Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja czuję, że mimo wszystko do mnie też się zbliża.. już czuję to dziwne uczucie w podbrzuszu, niestety nie liczę na cuda
wsadzam koreeeek wsadzam koooooreeeek..!!!
http://www.iv.pl/images/62804831508957700994.jpglauda., zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:ja czuję, że mimo wszystko do mnie też się zbliża.. już czuję to dziwne uczucie w podbrzuszu, niestety nie liczę na cuda
wsadzam koreeeek wsadzam koooooreeeek..!!!
http://www.iv.pl/images/62804831508957700994.jpg
Widzę, że korki chyba używane, takie czerwone na końcuzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Oficjalnie Ridż ma się pojawić między jutrem a wtorkiem, więc jeśli dotrwam do 15 to będzie wielki sukces
Ktoś musi poprowadzić imprezę w lutym z okacji ciążo party
No nie wygłupiaj się, ja poprowadzę! Chcę mieć ogarnietą robotę i urodzić Skorpiona, więc się tym zajmę, a Ty se prowadź imprę w styczniu!
-
Marribell wrote:Zwei, myślę, że ludziom teraz strasznie potrzeba takich osób w pracy bo wszędzie wszyscy siedzą zakręceni, sztywni i znerwicowani...potrzebna im złota nakrętka co się Zwei zowie
No ja się tak pracodawcy zareklamowałam- jako serum poprawiające stosunki międzyludzkie na ołpenspejsie.
Kwasy w mojej poprzedniej robocie już przeżerają tamtejszy ołpenspejs, beze mnie atmosfera siadła i wszyscy siedzą w słuchawkach, zero interakcji. To najgorsze co się może wydarzyć w robocie, w której liczy się praca zespołowa...
Zobaczymy. Powinnam dostawać dodatek za działalność lecznicząlauda. lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:Ja też mogę chlać dowoli. Coś Wam powiem. NIENAWIDZĘ MECHANIKI KWANTOWEJ!.
A po co Ci to???
Najważniejsza jest fizyka JĄDROWA!Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Własnie odkryłam, że pierwszy raz od daaawien daaaawna nie mam w domu żadnego testu ciązowego! Poczułam ulgę ;p
EDIT: A ja pierwszy raz mam w domu testWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:55
-
nick nieaktualnyMelduje, że mnie Ridż już powoli chce opuścić. Już mu się znudziło! Nie zatrzymam go do 15-go więc dziewczyny nie dajcie się, spinajcie szyjki i nie wpuście dziada
A tak z innej beczki - zastanawiam się nad zakupem donga. Czytałam, że dobrze wpływa na endometrium i na zagnieżdżanie z czym u mnie właśnie jest problem. Jak myślicie warto???? -
nick nieaktualny
-
Dziołchy, odnośnie Donga, to u mnie przed metforminą pęcherzyki i endo rosły 3-4 razy wolniej niż powinny. Teraz nie wiem co mi się tam w brzuszku dzieje, bo nie byłam na monitoringu. Ale objawy śluzo- szyjkowe mam szybsze niż dotąd. Nie wiem, czy to zasługa mety czy Donga, ale jeśli macie późną owulację, to może warto spróbować? Ja macie normalnie, to nie wiem, czy to nie przyspieszy wszystkiego... Zioła to jedna wielka niewiadoma
-
dziewczyny jak to jest z tym wyznaczaniem automatycznym owulki? ona wyłapuje sekwencję 3 następujących po sobie rosnących temperatur?DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj