Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ralpina! Oficjalne gratulacje
A ja nienawidzę swojej pracy, paznokcie mi sie połamały i muszę dzis manicure robić, pytong mnie wkurza i w ogóle zero pozytywnego uczucia na dziś. Nawet rafaello mnie nie uratuje."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyA ja słodyczy nie lubię. Ani lodów (takich do jedzenia)
Ale za to w piekarniku robię pyszna zapiekanke ziemniaczaną
Chlop sie smieje ze jestem tania w utrzymaniu. Jak są ziemniaki i makaron to ja jestem szczęśliwa: -)
I jeszcze oboje wegeBlondik lubi tę wiadomość
-
No i ja sie przylaczam do klubu pokluconych z pytongiem. Ten moj chlop to mnie czasem tak denerwuje ze szok. Ja mialam taka chec na ciaptanie w jeziorze a caly dzien musialam w domu siedziec bo to nie kombajn dostosowuje sie do klijenta tylko klijent musi na kombajn czekac. I kiedy przyjechal? Przed chwila! Noz mnie huj szczeli. Nie dosc ze kawalek tego zborza mamy to dzien w dupie a jeszcze zaplacic trzeba. Dobra ponarzekalam sobie - mam nadzieje ze to nie PMS...
Olejncja ja tez juz przy patrzeniu na slodycze tyje. Mogla bym zajsc to by mi apetyt odebralo do jedzenia...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Haha, też jak zobaczyłam ten przepis, to kaloriometr i cukrometr w mojej głowie zaszalały i wjechały pole "stanowczo nie dla ciebie"
Próbowałam robić krem rafaello z białej fasoli, ale był paskudnyDużo lepiej wychodzi czekoladowy z czerwonej.
Ale zmiksowane na papkę w młynku do kawy wiórki kokosowe + kakao + trochę ksylitolu dają bardzo smaczne, pudrowe czekoladki - byle nie za czesto
-
ehhh,mi nie brakuje ani ciast ani slodyczy ale ubolewam nad tym,ze nawet taki krem z wiorkow to moge tylko lyzke a ani kropli wiecej:( ehhh
ciekawe czy w cionszy mialabym apetyt na slodycze? bo teraz nie mam na szczescie:D
marzusiax-a Ty tez na szpecjal diecie jakiejs?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:09
-
Chyba wiem co mi dodatkowo zjebalo humor na caly dzien - na obiad robilam pierogi. Spocilam sie przy tym jak szczur, nameczylam zeby chlopu smakowaly - mysalam ze w nagrode bede ciaptać dupcie w jeziorze a on mi po obiedzie oswiadczyl ze kombajn ma przyjechac tylko huj wie o ktorej. No szlak by czlowieka trafil. To moze jednak nie PMS?
Jak bym robila czesciej to bym miala takie miesnie rak ze ho ho. Jednak jak mi sie zachce to polece do sklepu kupic. Dostalam lesne borowki to zrobilam pierogow a tak by mi sie nie chcialo z tym bawic. Kluski na parze sie robi szybciej
nick nieaktualny
-
jesli nie masz sklepu z pasta kokosowa to robisza ja sama-bierzesz malakser/blender i miksujesz wiorki,uwazaj zeby nie spalic blendera bo to sie trochie schodzi- robi sie mega slodka rozgrzana papka:D
bie musisz dosladzac,chyba ze dodasz kakalo-to moze wtedy tak,jednak lepiej jak wiadomo unikac nadmiaru slodyczy:D
tylko uwazaj- na 1 paczce sie nie konczy:D
jedz duuuzo warzyw i mieska,ktore syciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:49
katastrofa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jeju zrobiłam 2 zapiekanki. Zjem 1,5 i powiem ze zjadlam tylko pol
Jak szlam na randki na jakis obiad to najpierw jadlam w domu zeby nie bylo ze jestem lapczywatylko moj aktualny chlopina mowi ze zjadam 50 kg ziemniaków a dalej waze 50 kilo. Znika