Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wymioty są niebezpieczne. Zwłaszcza w ciąży.
Wymiotom zapobiega się by organizm nie był odwodniony i pozbawiony jedzenia, a w ciąży odżywianie się jest dość ważne.
Także Zwei, posłuchaj ciotek Kachy i Laudy: zapobiegaj pawiom.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Reakcja organizmu na podwyższone stężenie hormonów: najczęściej w ciąży bHCG.
Na skutek wysokiej chabety następuje rozluźnienie zwieraczy żołądka i ogólny dyskomfort trawienny, stąd też wymioty.
Ja rzygałam podczas mycia zębów - to był mój koszmar. I po mięsie, którego nie jem od pół roku. Poza tym nie miałam natarczywych mdłości i rzygania.
Każdy organizm inaczej reaguje. Może też będziesz szczęściarą bez objawów?
Nie ma co deliberować nad dziełem natury. Opryszczka też naturalna sprawa, a w sumie nikomu nie "uśmiecha" się nosić obsypanego ryja, ba w ciąży to nawet niebezpieczne jest.
Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ja pierdzielę, ależ ten fiolet to syf... Gównoburza za gównoburzą.
Btw, na różu coś spokój zapanował... A takie kiedyś fajne wątki się pojawiały
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ginekolog-w-niedziele,5881.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/plamienie-24dc-dziwna-owulka-pomocy,7469.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czy-to-ciaza,6026.html
ahhh tak mi się sentymentalnie zrobiło... -
lauda. wrote:Ja pierdzielę, ależ ten fiolet to syf... Gównoburza za gównoburzą.
Btw, na różu coś spokój zapanował... A takie kiedyś fajne wątki się pojawiały
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ginekolog-w-niedziele,5881.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/plamienie-24dc-dziwna-owulka-pomocy,7469.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czy-to-ciaza,6026.html
ahhh tak mi się sentymentalnie zrobiło...bez kitu pytania jak w bravo
-
olencja wrote:ten quiz klamie drogie bravo!!!! ja wysikalam jedna kreske,gruba ale jedna:( jestem zawiedziona waszymi poradami!!zmience doradce!
Propagujemy tu luz in da dupa i ironiczne poczucie humoru. Jak ktoś marudzi często wyśmiewany, bo każdemu czasami taka odskocznia jest potrzebna. Zdarzają się Nam chwile słabości, ale to są chwile. Straramy się być dla siebie wsparciem, ale nie sikamy jedna na drugą z powodu błahostki...więc Twój komentarz był średnio na miejscu.
Btw rzyganie jest złe, jak biegunka, polpasiec czy afta, a wszystko naturalne. Lauda pięknie Ci to wytłumaczyła <brawa dla tej Pani>.
Zwei rzyga bo ma wysokiego proga, choć ciąży jej życzę z całego serducha -
Katarzyna87 wrote:Propagujemy tu luz in da dupa i ironiczne poczucie humoru. Jak ktoś marudzi często wyśmiewany, bo każdemu czasami taka odskocznia jest potrzebna. Zdarzają się Nam chwile słabości, ale to są chwile. Straramy się być dla siebie wsparciem, ale nie sikamy jedna na drugą z powodu błahostki...więc Twój komentarz był średnio na miejscu.
bosszzzz -
Zwei, Twoje cykle to wielka tajemnica
ilu dniwoy ten zakładasz? w sensie kiedy ewentualne testowanie
co do rzygania, samo rzyganie nie jets tak okropne, bo to ulga, ale te chwiel mulenia przed... masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:17
-
Miałam testować w poniedziałek, ale naszczam w piątek, bo nie wytrzymam.
Chyba zacznę nosić szczoteczkę do zębów do pracy, właśnie wróciłam z oglądania naszych nowych korpo-muszli klozetowych. Ten imbir to będę żuć chyba... -
Olencja - nie zaskoczyłam ;p
Zwei dzień się dopiero zaczął, dobry rzyg nie jest zły. Jak pisze Blondik, czasami po nim jest lepiej, jeśli długo Cię muli.
