Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to mam taką sklerozę że szkoda gadać. Mój małż się śmieje że jak bym sobie na chusteczce supełek zawiązała to i tak by się zastanawiała dlaczego to zrobiłam. Ostatni przez moje roztargnienie wzięłam dzieciaka w papciach z przedszkola, dobrze że ładna pogoda była
-
Basik ja w papciach wczoraj do sklepu wyszłam i w połowie drogi zorientowałam się co jest nie tak
dobrze, że tutaj to jak w piżamach latają nikt dziwnie nie patrzy bo to norma więc na moje papcie nawet pewnie nikt nie spojrzał
Basik122, Shibuya lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna87 wrote:
Ralpina to od dzisiaj bierzesz udział w konkursie na hodowanie bagna
Jednak rzecz, chyba masz źle opisane cykle na OF, ten o tytule "łyżeczkowanie" jest już 1cpp, potem masz 2cpp (a nie pierwszy) i teraz Laska masz 3cpp
Poprawiłam! Na bagno to ja mam zaklęcia... Gorzej z Alexis, bo zapomniała drogi w moje skromne progi. Jakbyście się z nią widziały, to koordynaty GPS do mnie zostawcie... Party z przytupem dla niej w tym cyklu szykuję...
PS. Jak się nie lubi postów?? Bo szukam jakiegoś antylajka i nie widzię nigdzie...
-
Ralpina, robimy bagno!
Dziabnął mnie dzisiaj jajnik, mam nadzieję że to zbliżająca się Alexi, a nie Przyczajony i Ukryty Prysznicław Zombie...Ralpina lubi tę wiadomość
-
Na bagno moja droga Matko Założycielko, ja mikstury warzę... nasiona mielę z niebieskiego kwiatu zalewam kroplą źródlanej wody (przegotowanej)... i łykam 6 tablet Oeparolu
A jak nie pomoże, to żelem...
A Ty robiłaś hormony w tym cyklu? A betę?
-
Czesc Wiedzmy!
Morwa, dobrze,ze juz w domu niedlugo bedziesz,bo w szpitalu to czlowiek choruje,zamiast zdrowiec
Wrocilam niedawno od gina na NFZ, tqkiego dziadka i...nigdy wiecej! Tak mnie stary, pomarszczony kutas wkurzyl,az myslalam,ze go opluje. Wiecie,ze nawet nie zmierzyl fasola ani nie sprawdzil serduszka?! A zdj to zrobil takie,ze 3 tyg temu lepiej bylo widac, tylko okragla plame widac i debil robil przez pochwe, chociaz maja super usg w tym gabinecie. I mowilam mu o tej niskiej szyjce, to mi guzik powiedzial tez na ten temat. Jeszcze nie chcial wpuscic mojej mamy, dziad jeden! Dobrze,ze polozna przesympatyczna i mi dala skierowanko na badanko. Ehh, na szczescie we wtorek ide do mojego gina,bo ta wizyta miast mnie uspokoic, to zdenerwowala na maxa. Ide sie najesc bobu na pocieszenie -
Oglądałam na jednej apce na telefonie filmik o rozwijaniu się płodu (amerykański ju noł
) pokazywali płeć dziecka, nogę w 26tc. Sprzęt wyglądał na niezły. Podłączony do rzutnika, więc mamuśka z rodziną oglądali malucha w rozmiarach Yeti. Jednak jakość - masakra. U mnie jak pokazywał nogę to była noga, widać było stopę, choć raz pomyliłam dupkę z głową ;p Ale tamto? Krecha przez środek, lekarz się rozływa, że to kość udowa.
Miałam się dzisiaj ważyć, ale nie robiłam wczoraj kupy, więc poczekam na dzisiejszą i zważę się w czwartek ;p
Vuko, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
No, kroluje
wczoraj wieczorem na styczniowkach byla jakas szczodra babka,co kutasiki rozdawala, rekordzistka u nas dostala 24
bo do kazdego posta jakas desperatka dawala
wiedzma, ja na odcisk? Przeciez ja aniol nie kobieta jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:33
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość