Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapodaj.net/df2df6ce69b4f.jpg.html
Co wam to przypomina ?
Dla mnie to wygląda jak zniekształcony pytong z chorobą jąder :p mój mąż jak zobaczył ten podpis to odrazu z tym wyskoczył . Spytał się czy ten pan doktor to się fi*towski nazywa czy jak :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:49
lauda., dotik lubią tę wiadomość
-
Buuu <płacze>
- wątek o brodawkach już jest niedostępny. Czemu?
Taki rarytas się pojawił, a mnie nie było.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Buuu <płacze>
- wątek o brodawkach już jest niedostępny. Czemu?
Taki rarytas się pojawił, a mnie nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:53
-
Morwa wrote:http://zapodaj.net/df2df6ce69b4f.jpg.html
Co wam to przypomina ?
Dla mnie to wygląda jak zniekształcony pytong z chorobą jąder :p mój mąż jak zobaczył ten podpis to odrazu z tym wyskoczył . Spytał się czy ten pan doktor to się fi*towski nazywa czy jak :p
No, podpis zarąbisty, hehe.
A przygód z konowałem od USG nie zazdroszczę. W takich sytuacjach człowiek jest tak bezsilny i wściekły jednocześnie, a nic się nie da zrobić.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Ania_84 wrote:jest chyba dostepny na w oczekiwaniu na testowanie
Tak, ale to jakiś klon i do tego pusty.
Link, który podała Lauda już nie działa.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Ania_84 wrote:Katarstrofa mam pytanie o ta rektoskopie akurat mamna skierownaniu prosze o histeroskopie i rektoskopie polipa endometrium .. czy ta rektoskopie robi sie przy histeroskopii ??
-
Ania_84 wrote:bo jest usuniety ze strajac sie ogolnie z racji zdublowania wpsiów na kilku działach
Rozumiem, widziałam go, ale Lauda podawała link do tematu o nazwie "bol-i-szczypanie-brodawek", a ten przeniesiony to: "piekące brodawki po jajeczkowaniu" i jest w nim tylko jedna odpowiedź.
Ale nieważne.Ania_84 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
noo mam napisane podejrzenie polipa endometrium prosze o histeroskopie i rektoskopie polipa
dlatego jak zaczełam czytac to mi siedziurki nie zgadzaja
chyba ze jest cos podobnego w nazwie a ja zle roszyfrowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:14
-
katastrofa wrote:No wlasnie tez mi sie cos nie zgadza,tym bardziej ze do rekto trza se lewatywke trchnac
moze Cie doktor wrabia
albo chodzi o to zeby pobrali wycinek do badan .. w pierwszej chwili pomyslalam ze pisze tam resekcja polipa ale jest to za dlugii wyraz -
Odpadam z testowania 14 w piąteczek, bo Ridżu już macza swoje pazurki w mej jamie:p kurde ale ja mam regularne cykle bez żadnych wspomagaczy, kto by pomyślał :p wyleczyłam się z pcos hahaha nie no żarcik ale cykle perfekcja ,niech do tego jeszcze owulacja dojdzie to już będę happy na 90% a jak wyjdzie ciąża to na 100%. Przykro mi tylko ,że nie urodzę Lenina 22 kwietnia. Z Adolfem tez mi się nie udało. Ale co tam znajdę sobie inną ofiarę hahah Józef? Nieee bo z porodem do grudnia będę musiała czekać hmmm no się zobaczy
-
Ania_84 wrote:kurde a moze chca mi grzebac w obu
albo chodzi o to zeby pobrali wycinek do badan .. w pierwszej chwili pomyslalam ze pisze tam resekcja polipa ale jest to za dlugii wyrazw kazdym badz razie ciazy z tego nie bylo...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
katastrofa wrote:Najwazniejsze to zebys nie dala sobie zrobic znieczulenia ogolnego! Byc swiadomym to bardzo wazna sprawa! Mnie tak do histero znieczulili i wiesz jak sie czulam gdy po przebudzeniu bolalo mnie gardlo a nie macica?! Do tej pory nie wiem co mi zrobili !
w kazdym badz razie ciazy z tego nie bylo...
za freko bede miala dawce
zaoszczedzilibysmy na zamawianiu nasienia i na IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:46
-
nick nieaktualny
-
A u mnie piękny plaski wykres. W porównaniu do tego pofalowanego ostatniego to aż mi sie milo na niego patrzy. Ciekawe jak dlugo będzie taki ładny;)