X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjj moja mama ma moje mleczaki!

Widziałam na fb kiedyś zdjęcie obiegło świat, sesja porodowa nawet taka w miarę do oglądania, co nie zmienia faktu, że rodzice powinni zachować to dla siebie a nie w internety wrzucać i nagle paczę i nie wierzę, łożysko na plaży ułożone chyba w serce...

Zawsze można najpierw położyć na piachu a potem zjeść

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ejjjj moja mama ma moje mleczaki!

Widziałam na fb kiedyś zdjęcie obiegło świat, sesja porodowa nawet taka w miarę do oglądania, co nie zmienia faktu, że rodzice powinni zachować to dla siebie a nie w internety wrzucać i nagle paczę i nie wierzę, łożysko na plaży ułożone chyba w serce...

Zawsze można najpierw położyć na piachu a potem zjeść
    Ale piach będzie chrzęścił między zębami ;)

zwei_kresken, myshka84 lubią tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • olencja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam swoje mleczaki,same se zebralam zeby mi nikt nie podpierdzielil:D i mleczaki mojego psa tez mam:D

a i ze 2 chyba zeby mondrosci tyz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:33

u5cvp2.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, ale nie lubię piachu chrzęszczącego w zębach :P

atdc20mmxp7m5026.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę sikać, owszem, nawet sobie pozwalam kilka razy dziennie ;) tylko na razie wszystko idzie w kanał. a patyka obszczać zamierzam dopiero w niedzielę, bo termin mam z grubsza na sobotę - chyba że znów coś mi się pochrzaniło..
    nie wiem czemu, postanowiłam być w tym cyklu cierpliwa i nie obsikiwać patyków bez potrzeby. mimo że mam ich dużo i mogłabym lać ile wlezie, tym bardziej że to allegrowe, więc i tak w nie nie wierzę :D

a opaskę szpitalną to swoją mam. jest słodka, nikomu nie oddam :) i to jest coś, co można dziecku pokazać. a nie łożysko, ble.. może je jeszcze zmumifikować i pokazać "jak żywe"?

mleczaki też spoko. :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • olencja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to cierpliwas:D jesli owu bylo w 12dc to w niedziele powinna byc juz formalnosc:D
    u mnie w sobote bedzie 13pdo wiec i tak gowno by wyszlo,ale coz,czasem trzeba miec frajde z sikania:D

a ten test Pink? to juz robilam pare miesiecy temu:( negatyw byl:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:43

u5cvp2.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam tego zdjęcia o którym mówiłam ale nie mogę znaleźć, za to mam inne "kfiatki"

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4068c57c9246.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffec43fddcf0.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8830a865cdb.jpg
    Może to ostatnie zdjęcie zaczeliby pokazywać w szkołach jako metodę anykoncepcyjną?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:44

3i496iye8v37prd8.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuzwa jem!
    ja jem,obiad jem!
    nie to cos!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:44

u5cvp2.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ymmm apetyczne i smakowe...

atdc20mmxp7m5026.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg. smutne to

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja coś nie do końca wierzę w ten 12dc. :)
    i tak temperatura mi zdradzi, co się dzieje - jak zmierzę w terminie @ i widzę że spadła to nie mam po co sikać.. a i tak sikam ;)

a sikanie przed wydaje mi się niemiarodajne, zwłaszcza na allegro, a nakręca mnie dodatkowo. :)

poza tym ja wcale nie jestem cierpliwa - jeszcze nigdy nie doczekałam do Ridża, zawsze coś zatestuję ;) mówię sobie że to po to, żeby się nie łudzić, a robię to właśnie dlatego że liczę na cud. :)

edit:
    jaa.. nie mam słów. zdjęcia mnie zabiły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:48

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • olencja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba ze 3 razy wyczekalam ridza:/ u mnie jest zawsze plamienie wiec pare dni przed wiem ze dupa zbita:/

a jakie zazwyczaj masz cykle?ile dni?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:46

u5cvp2.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie! jak można! Ale faktycznie to ostatnie to świetna metoda antykoncepcyjna!

Księga Hioba
  • olencja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    O losie! jak można! Ale faktycznie to ostatnie to świetna metoda antykoncepcyjna!
    e tam,ja i tak dalej bede sie bzykac:D

u5cvp2.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    e tam,ja i tak dalej bede sie bzykac:D

no ja też, ale młodzież 14-letnia może by się obrzydziła ;)

Księga Hioba

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze tak przy jedzeniu, no ale w końcu łożysko jest do jedzenia nie? :D

Blondik lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nigdy nie doczekałam terminu @, ale mi dośc szybko wychodziły pozytywy...dwa razy w 13dpo :)

Wiedźma, a co do skierowania, to takie badanie chyba 200zł kosztuje...w sumie tyle co wizyta u nieznanego gina :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwykle mam 26-27dni. nie wiem na jakiej podstawie moja apka w komórce wyznacza jaki będzie następny, ale ma bardzo dużą sprawdzalność - nie pamiętam kiedy ostatnio się pomyliła. a nie, pamiętam - teraz jak jechałam na mazury, ale to miałam wyraźnie (o ile czegokolwiek można być pewnym) wcześniejszą owulację - i machnęła się o 1 dzień tylko, choć spodziewałam się że Ridż przyjdzie nawet 3-4 dni wcześniej.. teraz nie wiem kiedy miałam owulację :D

27 dzień wypada mi w piątek, więc sobota byłaby dobrym momentem na (nie)spotkanie się z Ridżosławem. :)
    myślisz, że mam szczać w sobotę?

ps. powiem Wam szczerze, że z tych wszystkich zdjęć ostatnie najmniej mi przeszkadzają. to jest po prostu kobieta po porodzie. może niekoniecznie powinna się tym chwalić całemu światu, ale jeśli to miałoby być zdjęcie prywatne, to niech se je trzyma i ogląda z mężem. poród to może być piękne przeżycie dla pary. choć niekoniecznie w szpitalu :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • olencja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo moze szczajmy razę?:D

Wiedzma-ale to sie je w formie przygotowanej tabletki czy czegos a nie ze taka na talerz i heja:D

u5cvp2.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:

ps. powiem Wam szczerze, że z tych wszystkich zdjęć ostatnie najmniej mi przeszkadzają. to jest po prostu kobieta po porodzie. może niekoniecznie powinna się tym chwalić całemu światu, ale jeśli to miałoby być zdjęcie prywatne, to niech se je trzyma i ogląda z mężem. poród to może być piękne przeżycie dla pary. choć niekoniecznie w szpitalu :)

No właśnie o to to! Wg mnie wszystko można sfotografować, nawet jaką kupę się zrobilo rodząc ale po co z tym do internetów?

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 753 754 755 756 757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