Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć z rana. Nie mogę spać, siki mnie gonią do łaźni co chwila, a wierzcie mi, dla osoby, która sikała do tej pory raz-dwa razy dziennie jest to spory szok
Zapomniałam Wam się wczoraj pochwalić, że na naszą imprezę zakupiłam prawdziwy, ekskluzywny test ciążowy, a nie jakieś tam patyki do obsikiwania
http://www.iv.pl/images/71349792205991607418.jpg
A że jest na nim dzidziuś wyskakujący z jajca, to może u mnie też się coś kluje?zwei_kresken, mar, Maczek lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, u mnie dziś skok mój osobisty pytong raczył mnie dziś bardzo miło zbudzić wczoraj/dzisiaj impra u teścia do 01:00 ale się objadłam..
Lauda, kiedy testujesz?
W czwartek jadę z małżem na narty, wezmę ze sobą test ofkors
A swoją drogą dziołchy moje, chce Wam podziękować za to jakie jesteście bo poczytuję Was ciągle i aż sikam ze śmiechu. W tym cyklu w ogóle nie wchodzę na inne szmirowate-schizowate i mocno nakręcone wąciochy a mój palec siedzi głęboko w 4 literach.Kropka, basta
lauda., zwei_kresken, Maczek lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Zwei, jak tam Twoja szyjka? owu mamy w podobnym terminie więc będziemy pewnie razem świętować kurde na dworze wieje jak cholera, może coś przywieje? albo wywieje Ridża raz a dobrze
zwei_kresken lubi tę wiadomość
lauda. wrote:No oczywiscie testuję w ciążo-owu party czyli 15-go
lauda. lubi tę wiadomość
Tak trzymaj Marribell!
Marribell wrote:Zwei, jak tam Twoja szyjka? owu mamy w podobnym terminie więc będziemy pewnie razem świętować kurde na dworze wieje jak cholera, może coś przywieje? albo wywieje Ridża raz a dobrze
Szukałam dzisiaj, nie znalazłam,,zdażyłam tylko rozciągnąć bagno, chociaż wczoraj było lepsze, i wtedy napadł mnie pytong...
Test dzisiaj chyba wyszedł bledszy niż wczoraj - jak przeschnie to porównam. Ale zaznaczyłam już wczoraj pozytywa, najwyżej dziś też będzie pozytyw
Mam nadzieję, że Alexis będzie, ale potem naprawdę nie obrażę się za Ridża w terminie. Kolejny miesiąc urządzi mnie bardziej- sytuacja w nowej pracy będzie już taka, że dostanę czasową umowę, bo teraz na razie okres próbny. Zależy mi na tym, żeby móc tam wrócić jakby co. I nie chciałabym uciekać na l4. Byłam bez pracy celowo kilka grubych tygodni, odpoczęłam sobie i już wiem, że tęsknię za ludźmi i nie chciałabym siedzieć w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:00
mar, Maczek lubią tę wiadomość
-
Zwei zaciskam szyjkę co by Ridż się nie wydostał do 15stego
Zobaczymy ile wytrzymam
Cały tydzień będę zapie...ć w robocie bo zamykamy księgowo rok więc ja party rozpocznę ok 6:00, przygotuję drinki i będę trzymać kciuki co by dziewczyny trafiły i nasikały na zielono na testylauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
do mnie powinien Ridż zawitać jakoś dzisiaj wg moich obliczeń i długości cykli..a tutaj z rana 37 stopni, hmm jak nie zawita w ciągu 3 dni to też machnę test albo poczekam na dżamprezę 15-go!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:09
lauda., Eva82 lubią tę wiadomość
-
OMG, Mar!!! Ale by były siupy!
Eva, zaciskaj w takim razie szyjkę i pipeczkę całą i trzymaj Ridża u siebie!
mar wrote:do mnie powinien Ridż zawitać jakoś dzisiaj wg moich obliczeń i długości cykli..a tutaj z rana 37 stopni, hmm jak nie zawita w ciągu 3 dni to też machnę test albo poczekam na dżamprezę 15-go!zwei_kresken, mar lubią tę wiadomość
-
ja się nigdy nie mogę doczekać 12 dpo bo zazwyczaj w 11 wchodzi Ridżu ze swoimi stylowymi czerwonymi podeszwami... Ale skoro ostatnio lata na boso to może nie przylezie Wkurzę się bo termin, kiedy ma przyjść wypada na moim wyczekiwanym i upragnionym urlopie na nartach i sobie nie wyobrażam zdejmować tych grubych waciastych spodni na szelkach w jakiejś wątpliwej czystości toalecie na stoku co chwile w obawie, przed przeciekaniem uszczelki...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
zwei_kresken wrote:Będzie zbiorowe szczanko
Ciekawe ile miesięcy zajmie moim nowym współpracownikom ogarnięcie mojego specyficznego poczucia humoru
Zwei, myślę, że ludziom teraz strasznie potrzeba takich osób w pracy bo wszędzie wszyscy siedzą zakręceni, sztywni i znerwicowani...potrzebna im złota nakrętka co się Zwei zowieDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Jest u Evy, ale ona zaciska pipkę i go nie wypuszcza, więc jeszcze się nie nastawiaj mała Zobaczymy co się wydarzy.
P.S. Czuję, że chyba jakieś przeziębienie mnie dopada. Witamina C 1000 dzisiaj pójdzie w ruch...
Katarzyna87 wrote:Do mnie zbliża się ridż...czuję go :p kto go trzyma? Na ciążo owy party będę mogła pić alko ;p