Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie trochę się przygotowałam i przeczytałam co 50 stronę,więc myślę że się odnajdę;)Tempo mnie z lekka przeraża,ale powinnam dać rade
Morwa pytonga ujeżdżam 5 cykl, ale stosunkowo rzadko,więc może dlatego to już 5 miesięcy:/lauda. lubi tę wiadomość
-
katastrofa wrote:Spokojnie trochę się przygotowałam i przeczytałam co 50 stronę,więc myślę że się odnajdę;)Tempo mnie z lekka przeraża,ale powinnam dać rade
Morwa pytonga ujeżdżam 5 cykl, ale stosunkowo rzadko,więc może dlatego to już 5 miesięcy:/ -
Oj Morwa! Niech kefirek Cie uratuje
Ja alko nie pije od niedzieli bałam sie że zaszkodzi leczeniu, ale moze znacie jakiś procentowy trunek na kaszel?
Pilnie przygarnę przepis bo dusi mnie jak starego gruźlika!
Katastrofa! Witamy, zapewniamy luz w doopie ale nie ponosimy odpowiedzialności za konsekwencje czytania nas"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Oj Morwa! Niech kefirek Cie uratuje
Ja alko nie pije od niedzieli bałam sie że zaszkodzi leczeniu, ale moze znacie jakiś procentowy trunek na kaszel?
Pilnie przygarnę przepis bo dusi mnie jak starego gruźlika!
Katastrofa! Witamy, zapewniamy luz w doopie ale nie ponosimy odpowiedzialności za konsekwencje czytania nasA jak nie to najwyżej wyjdę po angielsku
-
Kacha i właśnie mnie uświadomiłaś, że moja mama albo była zębową wróżką, albo jej moje zęby ukradła, no i na kasę też mnie oszukała bo ja za wypadnięcie mleczaka dostawałam lizaka
Katastrofa witajrozgość się i napij się, tylko zakrętek nie wyrzucaj bo moga się przydać jak LwD zabraknie
Robimy drugiego Dziedzica
-
katastrofa wrote:W pizdu z nimi
Jak nie chciałam dzieci to mi żyć nie dawał i co krok trącał pytongiem,a teraz jak przychodzą dni płodne to panicz zmęczony! na konsoli niemców zabija
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Blondik wrote:kiedys lizaki, czekoladki...etraz dzieciaki w prtzedszkolu informują, że od wóżki dostają stówę za zęba.. to niech lepiej nie wypadają te zęby kurka wodna
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
olencja wrote:to czemu jeszzcze nie mamy suwaczkow?
na co czekasz?
ja nie przepadam za suwaczkami, jeszcze się nie przekonałam. moooże, jak moja cionrza trochę dojrzeje..
edit:
stówa za zęba? to co ja mam zarabiać po to, żeby dziecko szybciej zęby wypluwało, a za tę kasę kupiło sobie słodycze? to już wolę sama mu dać coś słodkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:52
Flp 4,6-7