Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tak piszecie o pytongach to wlasnie sobie przypomnialam jak mnie jeden w nocy delikatnie stukal glowka
tyle ,ze ja jak spie to spie i zaden pytong nie bedzie mnie wybudzal! Swoja droga panicz musi miec ostatnio ciekawe sny
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstawiłam pranie , pozmywalam naczynia i przy okazji całą kuchnie , wywiesiłam pranie i wzięłam wreszcie wymarzony prysznic . Idealna żona zaraz jedzie po małża bo u kumpla chla świnia jedna :p aaa potem ja zasiadam do zimnego, wymarzonego drinka
już się doczekać nie mogę
stacey lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Ja się zastanawiam już nad taktyką na ten cykl. Teraz post a od szacowanych płodnych co 2 dzień. Co wy na to?
zwei_kresken wrote:Porady odnośnie jak często i w jakich pozycjach masz na milionie innych wątków. Tutaj pytongujemy ile chcemy, każdemy wg potrzeb. To ma być wątek pełen bekowych wpisów, a nie kolejny grajdołek o wciskaniu chusteczki do pipki i strategiach na zajście.
Dziękuję za uwagę.
Opiekun wątku.
A teraz głos rozsądku:
OPŁACALNE PYTONGOWANIE JEST ZAWSZE JAK MU STANIE.
Jak jeszcze któraś zapyta czy się opłaca i zacznie się niezdrowo nakręcać, że już 18 sekund po owulacji, "ale na teście jest cień, cieniusia i co wy o tym sądzicie", to dostaje bana od cioci Laudy i robi wylot na wszystkie wątki, w których na prządku dziennym jest pierdzenie frazesami typu "póki nie ma @..." oraz zachwycanie się ich smrodkiem.
Tu ma być FUN przez duże eF, ma być ironia i luz w dupie.
Dziękuję za uwagę.
Matka chrzestna wątku.
Edycja tego posta nr 1:
Luz w dupie działa. W pół roku ileś tam z nas zaciążyło i jest fajnie. Nie ma co się obrażać, tylko brać nakrętki do przykręcenia dupy garściami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:15
zwei_kresken, Maczek, Morwa, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Ciociu Laudo, informuję, że test Facelle oraz allegrowy leżą zwarte i gotowe na piątek piąteczek piątunio. Tymczasem lecę na drugą kupę w przeciągu 4 godzin.
Poproszę też Was o order z ziemniaka, gdyż ani razu dzisiaj nie rzygnęłam i prawie nie miałam mdłości. Cionrza, cionrza i po cionrzy. -
Zwei, jestem z Ciebie taka dumna...
Łap kartofelki:
http://iv.pl/images/71059408454527071922.jpg
Btw, skoro cionrza, cionrza i po cionrzy to wszystkie wiedźmy, które mogą (a ja będę z żalu dupsko zaciskała) poczytajcie, pokupujcie, pokosztujcie
http://www.logo24.pl/Logo24/1,111693,18466964,10-win-na-piknik-w-cenach-od-20-do-50-zl.html#NiePrzegzwei_kresken lubi tę wiadomość