
Zuzzi, ja już mam kaca po tym kubki. No nie służy mi czerwone, zwłaszcza słodkie.
Ale tak zimno było, że zapragnęłam grzańca.
Marribell wrote:a i oczywiście proszę o wróżbę
Masz węgorza elektrycznego.
Niestety nie znalazłam bardziej "wstrzasającego" rysunku..
Teraz musisz niczym ten węgorz przetrzepać Ślubnego, aż węgorz dostanie ziełonej kropki na końcu.
Groszek wegorzowi w dupę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 00:15
lauda., przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Zuzzi, ja już mam kaca po tym kubki. No nie służy mi czerwone, zwłaszcza słodkie.
Ale tak zimno było, że zapragnęłam grzańca.
Po bardzo słodkim też tak mam. Cierpiałam bardzo po wermutach. Edelkirsch, który mój mąż bardzo lubi, też mi szkodzi. Może to te nasze insulinowe sprawy tak nam robią?
Półsłodkie i wytrawne czerwone to ja mogę pić
-
Biere to. Przekonał mnie dziki yam.
Właśnie nie było mnie przez chwilę z powodów pytonga oraz pozyskiwaniem naturalnego inozytolu
zwei_kresken wrote:Tu kilka słów o nim:
http://www.heranswer.com/progesterone_cream.asp
A tu na alledrogo:
http://allegro.pl/npc-sarati-naturalny-progesteron-w-kremie-i4948227202.html[url][/url]Maczek lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Biere to. Przekonał mnie dziki yam.
Właśnie nie było mnie przez chwilę z powodów pytonga oraz pozyskiwaniem naturalnego inozytolu
Z tako czterokropkowo głowo Twój potfur nie potrzebuje yamylauda. lubi tę wiadomość