Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak jadę z instruktorem jest super, ale potem jak mam sama to już gorzej. Prawko mam 3 lata. Mogłam robić na 18-stkę byłabym odważniejsza"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Jak jadę z instruktorem jest super, ale potem jak mam sama to już gorzej. Prawko mam 3 lata. Mogłam robić na 18-stkę byłabym odważniejsza
Człowiek wychodzi na 2h, wraca a tam na kaloryferze siedzi gołąb:/. Do tej pory balam się tylko os:/Yousee lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Przybij piątkę. Tez mam tak zryty beret. Prawko zdalam za pierwszym razem. Na pierwsza trasę pojechalam do Pragi z mezem a teraz się boje jeździć
Człowiek wychodzi na 2h, wraca a tam na kaloryferze siedzi gołąb:/. Do tej pory balam się tylko os:/
A tak w ogóle to muszę chyba mleko odstawić całkiem. Wypiłam kawę mrożoną (kawa z zimnym mlekiem) i po prostu 6-ty miesiąc ciąży spożywczej. Laktoza be!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:12
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Sojowe niewskazane dla haszimotów, crohnów i innych autoimmunologicznych. Ja najbardziej kocham migdałowe, ale pioruńsko drogie, jeszcze nie dojrzałam żeby sama robić
Apropos jelitek- właśnie żłopię l-glutaminę, kupiłam sobie okropny smak sztucznej jagody, można się scheftać. Mogłabym bardziej rozcieńczyć, ale pół litra płynów tuż przed snem to dla mnie maks.
-
Te brodawki to usuneli? Chcialam sie posmiac ale watek gdzies mi sie otworzyc nie chce.
Morwa faktycznie moze byc woreczek. Ciekawe co ci lekarz powie.
Jestem skonana. Taki upal dzis panowal ze szok.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Zwei, tak prosto się robi mleko migdalowe, że aż żal wydać na nie kasy i kupić gotowe w sklepie :p
-
saxatilia wrote:Ej kulezanki ekspertki i przyjaciolki co z mym pytaniem na ostatniej stronie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:44
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Wieeem wiem. Muszę kupić blender, bo umarłam mój poprzedni. BTW, robiłam z migdałów zaczepistą pastę peelingująco-myjącą do twarzy, jeśli lubicie markę Lush, to była niemalże jak Angels On Bare Skin. Cudowna, muszę kupić blender i ukręcić.
http://iv.pl/images/92069440480578544126.pngstacey lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Ej kulezanki ekspertki i przyjaciolki co z mym pytaniem na ostatniej stronie?
Gdyby nie to, że beta nagle zaczęła znowu rosnąć i po 14 dniach od poronnego krwawienia przyszło kolejne, to pewnie by ten pęcherzyk podrósł i pękł.
Ridż poronny to Ridż jak każdy inny, nie trzeba czekać na kolejnego, jeśli sama się oczyściłaś- organizm zaczyna normalny cykl.saxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:W owu pisali ,że tak się robi a owu jest the Best!
http://iv.pl/images/92069440480578544126.png -
saxatilia wrote:Pytam czy nie za szybko ja dzialam. W zasadzie lekarz powiedział ze wszystko samiutko sie oczyscilo.ale internety mi mowia ze sie czeka
u mnie to była inna kwestia bo ja miałam operacje w gratisie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:50
stacey lubi tę wiadomość