Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysekuje sie codziennie albo i dwa razy.
czasami pytonguję górną częscią ciała
no i co mam powiedzieć więcej jak nic nie wiem?
18 lipca zaczęłam krwawić skończyłam koło 27
i staram się obserwować siebie (nosz większej bzdury napisać nie mogłam)
doktór rzekł,że mam czekać ale jak sie zadarzy cionrza wcześniej to płakać nie będziemy
-
nick nieaktualny
-
lomatko,przy tak odwaznej jezdzie Kochana to Ty juz w cionzy jestes!!!! uwazaj teraz na siebie i pij duzo wody:D
moj monrz powtarza- nie wychodzi nam bo za rzadko kusze pytonga do jaskini,takze teges,mysle ze ma racje:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:44
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:lomatko,przy tak odwaznej jezdzie Kochana to Ty juz w cionzy jestes!!!! uwazaj teraz na siebie i pij duzo wody:D
Oj tam. Jakby tylko od tego to zależało, to Zwei by już miała z pięcioro dzieci. A i mi, kiedy jeszcze ekshibicjonistycznie udostępniałam "serduszka" światu, kilka razy pod wykresami sugerowano, że moja pytongowaniowa nadpobudliwość na 100% zapewni zafasolowanie, a jakoś dupa blada z tego wyszła
EDIT: saxatilia, jak żeś zaszła na gumkach, to po co Ci jeszcze jakieś obserwacje i fora?Zyczę podobnej skuteczności bez gumek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:51
-
Saxa-zaloz natychmiast gumniaka!!jak widac to u Ciebie klucz do sukcesu:D
a ja mysle ze jednak to ma znaczenie,czeste kontakty z niebezpieczna zwierzyna moga potegowac szanse, poki co mi to nie wychodzi ale staram sie:D
a tu moj problem:
drogie bravo,
moj mocz pachnie szynka, czy to oznacza ze jestem w cinorzy? -
nick nieaktualnyno bo ja wcale nie chciałam zajśc a tu się wpadło, ale po czasie się cieszyłam i teraz też chce.
problem w tym,że boję się ze nie utrzymam bo ja jestem debilem hormonalnym. dodam iż wpadłam mając prolaktynę pod 16 000...
doktorek rzekł,że przez nią mogę z progesteronem niedomagać i tyle.
a już nie chcę być i znowu potem nie być
olencja nie pamiętam jak pachnie szynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:57
-
nick nieaktualnybrałam rok temu (?) bromergon ale stwierdziłam ze skoro nie chce zachodzic to pierdolę i olałam system
widac spadła ;p do tego gumki i mamy cud
a mleko w cyckach nadal w ilości małej ale jesttaki urok hiperprolaktynemii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest takiii upał! Zabieram się własnie za poskakanie z Chodakowską i walnę sobie szok trening no i na samą myśl zaczęłam się pocić.
Saxa jak ty z gumkami zaszłaś to za chwile nam tu dwie krechy wysikasz
Rozumiem Cię i znam to uczucie jak wpadniesz, zaczniesz się cieszyć, poronisz a potem te obsesyjne myślenie żeby już, teraz zajść w kolejną. Po jakimś czasie obsesja staje się mniej uciążliwa i łagodniejsza -
nick nieaktualny
-
Ja pojechałam łapami bo Tour de Polonia właśnie mi pod balkonem przejeżdżał
Częstotliwość seksu ma znaczenie jeśli porównujemy osobę, która się w ogóle nie bzyka z taką, która lubi czuć pytonga między nogami cały czas. Jeśli seks uprawiany jest w miarę regularnie to nie ma znaczenia jak często.
Przychodzi małż do mnie z pytaniem co mi jest. Mówię ze nie wiem, ale boli mnie brzuch i chce mi się rzygać. Niech mnie przytuli. Posłusznie wskakuje do łóżka i mi odpowiada, że gdyby nie chciało mi się rzygać to najlepszym sposobem na ból brzucha jest umieszczenie pytonga w ustach, ale chyba zrezygnuje :p po czym dodaje 'pewnie tego nie wiesz, ale jest piosenka napisana na cześć pytonga - Jesteś lekiem na caaaaałe złoooo' i mi śpiewa. Haha no jak mieć zły humor przy takim facecie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:34
Maczek, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, Blondik, Ralpina lubią tę wiadomość
-
Cześć wiedźmy
staram się Was nadrobić, ale jestem dzisiaj otumaniona radością
Byłam u lekarza, moje szczęście waży już 860 gram i jest zdrową... dziewczynką!
A więc bedzie Julia, a nie MikołajNiesamowite emocje, moja szyjka, ma nadal 3 cm, przez 3,5 tygodnia nawet nie drgnęła, więc jest sukces
Wyniki tarczycy:
TSH 2,78
FT4 13,82
FT3 4,47
dla porównania moje wcześniejsze wyniki:
TSH 3,13
Ft4 13,78
Ft3 4,3
biorę letrox, w czwartek mam endo, ale ogromna prośba do Zwei o opinię
aaaaaaaaaaaaaa, jestem przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszczęśliwa!Maczek, Morwa, odrobinacheci, Eva82, Yousee, zwei_kresken, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość
-
Shibuya super wiadomość
jakoś będzie pasowała mi do Ciebie córeczka:) no ale przecież najważniejsze nie jest to kim będzie , tylko to ,że zdrowo się rozwija
płeć w dzisiejszych czasach można zmienić a zdrowia kupić się nie da
to tak na marginesie :p
super ,że jesteś szczęśliwa, szczęśliwa mama równa się szczęśliwe dzieckogratuluję córeczki :*:*:*
Shibuya, stacey lubią tę wiadomość