Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:moze to sygnal od Fasola?
Brzuch mnie tak naparza że ja'pierdole...
Jak ma huj przyjść to mógłby już teraz natychmiast.. W weekend chciałam nad jezioro jechać ale wątpię żeby się wyniósł do tego czasu...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
jak sobie kupie fasole i ja w pipke wsadzę to faktycznie będę miała co trzymać między nogami
olencja ty plan wykresowy masz superWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:47
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
olencja wrote:Hmm,to moze tak trzeba?i sie fasol przyjmie?
Taak.ja w planach jestem dobra,gorzej w realizacji;)
Ja się zastanawiam już nad taktyką na ten cykl. Teraz post a od szacowanych płodnych co 2 dzień. Co wy na to?
Blondzik jak córcia przybiera to ty wcale nie musisz przybrać 20kgBlondik lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ja się zastanawiam już nad taktyką na ten cykl. Teraz post a od szacowanych płodnych co 2 dzień. Co wy na to?
Porady odnośnie jak często i w jakich pozycjach masz na milionie innych wątków. Tutaj pytongujemy ile chcemy, każdemy wg potrzeb. To ma być wątek pełen bekowych wpisów, a nie kolejny grajdołek o wciskaniu chusteczki do pipki i strategiach na zajście.
Dziękuję za uwagę.
Opiekun wątku.
lauda., Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Porady odnośnie jak często i w jakich pozycjach masz na milionie innych wątków. Tutaj pytongujemy ile chcemy, każdemy wg potrzeb. To ma być wątek pełen bekowych wpisów, a nie kolejny grajdołek o wciskaniu chusteczki do pipki i strategiach na zajście.
Dziękuję za uwagę.
Opiekun wątku.
Poważnie gdzies kyos radzi żeby chusteczki sobie wciskać?
Mam dzisiaj randk z mężem, jak tylko przestanie zabijać zombiaki -
Baronowa_83 wrote:Poważnie gdzies kyos radzi żeby chusteczki sobie wciskać?
Mam dzisiaj randk z mężem, jak tylko przestanie zabijać zombiaki
Zazdroszczę randki
nick nieaktualnyzeby jad nie wypływał to trzeba taki hak u sufitu zawiesić, w czasie pytongowania już najlepiej nogi wokół kostek związać a od razu po zapytongowaniu ,chłop łapie za nogi (za tą linę) i siup do haka te nogi i jad pytonga nie wyleci.
Blondik lubi tę wiadomość
-
A ja jestem udupiona bo mąż se nadgarstek złamał. Bede skazana na komunikacje miejska
Bo moich lęków co do jazdy autem raczej nie pokonam.
W krk burza a ja udupiona w pracy do nocysierpień mi nie sprzyja.
Lauda sikne moze w piątek dla formalności ale w cuda przestałam wierzyć. Znów mi sie zbiera na płacz!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:brzuch mnie dziwnie pobolewa.inaczej ;/
zazstanawiam sie nad chodakowską ale mam leniwca masakrycznego
A ja zaraz idę skakać, ale dziś coś spokojniejszego bo po rowerach w połączeniu z wczorajszym szok treningiem nogi i dupa nie pozwalają mi się sprawnie poruszać dlatego wezmę się za skalpel wyzwanie