U mnie niestety bełciki pojawiają się przy myciu zębów jak u Laudy (ostatni w niedzielę), ale to są te niefajne, czyli nie muli mnie nic i nagle bleeeee ;p
Konsystencję i dokładny opis sytuacji zostawię dla siebie
Ja się pytam, gdzie jest Eva i Mar?
Edit: Lauda tak się przyglądam mojej owcy i rzeczywiście te suwaczki coś popierdzielone są. Owca jest między 6 a 7 mc, a powinna być między 7 a 8 mc. Mam nadzieję, że to nie ta "OWCA PRZEPOWIADAJĄCA PRZYSZŁOŚĆ" i nie będę miała 10 mc ciąży :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:39
-
Właśnie, gdzieś wcięło Mar.
Evka pewnie mizia się z Ridżem i dlatego nie daje znaku.
Btw, załączył mi się motorek dzisiaj i zrobiłam porządek w szafie z ubraniami (a mój mąż zrobił w swojej wczoraj). Mamy uszykowaną wieeeelgachną torbę odzieży do schroniska. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze będzie miał z tych ciuszysków pożytek.
Pranie schnie w 5 minut i 28 sekund, więc wyprałam wszystkie "grube": pościel, koce, ręczniki. Uwielbiam taką pogodę!Chociaż wiem, że to mało popularne zachowanie
Opierniczę jeszcze podłogi, później chłodny prysznic i... Frankie say relax!
Edit: Kasia, a co tam w tej firmie u Ciebie? Zaczęłaś już zwolnienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:25
-
Drogie Bravo!
Kontynując temat kupywania. Ostatnio kupa goni mnie na tron codziennie rano, najpóźniej po wypiciu pierwszych kilku łyków kawy. Do tego mam nieustające wzdęcia, a od wczoraj mnie mdli.
A. Czy mogę być w cionszy?
B. Nie toleruję dowolnego czegoś w diecie?
C. Opcja jak dotąd przemilczana, a najbardziej prawdopodobna - kupywanie i inne atrakcje sa spowodowane zmianą dawki i sposobu zażywania mety?
Drogie Bravo, śpiesze również donieśc, że co prawda nie mam w domu wagi, ale trzymając tak wzorową dietę i trochę się ruszając, ponadto żrąc końskie dawki mety, wydaje mi sie, że moje obwody powinny łaskawie ruszyć się w dół choćby o ułamki centymetrów, a tymczasem one zgodnie mają mnie tam, gdzie światło nie dociera i uparcie są takie same lub rosną, w zalezności od nastroju danego dnia. Co robię źle?
A tak w ogóle to dzień dobryNajprawdopodobniej jest wreszcie po Alexis, bo dzisiaj temperatura przekroczyła magiczną granicę 36 stopni.
Zwei, na poważne mdłości naprawdę żułam świezy imbir...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:30
-
zwei_kresken wrote:Miałam testować w poniedziałek, ale naszczam w piątek, bo nie wytrzymam.
Chyba zacznę nosić szczoteczkę do zębów do pracy, właśnie wróciłam z oglądania naszych nowych korpo-muszli klozetowych. Ten imbir to będę żuć chyba...zreszta jakos mnie pierwszy raz nie kusi,pewnie przez to ze juz sie nauczylam-jak brzuch nie boli cionszy ni ma ! Przynajmniej u mnie
oficjalnie oglaszam ze dzis nie jem bialego! Wieczorami mam taki bęben ze wlasnej jadzi nie widze ! Zobaczymy czy to od tego
Emma80, Ralpina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwei rzygo rzut dla Ciebie
Zwei ja to bym już miała 5tc zaczynać z urlopusem a sikać będę później niż ty boś szybciej Alxsis dorwałaAle za to z Zuu możemy sikać w podobnym terminie, ktoś jeszcze?
Drogie Bravo:
Przytkało mi prawe ucho czy to może być cionsza??!
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:
Drogie Bravo:
Przytkało mi prawe ucho czy to może być cionsza??!
Ciąża na bank! Ja mam zatkane lewe - ewidentnie na chłopca. U Ciebie wobec tego dziewczynka mur beton
Melduję w Krk 29,6C w cieniu.
odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość