Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:To jest chyba stara moda z gg. Tak się buźki wpusywalo z tego co pamięta
Eee nie przypominam sobie żeby tak działały emoty na GG, a jestem szczęśliwą posiadaczką numeru 4-cyfrowego. Laska zwyczajnie ma coś, co ją wyróżnia na forum <zazdrość>
-
nick nieaktualny
-
Oj masz, masz.
A tak poza tym, to nie podsłuchuj.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
NO NIE WIERZĘ!!! Moderatorze drogi, siłą rzeczy w słowie "podsłuchuj" jest wymieniana potoczna nazwa męskiego członka! Nie trzeba edytować wszystkich wiadomości, które będą ją zawierały!
<nękana przez moderatora> <zamach na wolność słowa>Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 15:24 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 sierpnia 2015, 15:18
Katarzyna87, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Oj masz, masz.
A tak poza tym, to nie podsłuchuj.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
NO NIE WIERZĘ!!! Moderatorze drogi, siłą rzeczy w słowie "podsłuchuj" jest wymieniana potoczna nazwa męskiego członka! Nie trzeba edytować wszystkich wiadomości, które będą ją zawierały!
<nękana przez moderatora> <zamach na wolność słowa>
i tylko dlatego zostało zmoderowane
a z racj troche napietej wole usunąc bco by Was inne nie zgłaszały że obrazacieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 15:31
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do tych nawiasow to trzeba mieć nieźle nasrane we łbie , bo co to kogo obchodzi jak nastrój ma osoba pisząc z nami ? Mnie tam nie rajcuje czując wpisy typu "ale dzisiaj goraco <podjarana> zaraz mam obiad <orgazm>" to dla mnie jakoś ujowo brzmi nawet nie powiedziałabym ,że to poziom gimnazjum bo pewnie obraziła bym tam samym niewinnych ludzi , no ale napewno jest to niski poziom, zbyt niski abym się do niego zniżała.
Ooo i jak widać można podłączyć się do istniejącego tematu nie zakładając kolejnych typy "one mnie obgaduja, co ja mam biedna robić !? -POMOCY!".stacey lubi tę wiadomość