Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejjjj moja mama ma moje mleczaki!
Widziałam na fb kiedyś zdjęcie obiegło świat, sesja porodowa nawet taka w miarę do oglądania, co nie zmienia faktu, że rodzice powinni zachować to dla siebie a nie w internety wrzucać i nagle paczę i nie wierzę, łożysko na plaży ułożone chyba w serce...
Zawsze można najpierw położyć na piachu a potem zjeśćRobimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Ejjjj moja mama ma moje mleczaki!
Widziałam na fb kiedyś zdjęcie obiegło świat, sesja porodowa nawet taka w miarę do oglądania, co nie zmienia faktu, że rodzice powinni zachować to dla siebie a nie w internety wrzucać i nagle paczę i nie wierzę, łożysko na plaży ułożone chyba w serce...
Zawsze można najpierw położyć na piachu a potem zjeść
zwei_kresken, myshka84 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
ja będę sikać, owszem, nawet sobie pozwalam kilka razy dziennie
tylko na razie wszystko idzie w kanał. a patyka obszczać zamierzam dopiero w niedzielę, bo termin mam z grubsza na sobotę - chyba że znów coś mi się pochrzaniło..
nie wiem czemu, postanowiłam być w tym cyklu cierpliwa i nie obsikiwać patyków bez potrzeby. mimo że mam ich dużo i mogłabym lać ile wlezie, tym bardziej że to allegrowe, więc i tak w nie nie wierzę
a opaskę szpitalną to swoją mam. jest słodka, nikomu nie oddami to jest coś, co można dziecku pokazać. a nie łożysko, ble.. może je jeszcze zmumifikować i pokazać "jak żywe"?
mleczaki też spoko.
Flp 4,6-7 -
a to cierpliwas:D jesli owu bylo w 12dc to w niedziele powinna byc juz formalnosc:D
u mnie w sobote bedzie 13pdo wiec i tak gowno by wyszlo,ale coz,czasem trzeba miec frajde z sikania:D
a ten test Pink? to juz robilam pare miesiecy temu:( negatyw byl:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:43
-
Szukałam tego zdjęcia o którym mówiłam ale nie mogę znaleźć, za to mam inne "kfiatki"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4068c57c9246.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffec43fddcf0.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8830a865cdb.jpg
Może to ostatnie zdjęcie zaczeliby pokazywać w szkołach jako metodę anykoncepcyjną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:44
Robimy drugiego Dziedzica
-
tylko ja coś nie do końca wierzę w ten 12dc.
i tak temperatura mi zdradzi, co się dzieje - jak zmierzę w terminie @ i widzę że spadła to nie mam po co sikać.. a i tak sikam
a sikanie przed wydaje mi się niemiarodajne, zwłaszcza na allegro, a nakręca mnie dodatkowo.
poza tym ja wcale nie jestem cierpliwa - jeszcze nigdy nie doczekałam do Ridża, zawsze coś zatestujęmówię sobie że to po to, żeby się nie łudzić, a robię to właśnie dlatego że liczę na cud.
edit:
jaa.. nie mam słów. zdjęcia mnie zabiły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:48
Flp 4,6-7 -
olencja wrote:e tam,ja i tak dalej bede sie bzykac:D
no ja też, ale młodzież 14-letnia może by się obrzydziła"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zwykle mam 26-27dni. nie wiem na jakiej podstawie moja apka w komórce wyznacza jaki będzie następny, ale ma bardzo dużą sprawdzalność - nie pamiętam kiedy ostatnio się pomyliła. a nie, pamiętam - teraz jak jechałam na mazury, ale to miałam wyraźnie (o ile czegokolwiek można być pewnym) wcześniejszą owulację - i machnęła się o 1 dzień tylko, choć spodziewałam się że Ridż przyjdzie nawet 3-4 dni wcześniej.. teraz nie wiem kiedy miałam owulację
27 dzień wypada mi w piątek, więc sobota byłaby dobrym momentem na (nie)spotkanie się z Ridżosławem.
myślisz, że mam szczać w sobotę?
ps. powiem Wam szczerze, że z tych wszystkich zdjęć ostatnie najmniej mi przeszkadzają. to jest po prostu kobieta po porodzie. może niekoniecznie powinna się tym chwalić całemu światu, ale jeśli to miałoby być zdjęcie prywatne, to niech se je trzyma i ogląda z mężem. poród to może być piękne przeżycie dla pary. choć niekoniecznie w szpitalu
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:
ps. powiem Wam szczerze, że z tych wszystkich zdjęć ostatnie najmniej mi przeszkadzają. to jest po prostu kobieta po porodzie. może niekoniecznie powinna się tym chwalić całemu światu, ale jeśli to miałoby być zdjęcie prywatne, to niech se je trzyma i ogląda z mężem. poród to może być piękne przeżycie dla pary. choć niekoniecznie w szpitalu
No właśnie o to to! Wg mnie wszystko można sfotografować, nawet jaką kupę się zrobilo rodząc ale po co z tym do internetów?Robimy drugiego Dziedzica