Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Żartujesz chyba ?! Aż tyle będę musiała siedzieć na kiblu i czekać na Ciebie ?!
Dostaniesz takie wielkiego odcisku w kształcie podkowy
Lauda, myślę nawet o 14tym, zobaczymy. Ridż pokaże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 19:47
-
zwei_kresken wrote:Dostanie takie wielkiego odcisku w kształcie podkowy
Lauda, myślę nawet o 14tym, zobaczymy. Ridż pokaże.
Będziesz sikać wtedy kiedy ja , Zuu i Odrobinaprzyznaj się ,że chciałaś po prostu z nami sikać a nie, dlatego że się boisz:p juuhuuu
Lauda widziałaś moje przejezyczenie w tamtym wątku ? Nie uważasz ,że tak brzmi lepiej ?stacey lubi tę wiadomość
-
Chciałam Cię poinformować, że śledzenie wpisów tej "koleżanki" jest bardzo zajmujące. A w kontekście przejęzyczenia jej nicku, to w innym temacie poinformowała, że "idzie na kiełbę z grilla <omomomom>", więc Morwa - to chyba nie było przejęzyczenie
-
lauda. wrote:Gorsze, że oprócz podkowiego odcisku dostanie hemoroidy!
Haha Lauda ona jest coraz lepsza, dawaj wbijaj będzie większa pompa:)
Edit:
A co do kiełbasy to fajną ma dietę na schudniecietez taką chcę, toż to musi być dieta cud !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 19:58
stacey lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Będziesz sikać wtedy kiedy ja , Zuu i Odrobina
przyznaj się ,że chciałaś po prostu z nami sikać a nie, dlatego że się boisz:p juuhuuu
Lauda widziałaś moje przejezyczenie w tamtym wątku ? Nie uważasz ,że tak brzmi lepiej ?
Boję się oddawać mocz na patyk w samotności, potrzebuję wsparcia
-
Ja mam nowy cykl więc możecie szaleć z grafiką smarkami i co kto chce! Zapraszam bedzie mi raźniej!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ja mam nowy cykl więc możecie szaleć z grafiką smarkami i co kto chce! Zapraszam bedzie mi raźniej!
król Hiszpanii Filip VI
albo to nie on mi się coś porąbalooo:p
Edit : jednak mi się pomyliło mąż mówi ,że to Mario Draghi :p więc zmieniam zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 20:35
stacey lubi tę wiadomość
-
Super! Właśnie gościa nie kojarzę ale w takim luksusowym kiblu to muszą być dwie kreski, szkoda szczania na darmo
No to jeszcze 3 tygodnie!
Ridżu delikatny jakiś. Pewnie po woodstocku zmęczony. I dobrze, niech ucieka i przywoła lady Aleksis. Kurczak! Choćbym miała ją związać i przytrgać na siłę musi przyjść!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:Super! Właśnie gościa nie kojarzę ale w takim luksusowym kiblu to muszą być dwie kreski, szkoda szczania na darmo
No to jeszcze 3 tygodnie!
Ridżu delikatny jakiś. Pewnie po woodstocku zmęczony. I dobrze, niech ucieka i przywoła lady Aleksis. Kurczak! Choćbym miała ją związać i przytrgać na siłę musi przyjść!on wyliczy Ci dni do testowania bo to ekonomista
stacey lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Mogłabym wstawić samego papieża ale jakoś tego wolałam uniknąć , dlatego też dostałaś tego pana z Włoch
on wyliczy Ci dni do testowania bo to ekonomista
Morwa lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:No to git, facet z mojej branży, no to musi być zielono!
Teraz czekam na Mar aż udostępni wykres bo mam dla niej zaklepanego pana. A tak poza tym to mam jeszcze dwóch do rozdania :p
Edit : jednak mam jeszcze jednego pana bo drugi poleciał do Baronowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 20:56
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam zajebiscie dobre bagno w miare ciemny test owu (a jednak nadal negatywny) i cycki mnie swedza. Dzis robiliśmy juz oko to teraz robic bedzieny drugie. Tylko czy to tak ladnie od razu bez normalnego ridza po poronieniu? Doktorek mowi ze jak sie uda to plakac nie bedziemy
-
Popijam cydr z sokiem malinowym. Świetna sprawa na ten upał.
Kurde małż uziemiony ze złamaną ręką i ja przez niego. Spaceruję teraz sporo
Bo boję się autem jechaćmoja psycha jest zryta na maksa.
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Wkręcam sobie jakieś filmy, że się z górki stoczę lub wjadę w kogoś... Nie umiem się przełamać
i nie mam pomysłu jak to zrobić.
Księga Hioba -
nick nieaktualny