Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ordynatora w niedziele spotkać w szpitalu to dziw jakiś
Przynajmniej jak ja leżałam 2 tyg to ok. 15 znikał a w weekend nas nie zaszczycił obecnością."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Rzygam syropem na bagno, rzygaaaaaam!
Morwa, osobiście mieszam w kociołku w Twojej intencji. Co prawda jest to kociołek z botwinką, ale może pomoże.
Jutro bedę niecierpliwie wypatrywać wiadomości od Ciebie. Ściskam kciuki! -
Moje róże zostały zaatakowane przez mszyce. Przekopując internety znalazłam sposób na mszyce jakim jest wywar z czosnku.
Bede mieć cudownie pachnące kwiatychociaż żaden przystojny wampir nie wpadnie już do mnie do ogródka
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:Moje róże zostały zaatakowane przez mszyce. Przekopując internety znalazłam sposób na mszyce jakim jest wywar z czosnku.
Bede mieć cudownie pachnące kwiatychociaż żaden przystojny wampir nie wpadnie już do mnie do ogródka
Mi jakieś robale wyjadają miętę na mohito, parszywce!
Może i ja muszę czosnkiem polać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 22:18
lauda. lubi tę wiadomość
-
Hmm mojej mięty nie ruszają. Ale spróbować możesz. Chociaż na razie dziady siedzą dalej na tych rozach. Muszę podwoić dawkę"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
info dla zaciążonych wiedźm ze śląska
BEZPŁATNE USG 3D/4D organizowane przez Śląski Instytut Matki i Noworodka (szczegółówe info podają na fb)
27 czerwca , godz 10-16, CH Pogoria, Dabrowa GórniczaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 08:10
-
Morwa! Trzymaj sie!
Wiedźmy witam z burzliwego Krakowa. Nie śpię od 3.30 bo zaczęło grzmieć wokoło a ok 4 juz sie jasno robi i ptaki śpiewają! Szok!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Morwa, trzymaj się! Czemu Cię zabrali na stół?
Na mnie napadł Ridż - zabral się na wakacje, dziad. Więc liczba cykli starań oficjalnie staje się dwucyfrowa
Bardzo imponujące dwie burze były w nocy.
Na mszyce pomaga też opryskanie coca-colą. Zdychają skurczybyki. Na melisie je tak pogoniłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:34