Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJakbym bety wczoraj nie zrobila to bym tez mowila zem w cionrzy
Bo srac noe moge. Chociaz ja nigdy srac nie moge. Nie daj bók jal mi sie w pracy zachce..to jak wroce do domu to sie odechciewa. Zaden kibel oprocz mojego nie uswiadcza mojego dupska.
W pracy probuja wyczaic czy zas chce wpadac haha! Nic im nie powiem ze chce. Ot co -
marzusiax wrote:
Aaaaa mam pytanko - mam 2kg papryczek chili. I co ja mam z nimi zrobić? Jak ugryzłam jedną by sprawdzić jakie ostre to gębę miałam tak poparzoną że obiad na czuja robiłam - zepsuł mi się smak
Przetwory przy tym upale? Szacun
Może harissa? Poszukaj w internecie. Nigdy nie robilam, ale chciałam się kiedyś zabrać. Pewnie taka pasta zapakowana w słoiki trochę przetrwa.
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Przetwory przy tym upale? Szacun
Może harissa? Poszukaj w internecie. Nigdy nie robilam, ale chciałam się kiedyś zabrać. Pewnie taka pasta zapakowana w słoiki trochę przetrwa. -
nick nieaktualnyolencja wrote:haha u mnie tez wesza co miesiac spisek:D ale uchodze za tfarda przeciwniczke cionsz wiec pozory mnie ratuja:D
I teraz lask mowia zebym robila dziecko
Fajne mam koleżanki bardzo. Ale cos czuje ze w tym miesiącu lady nie uswiadcze wiec czekam na ridza
Opanuje ten wasz slownik. W ogole zajebiste jestescie
F -
U mnie 32 stopnie w cieniu.
Natomiast bagno z okazji temperatury przyjęło kolor Deseru z Koroną. Cionrza jak nic.
lauda., Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie z bagna nadal gowno. Pacze i obserwuje i slepa jestem.
Zaznaczam ze lepkie to jest bo majonezu nie przypomina a tym bardziej jajka...
I ten wykres to on dziwny jest. Przez to poronienie to ja nie wiem w ktorym dniu cyklu moge sie znajdować. Ani wrozenie z fusow od kawy mi noe pomogło.
Moze mi poczarujecie? Wieksze doswiadczenie i te sprawy..
Paski sikane szt 50 kiedys dojda z tej poczty -
olencja wrote:koror czy konsystencje?bo taki koror to ja myslalam ze mam bo chora jestem na jakis syfilis:D
-
O tak deser z koroną to ewidentnie cionsza!
Marzusia podziwiam! Rób harisse
To jedno z przyjemnijeszych kulinarnych wspomnień z Tunezji. Świeża bagietka maczana w oliwie z harissa
Byłam jeszcze dzisiaj w pracy ogarnąć swoje śmieci - Laudko ma Kochana odficjalnie na L4 już jestem, ale jeszcze muszę 'posprzątać' po sobie.
Od 14 leżę i nic mnie nie ruszy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:to teraz wiecie kiedy mam przytualnki?
czad. udostępniłam ;p
Poza tym u nas się nie serduszkuje i nie ma przytulanek. Jesteśmy kobietami z krwi i kości, ujeżdżamy dzielne pytongi.Maczek, odrobinacheci, Ralpina, Katarzyna87, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość