Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:Spóźniłaś się. Jednak wybrał chyba mnie, bo już czuję zapach wody po goleniu, słyszę lekkie skrzypienie śniegu pod stopami. Zaraz zakołacze do mych drzwi - a ja otworzę i wciągnę go do środka i nie oddam przez kilka dni.
Póki go nie masz, to jeszcze nie jest przesądzone!
-
Wesoły jajnik dla Ciebie! Niech Twoje też się tak uśmiechają
http://www.iv.pl/images/65024166795898569936.png
zwei_kresken wrote:Mojej jajniki śpią, nic mnie nie kłuje
Haloooo, jajniki! Jest tam kto???Maczek, zwei_kresken, Eva82, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Po to mamy ten wątek, żeby nas tamte śmieszyły- bez nakręcania się zajdziemy szybciej
Ja jeszcze zaglądam na wątki tarczycowe, coby nieść kaganek oświaty. Jak czasem czytam, że laski piszą, żeby się starać mimo TSH 11, bo dziecko w brzuszku kolezanki , co zaszła przy TSH 11 jest niby zdrowe, to mam ochotę wysłać im zdjęcia zrobione po porodach dzieci urodzonych z otwartą czaszką. To takie zdjęcia zapłakanych rodziców, ściskających swoje nowo narodzone dzieci o główkach ubranych w czapeczki. To zdjęcia pożegnalne, bo po kilku- kilkunastu godzinach dzieci odchodzą. Też bym w to pewnie nie wierzyła, gdyby nie przypadek mojej znajomej z zaniedbaną niedoczynnością, która ostatnie 2 miesiące ciąży przechodziła wiedząc, że ubierze dziecku czapeczkę i się z nim pożegna Kolejną ciąże była już leczona i ma zdrowe dziecko, ale po pierwszej ciąży ma traumę. Ale nieeee, TSH 11 to nic! Nie mówiąc o tym, że badania sugerują gorszy potencjał intelektualny dziecka, którego matka w ciąży miała niedoczynność..
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Ridż już się zbliża,
już puka do mych drzwi,
Pobiegnę Go przywitać,
z radości serce drży.
Ref.:
O szczęście niepojęte,
Ridź sam odwiedza mnie.
O Ridżu, wspomóż łaską,
bym godnie przyjęła Cię.!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziś będę spiewac moją pieśń powitalną....dziad się zbliża:)Amelcia, agatka196, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Właśnie to jest najgorsze, ten wstyd, że kiedyś się też tak miało i usunąć się tego nie da (lub po prostu się nie chce bo zajjęłoby to zbyt wiele czasu)
Oj tam, trudno Pociesz się, że Ci (nam) szybko przeszło, bo niektórym w ogóle nie przechodzi
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:Mój Ridż już się zbliża,
już puka do mych drzwi,
Pobiegnę Go przywitać,
z radości serce drży.
Ref.:
O szczęście niepojęte,
Ridź sam odwiedza mnie.
O Ridżu, wspomóż łaską,
bym godnie przyjęła Cię.!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziś będę spiewac moją pieśń powitalną....dziad się zbliża:)
Niezły wierszykAmelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA do mnie przyszedł jak jedliśmy kolację
Nieśmiało zasiadł przy stole, łyknął kakao, zjadł kromkę świeżego chlebka z pyyyysznym miodem i został
Siedzimy sobie teraz razem na sofie i oglądamy nasz ulubiony program pt. "Wstydliwe choroby"
Zuzzi p r z e g r a ł a ś !zwei_kresken, lauda., Eva82 lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:A do mnie przyszedł jak jedliśmy kolację
Nieśmiało zasiadł przy stole, łyknął kakao, zjadł kromkę świeżego chlebka z pyyyysznym miodem i został
Siedzimy sobie teraz razem na sofie i oglądamy nasz ulubiony program pt. "Wstydliwe choroby"
Zuzzi p r z e g r a ł a ś !
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Ridżu, Ty świnio!!!
lauda., Amelcia, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:A do mnie przyszedł jak jedliśmy kolację
Zuzzi p r z e g r a ł a ś !
A który przyszedł?
Nowy czy stary?
-
nick nieaktualny
-
Walka dziewczyny, walkaaaa!!!!!!!!!
http://www.iv.pl/images/95017490335886543479.gif
Edit: Ale Stefani grzmotnęła luksusowo
zuzzi wrote:NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Ridżu, Ty świnio!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:18
Maczek, Amelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny