Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzzi wrote:Ej, ja czekam na Ridża!
Kurczę, to już we trzy będziemy musiały się nim podzielić. Mam nadzieję, że obskoczy nas wszystkie naraz
Na razie Ridż jest u mnie, ale coś słabszy niż zwykle i zdaje się, że już chce powoli uciekać. Zwykle jest dłużej. Niech spada, trzymać na siłę nie będę.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Eva82 wrote:Amelcia i Zuzzi ustalcie między sobą, która pierwsza. Ja się ustawiam jako trzecia w kolejce
Ciekawe czy będziecie się szarpały za włosy jak będziecie się o niego biły
Tak! Jak w prawdziwej MnS! -
Emma80 wrote:Na razie Ridż jest u mnie, ale coś słabszy niż zwykle i zdaje się, że już chce powoli uciekać. Zwykle jest dłużej. Niech spada, trzymać na siłę nie będę.
Do której pierwszej zajrzy, jak od Ciebie odejdzie? Napięcie rośnie! Okaże się w następnym odcinku.Eva82, Amelcia, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheheheh u mnie dziś pozytywny test owu więc Ridżu ma mnie na końcu grafiku. Ale będę Wam kibicować w starciu
lewy sierpowy!!prawy!! dawaj ją za skalp/włosy!teraz z główki! oczywiście walkę będę podlewać kisielemDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Właśnie przeczytałam jakiegoś spoilera z 2013, że Brooke Logan źle się poczuła i poszła na badania, bo myślała,,że to menopauza, a tu ciaża! Co za scenariusz!
lauda. lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:No to muszę go przekupić czymś
Już wiem:
Masz wybór między mną a Zuzzi, przy czym dodam, że ja to ta blondynka
Dlaczego Brunecie tak się błyszczy cyc??? -
nick nieaktualny
-
bo w drugim odcinku okazuje się, że jest w 8 mc ciąży z Ridżem a to na cycu to mleko z pewnością aaalbo....hmmm mam kosmate myśliDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Też jestem blondynką, więc ten argument wypada Ci z rąk, ha!
Mam wino w lodówce, czekające na Ridża! I czekolada też będzie. Takie przygotowania już poczyniłam!
Spóźniłaś się. Jednak wybrał chyba mnie, bo już czuję zapach wody po goleniu, słyszę lekkie skrzypienie śniegu pod stopami. Zaraz zakołacze do mych drzwi - a ja otworzę i wciągnę go do środka i nie oddam przez kilka dni.
P.S.
Z blondynką to była taka podpucha hahahahahahaha
Widać podziałało, w końcu to chłop, a ci ponoć wolą blondynki, a skoro już przyjdzie, to nie będzie wybrzydzał i brał jak jest -
Matleena wrote:Wiecie co, czytam te pozostałe wątki i tak sobie myślę, że jeszcze 2 miechy temu sama zadawałam takie durne pytania i aż na milę czuć było swąd mojego nakręcenia objawowego, a teraz mi się śmiać chce, że inni tak mają. Cholera jasna jak to dobrze, że przynajmniej teraz mi przeszło. Przecież to gołym okiem widać. Toć i ja należałam do tego grona, z którego nienakręcające się śmieją w duchu. Mam nadzieję, że mi to już nie wróci.
To boli, nie? Jak takie coś czytam, to mi już ręce opadają. Jednak najgorsza jest świadomość, że też tak miałam
Matleena wrote:Taka uwaga:
Jakbym miała w dni płodne taki śluz jak teraz smarki w nosie, to bym zaszła chyba już w 1cs.
Hehe Szalona starsza pani w "poradni życia rodzinnego" - czyli prymitywnej, przymusowej nauce metod obserwacji cyklu, którą musieliśmy zaliczyć przed ślubem, tak właśnie mówiła: "Śluz jak białko jaja... Jakie białko?! Ja tam zawsze mówiłam... Jak katar!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:41
Blondik lubi tę wiadomość