Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teoretycznie tak, choć musi być dość mocno suplementowany. Robienie badania proga w 7dpo ma pierwotnie na celu potwierdzenie ze Lady była.
W szpitalu na podtrzymaniu brałam 2x2 lutka (50mg) i 3x1 dupka. Dodatkowo magnez w kroplowce na brak skurczów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to jestem mózg zorientowalam się właśnie ze na moim termometrze wyświetla się ikona wymiany baterii, ciekawe jak dlugo już się o to prosi. Słaba bateria ma chyba wpływ na pomiar bo mi teraz nawet pod wieczór gdzie zawsze pokazuje ponad 37 nie mierzy wyżej niż 36,85. Więc chyba niewiarygodne te moje pomiary
-
lauda. wrote:A jajecznicy z ogórkiem Ci się nie chce?
-
zwei_kresken wrote:Małż kupił małosolne i wieczorkiem zjadłam, ale bez jajecznicy. Jajecznica doszła dzisiaj. Czy to się liczy? Czy to cionrza???
Droga Zwei!
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze tak owszem jest to cionrza. Musisz jednak wziąć udział w naszym quizie i odpowiedzieć na nastepujace pytania:
1) czy rozpoczelas już współżycie z mężczyzna?
2) czy wspolzylas z mężczyzna w tzw. dni płodne?
3) czy podczas wspolzycia mężczyzna miał wytrysk nasienia?
4) czy wytrysk odbył się w Twojej pochwie?
5) czy wyniki progesteronu mogą sugerować wystąpienie owulacji?
6) czy masz odruch wymioty myśląc "póki nie ma @..."
Jeśli odpowiedzialas TAK na więcej niż 4 pytania, gratulacje! Możesz wysikac patyk testowy i zobaczyć dwie, tłuste kreski. -
Drogie bravo, od 12 godzin boli mnie głowa, nie pomogła kawa, paracetamol, amol, zimne okłady... są jeszcze jakieś sposoby?czekam do południa jak nie przejdzie idę do lekarza... o ile będę miałą siłe dojść... do tego poworne mdłości...chyba serio mam po raz drugi I trymestr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 07:55
-
Dziś rozpoczynamy z Bacimirem czwarty tydzień. Ugotowałam sobie wywar z imbiru i mam dzisiaj w planie się nie porzygać.
Problem jest taki, że imbir rozgrzewa, a dzisiaj ma być sahara (O_o)
Ciekawe u której będzie dziś najcieplej -
Zwei dorzucam zestaw pytań uzupełniających.
1) czy przed pytongowaniem ucałowałaś pytonga?
2) czy odtańczyłaś taniec godowy w max samej bieliźnie
3) czy pytong jest tresowany (dzikie potrafią popuszczać izytol gdzie popadnie)?
4) czy "po" przywiązałaś nogi do zyrandola w celu zrobienia tzw super świecy?
5) czy zatkałaś pipkę paluchem, żeby nic nie uciekło?
6) czy jadłaś fasolę?
7) czy w czasie pytongowania miałaś niagarę z pipki
Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedzialas TAK znaczy się, że jesteś zdrowo jebnięta jak ciocia Kacha, a to oznacza ciążę!
Blondik Redakcja odpowiada,
Częste bóle głowy mogą być wynikiem za długiego leżenia w łóżku. Jeśli spacer i apap nie pomaga polecamy włożyć rękę w futrynę i mocno dupnąć drzwiami. Obiecuję, że zapomnisz o bólu głowy.
z pozdrowieniami,
Redaktor naczelna Ssij i Ciągnijlauda., odrobinacheci, saxatilia lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:zwei, pij colę, taką lekko odgazowaną...działa lepiej niż imbir...mówi ci to doświadczona rzygalska
Nie smakuje mi, a do tego tyle czystego cukru, co ma szklanka, to ja zjadam w miesiąc- kilo cukru starcza mi czasem na rok. Mogę się zarzygać na śmierć, ale nie tknę tego typu ulepów glukozowo-fruktozowych, wolę zjeść owoce, jak już mam walić w swoją hiperaktywną trzustkę. Jakieś inne pomysły?
-
Mi na rzyga pomaga herbata miętowa, też mam chyba nawrót pierwszego trymestru bo mam zgagę jak stąd do Polski...
Mam tylko nadzieję, że nie wrócą mi gówniane problemy - czyli mega zaparcia. Póki co jak tylko kupa zaczyna się odzywać to muszę lecieć biegiem bo inaczej to pewnie bym zakupiła gatkiRobimy drugiego Dziedzica