Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Też to poczułam! Ivanova to jest to! Zacna data, zacne imię!
Edit : co z tym tematem na wrzesień, która zakłada? Może Zuu ona już w cionszy, więc to nawet fajnie będzie wyglądać (zapisałam się na wrzesień a zaszłam w sierpniu) . Zuuuu gdzie jesteś tak poza tym?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 20:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Urlopuś mnie wykańcza powróciło zatkane prawe ucho, teraz doszło przeziębienie i niagara z otworów nosowych i ogólne łamanie w kościach nawet szyjka macicy boli przy sprawdzaniu.
Kacha dobra data te urodziny Putina, mała będzie miała wzór do naśladowania daleko zajdzie! -
saxatilia wrote:Nie chce mi sie dzis Maszy robić.. Lady nie ma to co sie mam produkować: -)
-
odrobinacheci wrote:Mój Urlopuś mnie wykańcza powróciło zatkane prawe ucho, teraz doszło przeziębienie i niagara z otworów nosowych i ogólne łamanie w kościach nawet szyjka macicy boli przy sprawdzaniu.
Kacha dobra data te urodziny Putina, mała będzie miała wzór do naśladowania daleko zajdzie!tylko zastanawia mnie ta niagara z otworów nosowych, czyżby fasol dawał wam znać ,że narazie nie życzy sobie odwiedzin pytonga i jedyne gdzie możecie go wkładać to Twój nos ?!
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Oj tam oj tam żebyś tego nie żałowała. Nie wiesz ,że powinnaś teraz zgwałcić swojego , zatkać piłkę chusteczką a najlepiej makrelem i powiesić się pod suit nogami do góry !? No i koniecznie zjedz fasola/e
Lady nie ma to i maszy nie ma -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Toż to cionsza jak namalowana , czuje to w kościach! Ja zabrałam Ridża , więc możesz spać spokojnie
tylko zastanawia mnie ta niagara z otworów nosowych, czyżby fasol dawał wam znać ,że narazie nie życzy sobie odwiedzin pytonga i jedyne gdzie możecie go wkładać to Twój nos ?!
Pytong odwiedził go wczoraj, myślałam że może Ridża wywoła a tu dziś nic tylko nosem mi niagara wyłazi -
Ja zajadam się własnymi pomidorami ze szklarni
pychotki! Czekam do piątku bo wolne i będę leżeć i pachnieć. Miałam robić ogory na zimę, ale teściowa i mama zaoferowały że się ze mną podzielą
nie będę protestować.
Jutro ostatni dzień z Ridżem, kto przyjmie? Bo ja chętnie przyjmę swojego pytonga"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa wrote:? No i koniecznie zjedz fasola/e
Ridż chyba jednak popil na woodstoku i ma lenia - 3 dzien a jak by go nie bylo..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Czy jakaś mądra wiedźmowska głowa może mi podpowiedzieć, czy z mojego wykresu można wywnioskować (przypuszczać), że Alexis była u mnie i już sobie poszła? Chciałam sobie zacząć wsadzać Luteinę do pipki, ale nie chcę za wcześnie.
Na monitoringu w tym cyklu zaoszczędzę, bo doktorek się wczasuje, ale za to nie wiem czy kapryśna dama mnie odwiedziła.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Yousee wrote:Ja zajadam się własnymi pomidorami ze szklarni
pychotki! Czekam do piątku bo wolne i będę leżeć i pachnieć. Miałam robić ogory na zimę, ale teściowa i mama zaoferowały że się ze mną podzielą
nie będę protestować.
Jutro ostatni dzień z Ridżem, kto przyjmie? Bo ja chętnie przyjmę swojego pytonga
Emma80 wrote:Czy jakaś mądra wiedźmowska głowa może mi podpowiedzieć, czy z mojego wykresu można wywnioskować (przypuszczać), że Alexis była u mnie i już sobie poszła? Chciałam sobie zacząć wsadzać Luteinę do pipki, ale nie chcę za wcześnie.
Na monitoringu w tym cyklu zaoszczędzę, bo doktorek się wczasuje, ale za to nie wiem czy kapryśna dama mnie odwiedziła.
Ja bym jeszcze z lutka poczekała z 1-2 dni i zobaczyła jak się wykres rozkręci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:51
-
Morwa wrote:Brzmi dumnie , a jak wymawiam to imię to przed oczami staje mi caryca , myślisz ,że odrazu urodzi się w koronie ?
Edit : co z tym tematem na wrzesień, która zakłada? Może Zuu ona już w cionszy, więc to nawet fajnie będzie wyglądać (zapisałam się na wrzesień a zaszłam w sierpniu) . Zuuuu gdzie jesteś tak poza tym?!
Nie ma takiej opcjiprowadziłam już dwa takie - jeden przejęty, drugi wlasny. Strasznie upierdliwa robota, bo na takim wątku siedzi stado bab, jak się rozkręca, to produkuja 20 stron dziennie pierdół i nakrecania, a Ty musisz z tego bajzlu wyłapać te jedną, co poptosila, by jej coś wpisać lub odhaczyc.
Nie ma wrzesniowek, bo ta, co je założyła, pod koniec lipca strzeliła focha, że listę ma niezapelniona i teraz sa przedciazowe rozmowy kogostam zamiast wrzesniowek.
Mam mało neta tu, gdzie jestem, więc rzadko zaglądam, a piszę z tel., więc odpowiadam jeszcze trzeciej, bo to działa beznadziejnie. A w cionszy raczej nie jestemale Ridzu się jeszcze nie wprosil.
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ja bym obstawiala ze wczoraj alexis byla
A nie wcześniej?
Morwa wrote:Ja bym jeszcze z lutka poczekała z 1-2 dni i zobaczyła jak się wykres rozkręci.
Chyba rzeczywiście dzisiaj jeszcze odpuszczę i zobaczę co się będzie dalej działo.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Podobno owulka jest w 1 dzien temp powyzej lini podstawowej. Poprawcie mnie jak sie myle.
Użarla mnie jakas meszka bo mam lydke spuchnieta. Przed chwila wyczulam ze cos ta lydka twarda i z lekka swedzi. Juz mi sie stac nie chce zeby sie wapna napic. Bez tego tez zejdzie...kiedys..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Emma ja również poczekałabym z lutką jeszcze do jutra - tak jak pisze Morwa.
Kasia to i tak panowie wspaniałomyślni... U mnie śmieciarka z nader dzisiaj radosnymi panami jechała o 5 (!!!), zatrzymywała się z głośnym piskiem pod bramą kolejnych domów i wysypywała śmieci z kubłów. Do tego panowie jak już pisałam w super humorach, na cały regulator urządzili sobie konkurs na najlepszego gwizdajłę...
Btw, lato i upały sprzyjają chyba lasowaniu się mózgów, bo wysyp trolli na forum zaczyna się ze zdwojoną siłą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:39