Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maribell, nie mam pojęcia jak działa OF, bo mnie w tym cyklu wyznaczył przerywaną linią 3 stycznia. Uznałam, że się myli i zaznaczyłam sobie sama.
P.S. grzebałam wśród wykresów i takich potworów jak mój z podniesioną wysoko szyją i mordą jest kilka i wcale nie zakończyły się zieloną kropką. Także emocje jeszcze bardziej staram się powściągnąć. Zakręteczka na dupeczkę, chociaż mój ekskluzywny test kuuusi mnie, kusi i woła do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:13
-
lauda. wrote:Karęteczka na dupeczkę, chociaż mój ekskluzywny test kuuusi mnie, kusi i woła do siebie
Ekskluzywne testy wymagają odpowiedniej oprawy, powściągnij więc swoją słabą silną wolę! 15ty nadchodzi! Ja mam jeszcze lux-test z końca grudnialauda. lubi tę wiadomość
-
hehe Lauda ja Tobie zazdroszczę bo o wiele bardziej ekscytuje mnie ta druga faza na wykresie i oczekiwanie na testowanie mi pewnie jutro coś wyznaczy a pytam, bo testować będę w środku urlopu a pewnie nie będę miała dostępu do netu. Zastanawiam się, czy w ogóle brać termometr...chyba pojadę z palcem w dupce i nie będę o tym tak rozmyślać. Nie wyobrażam sobie mierzyć temperaturę, jak można spać do południa a mój osobisty małż na bank nie da mi pospać ani w dzień ani w nocyDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Dziołchy, odnośnie Donga, to u mnie przed metforminą pęcherzyki i endo rosły 3-4 razy wolniej niż powinny. Teraz nie wiem co mi się tam w brzuszku dzieje, bo nie byłam na monitoringu. Ale objawy śluzo- szyjkowe mam szybsze niż dotąd. Nie wiem, czy to zasługa mety czy Donga, ale jeśli macie późną owulację, to może warto spróbować? Ja macie normalnie, to nie wiem, czy to nie przyspieszy wszystkiego... Zioła to jedna wielka niewiadoma
U mnie po metforminie nie widzę różnicy, Alexis jak zawsze, czyli późno. Szybkość rośnięcia endometrium i jajów taka sama (potwierdzane monitoringiem). Spróbuję może tego magicznego Azjatęzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
ja kupuje te pink testy z rossmana bo są od razu 2 czasem facelle...Jak mam za dużo testów to łapie mnie schiza "a zrobie sobie teraz (mimo, że za wcześniej), mam jeszcze parę z poprzednich cykli"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:11
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
No i prawidłowo. Zostaw termometr. Jak się uda, to się uda i koniec. Ja pooglądałam wykresy i ciśnienie mi zeszło trochę. Dochodzę do wniosku, że bardziej fachowa interpretacja wykresu jest u nas na wątku niż w detektorze OF.
A na dowód proszę, bardzo podobny do mojego potforka, a zakończony Ridżem. I tyle w temacie
http://www.iv.pl/images/55444883803464115108.jpg -
nick nieaktualny
-
No właśnie tak sobie tłumaczę: nakrętka, palec w dupę i spokój mogą mnie teraz uratować.
Takie są efekty kupowania testu przy okazji przechodzenia koło apteki tydzień przed testowaniem.
Amelcia wrote:Lauda - nie potrzebujesz przypadkiem sławetnych nakrętek??? -
Wykres nie gwarantuje sukcesu
Ja się naoglądałam już tylu różnych wykresów, że cieszę się, że nie mam już abonamentu premium
Teraz trzeba zadbać o odwrócenie Waszej uwagi od końcowego kształtu potforzych mord.
Możecie skupić się na przykład na czarowaniu, żeby u mnie jednak ta owulka wylazła -
Lauda, zmieniam zdanie. Natychmiast leć do lekarza. Celem potwierdzenia.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ginekolog-w-niedziele,5881.htmllauda., Amelcia, Eva82, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Yhymmm
Własnie też to czytałam i miałam odpisać, ale znów moja irytacja w połączeniu ze znudzeniem wygrały.
Odpisałabym lasce, żeby nie szalała, bo ciąża potrwa jeszcze min.8 miesięcy, więc spokojnie może potwierdzić w poniedziałek.zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny