Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja jako aktorka to bym tam ze śmiechu padła.
ja pytongi lubię ale pytongowanie za długie mnie wręcz wkurwia. nienawidzę za długo i na szczęscvie moj chłop długodystansowcem nie jest. moj poprzedni to min 40 min samego pytongowania a bywało ,że i godzinę potrzebował. najlepiej 2 razy pod rząd... gdyby nie sprzęt bardzo średnich rozmiarów to by był doskonałym aktorem porono -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ratownik medyczny we własnej osobie , ale nie pracuję w zawodzie bo za taką kasę to bym nawet z domu nie wyszła(studia robiłam dla siebie aby móc pomoc w razie potrzeby swoim bliskim) :p. A tak to mamy z mężem swoją firmę i w tym się poświęcam obecnie
jam jest świeżo upieczona specjalistka pielęgniarstwa. ze szpitala odeszłam ze względu na kasę i się przerzuciłam trochę do przychodni specjalistycznej plus medycyna pracy.już prawie 3 lata. kasa spoko -
saxatilia wrote:jam jest świeżo upieczona specjalistka pielęgniarstwa. ze szpitala odeszłam ze względu na kasę i się przerzuciłam trochę do przychodni specjalistycznej plus medycyna pracy.już prawie 3 lata. kasa spoko
Edit: nie wspominając już o tym ,że jak chcę pracować w zawodzie to najpierw muszę odrobić panszczyzne (a może się miejsce dla mnie znajdzie). A panszczyzna jest taka ,że za godzinę pracy płacą mi 1 zł( nie masz pewności ,że później Cię przyjmą ) Żal pl. Większość ratowników ode mnie ze studiów poszło do wojska na zawodowych. Nie trzeba było do tego studiów ale jak to się mówi -no cóż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:37
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:u nas ratowniczki w ogóle pracy nie mają bo dyrektor kobiet nie zatrudnia.i dupa.
przyjmij mnie do swojej firmy ja też chcę dużo zarabiaćjestem robotna baba
będziemy potrzebowali robotnych ludzików
w przyszłym roku idziemy na większe ryzyko bo wchodzimy w produkcję a nie tylko w sprzedaż (taniej kupić drożej sprzedać ) :p
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jak ją bardziej rozkręcimy, a wszystko jest na dobrej drodze, to czemu nie
będziemy potrzebowali robotnych ludzików
w przyszłym roku idziemy na większe ryzyko bo wchodzimy w produkcję a nie tylko w sprzedaż (taniej kupić drożej sprzedać ) :p
-
saxatilia wrote:a czym się zajmujecie? bo ja tak chętna a tu się okaże, że sztuczne pytongi testujecie
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny