Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Poćwiczyłam, wpadłam do domu głodna jak smok- wyciągnęłam pudełeczko samorobionych lodów, gdy poczułam, że koniecznie muszę zjeść dwie kromki glutenowego chleba ze smalcem. Rzuciłam się na smalec z małosolnym, w tym czasie lody zaczęły się roztapiać, więc nie mogłam ich wrócić do zamrażalnika, bo salmonella i te sprawy. Lody już w brzuszku... Teraz dla równowagi powinnam się porzygać, ale widocznie mój kibel nie taki piękny dla Blacimira, jak te w pracy
Jak z tego nie będzie dzieci, to już nie wiem...odrobinacheci, lauda., Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:
to niezle zszedl,ale Ty chyba mlodziutka jestes co?
Zwei ja właśnie wszamałam jogurt naturalny z musli i poprawiłam zielonym ogórkiem teraz piję kawę no i wybijam na rowery z małżem jak się nie porzygam będę dumna bo wczoraj na rowerach mnie ostro muliłoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 20:20
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:matko bosko redukcyjno, i zjadlas glutenowy?!
Nie idźcie moim śladem.
Odrobina, piękne odtłuszczenie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 20:39
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
mar wrote:aaaaaaaaaaa wróciłam!!!! WOODSTOCK BOMBA!!!
BŁOTO, PIWO I MIŁOŚĆgdzie nie poszłam dawali mi gumki haha
buziaaaki;* -
olencja wrote:skorzystalas?
i czy spotkalas Baronowa? ona to byla ta druga oprocz Ciebie ktore nie stala w kolejce po gumaki:D
-
zwei_kresken wrote:No właśnie dlatego pisałam Ci o ajwarze- w ogóle nie czytasz
To przecier z pieczonej słodkiej papryki z dodatkiem ostrej. Mniam!wyprubuje dzieki za pomysl
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Do Ajwaru daje się chyba jeszcze bakłażana
Si, ale bakłażany teraz supertanie i łatwo dostępne. Mniam! Matko, padam z głodu
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:A u mnie na grzadce rosni cukinia i kabaczek. Moge nimi zastapic baklazana?
Ja często podmieniam w różnych daniach.
Bakłażan daje specyficzny smak, dla mnie papryka z bakłażanem w wersji pieczonej to duet idealny.