Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:To jest właśnie jedna z tych rzeczy, które przemawiają za nieposiadaniem dzieci- nie ma 9 miesięcy abstynencji, a przecież potem nie wychlejemy z Małżem butli prosecco duszkiem, bo ktoś trzeźwy przy dziecku musi być, żeby nie wylądować w głównym serwisie informacyjnym...
Po co mi ten brak alkoholu, pryszcze, włochy na ciele? Po co my to robimy?Żeby potem nie spać po nocach przez 24 lata?
Chyba mi prog spada
Pryszcze, włochy na ciele??!! Wiesz o ciąży coś czego ja jeszcze nie wiem?? Zaczynam się bać... -
lauda. wrote:Pryszcze, włochy na ciele??!! Wiesz o ciąży coś czego ja jeszcze nie wiem?? Zaczynam się bać...
Obiecałam sobie, że pociągne tak rok, a potem wracam na tabsy, ten rok mija w tym miesiącu...
-
Blondik wrote:lampka wina okazjonalnie lub piwko jak się jest rodzicem to przeciez nie zbrodnia, nie przesadzajmy
Taaa, ale jakby się coś działo to za kółkiem nie można usiąśćPoza tym wiem conieco o miłych ludziach donoszących, że ktoś pije przy dzieciach, przez co policjanci z alkomatem nawiedzają takie rodziny i jest chryja. True story.
olencja lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:wystarczy jeden trzezwy rodzic;) chyba, że drugi to agresor po %
olencja, Blondik, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Morwa.niedobrze:/ moze sie przegrzalas? zastosuj moze oklady z pytonga:D
mi by się morfina na chwilę obecną przydała .
stacey lubi tę wiadomość
-
lauda, sowy też zamówiłam
ta pierwsza wydawała mi sie taka "dziewiczo-noworodkowa" hehe
neutralna i mało krzykliwa
bosh, znowu mi stopy spuchłyzaraz idę po michę z zimną wodą
Morwa, zimny prysznic, połóż się z butelka wody i popijaj, jak nie pomoże to jedź od razu na pogotowie. jets ktoś z tobą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:01
-
olencja wrote:u mnie wlacza sie agresor jak jestem trzewa a maz podpity:D
Zwei?! ja sobie obiecalam,nigdy wiecej antykow,mimo ze na nich bylam szczuplejsza to chyba nie chce wracac bo jak mi przyjdzie kiedys znow odstawic to kolejne 10kg in plus nie zdzierze!
No ja na antykach wszystko miałam lepsze z wyjątkiem libido. Ale przy PCOS niestety antyki służą wybitnie, z taką androgenizacją jaką ja mam teraz to długo nie pociągnę. Muszę ubierać szorty na plażę zamiast bikini. Z kolei z głowy włosy lecą- łysienie typu androgenowego. Dramat, serio.
Blacimir, dziadu! Patrz jak się poświęcam! -
Zwei,mi tez uda zarastaja:/ chore to,wstydze sie w szatni czasem,jak mi sie nie chce wydepilowac,a patrze ze inne laski nie maja zarosnietych pachwin buszem:/
libido- nie bierz ich dla libido:D
Blacek!!!nie denerwuj mamusi tylko sie pokaz na patyku!! -
O kurwaaaaa!!!! NOWY, ZAJEBISTY WĄTEK!!!
Zwei udzielamy się!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/-,8104.html -
zwei_kresken wrote:Patrzenie, jak ktoś obok pije Lidlowe prosecco, boli podwójnie
-
Baronowa_83 wrote:Jeszcze sa babcie które przygarniaja dziecię a rodzice nadrabiają niepicie;)
Zdecydowałam, szczam w poniedziałek- jak planowałam wcześniej. Ridż niech se wpada do pieca, albo do mnie, jest mi ganz egal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:24
-
zwei_kresken wrote:Ja mam obie Babcie po drugiej stronie tego pięknego kraju, to by było drogie tanie wino z dowozem
Zdecydowałam, szczam w poniedziałek- jak planowałam wcześniej. Ridż niech se wpada do pieca, albo do mnie, jest mi ganz egal. -
zwei_kresken wrote:Ja mam obie Babcie po drugiej stronie tego pięknego kraju, to by było drogie tanie wino z dowozem
Zdecydowałam, szczam w poniedziałek- jak planowałam wcześniej. Ridż niech se wpada do pieca, albo do mnie, jest mi ganz egal.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...