Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:na kafeterię ją!
mnie też szczypią sutki. albo cionrza albo sukienka z gumek bez stanika,.
obstawiam ze cionrza bo mi gorącostacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:ej mam testy owu i 5 testów cionrzowych!!! może zrobie od razu 5 bo mogą się pomylic albo cos?
jeszcze mnie olałscie i nie odpisujecie....uważam ,że zrobienie 5 testów na raz to super pomysł , będziesz miała większą pewność. Najlepiej wszystkie wrzuć do kibelka przed tym jak zrobisz siku, będziesz wiedziała, że napewno olałaś wszystkie w tym samym czasie
to bardzo ważne aby tak właśnie było bo wtedy będziesz mogła porównywać je ze sobą. Może się okaże ,że masz więcej fasolek w brzuchu. No ale tak jak pisze ciocia Lauda -autorytet, powinnaś koniecznie założyć nowy temat bo co dwie głowy to nie jedna, a czym więcej to przecież tylko lepiej !
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie nic nie szczypie ani nie boli <załamana>
Chyba nie ma szans w tym cyklu. Chociaż wczorajsze serduszkowanie <zawstydzona> bylo tak <zajebiste> ze bez owulacji powinno być bobo.
Czekam na szczypanie sutkowlauda., kr0pka, Kena1983, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Ej tylko mi nie pokazuje się co tam powinno być wy tych nawiasach typu <ujowizna> czy wszystkie tak to widzicie? Tak się właśnie zastanawiam czy tam coś powinno się wyświetlać , czy to jakaś nowa moda , za którą nie nadążyłam jeszcze?
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ej tylko mi nie pokazuje się co tam powinno być wy tych nawiasach typu <ujowizna> czy wszystkie tak to widzicie? Tak się właśnie zastanawiam czy tam coś powinno się wyświetlać , czy to jakaś nowa moda , za którą nie nadążyłam jeszcze?
-
<zasmucona> ojoj biedna koleżanka, nie chcą jej brać na poważnie
dziewczyny, topię się... niestety tłuszcz się nie wytapia"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba