Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do pełni księżyca to w tym roku mojemu mężowi wypadały urodziny w pełni , mi również i *seksik tez był w tym cyklu w pełni- pierwszy po powrocie męża;) czyżby to nie oznaczało ze jeszcze w tym roku nasze marzenie się spełni? Haha
Edit : * pytongowanie. Może termin porodu też mi wypadnie na pełnię i będzie pełnią szczęścia :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:00
odrobinacheci, Blondik, stacey lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:O zdrobniale jeszcze ładniej Urlopuś
A niech gryzie ile wlezie byle by porządnie i nie do ruszenia.
Ej Zwei mierz obwody, nie warz się bo chodzisz teraz na siłowy mięśnie są cięższe.
2 tygodnie! -
saxatilia wrote:chciałam oznajmić iż zrobiłam pierwszy w zyciu test owulacyjny i wyszła blada kreska. czy skoro jest blada to znaczy ze cos sie rusza i bedzie ciemniejsza czy to nie znaczy nic?
i temp po spacerze 36.47
haha -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Zwei mi też się wydaje ,że to urok drugiej fazy cyklu . Woda zatrzymana w organizmie i stąd waga i obwody większe . Także głowa do góry !
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie robię detoks od białego cukru i pszenicy. Zobaczymy czy mi to cos da. Narazie sie trzymam
Dziecię me wybralo przebywanie z dziadkami i kuzynem. Takze dzisiaj znowu nadrabiam randki z mężem -
Dla odmiany ja czuję się całkowicie wypompowana. Jak taki dmuchany materacyk, z którego się wyjmie wentylek
Niby druga faza, ale oprócz tego, że ciągle piję (co zwykle mi się robi na progResteronie), to też dużo sikam, niewiele się chyba zatrzymuje.
Jest potwornie. Jak dziś wyszłam z klimatyzowanej galerii, to miałam wrażenie, jakbym otwarła drzwiczki od nagrzanego piekarnika i zbyt szybko się nad nim nachyliła
-
odrobinacheci wrote:No to sądzę że to Blacimir zbiera zapasy
Lauda, w niedzielę ma lać i mają być 22 stopnie,odkręcę chyba kaloryfery
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 18:16
Baronowa_83, odrobinacheci, Katarzyna87, Morwa lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Laski!!! Cieszcie się pogodą!!! W przyszłym tygodniu ma być cieplej!
-
Tak mnie to dzisiaj rozbawiło, że muszę się tym z Wami podzielić
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/6fa15c6ab02b6c3a
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:40
lauda., Maczek, odrobinacheci, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Basik, dzisiaj o Tobie myślałam
Ściągnęłam Cię myślami, taka ze mnie wiedźma.
Jak się czujecie z Domisiem?
Dominik daje czadu kopie jak najęty tylko jak chodzę to jest spokojny a chodzić za dużo nie mam już siły bo przy tej temperaturze po prostu niewyrabiam. Ale auto jest to gdzie dalej to się autem jedzie. W środę będę mieć kolejną randkę z moim męczyzną
A jak u was? Nie jestem na bieżąco niestetylauda., zwei_kresken, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość