Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Taki plaski to dobrze czy zle?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katastrofa wrote:Najwazniejsze to zebys nie dala sobie zrobic znieczulenia ogolnego! Byc swiadomym to bardzo wazna sprawa! Mnie tak do histero znieczulili i wiesz jak sie czulam gdy po przebudzeniu bolalo mnie gardlo a nie macica?! Do tej pory nie wiem co mi zrobili !
w kazdym badz razie ciazy z tego nie bylo...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Od wczoraj znowu chce mi się rzygać, zwłaszcza jak piszecie tutaj o tym jak lekarze zaglądają do brzucha tylnymi drzwiami... Powinnam chyba sobie kupić test do grzebania w kupie, bo moje objawy bardziej przypominają heliobactera niż cionrzę...
-
Katarzyna87 wrote:Morwa zainspirowałaś mnie!
Może uda się, żebym urodziła 7 października (to tylko 9 dni przed terminem)...a to magiczna data - URODZINY PUTINA!A nie jakaś Majeczka.
Swietłana? -
Ej jak to się stało ,że nie ma wrześniowego tematu testowania ?! Już 1/3 sierpnia a tu taki zastój?! Toż to do mnie Ridż zawitał i nie mam gdzie się wpisać, jestem z tego powodu zalamana:( gdybym była rozwinięta manualnie trochę bardziej i umiała tworzyć takie piękne listy to bym i wątek zrobiła a tak to lipton idę popłakać w poduszkę :p jak żyć ?! Nie zajdę w ciążę bo nie ma wrześniowego tematu ,tragedia, chcąc nie chcąc trzeba zrobić pauze w staraniach :p
-
Zwei myślałam o Nadieżdzie - tak na imię miały żony Stalina i Lenina!
Choć imię jest dość trudne, więc może pójdę tropem Putina i pomyślę nad Ludmiłą (żona)...córki odpadają - Maria (pospolita) i Jekaretina - za bardzo do mojego podobne.
Chyba wygra 2 imię matki - Ivanovna.Morwa lubi tę wiadomość
-
A jakbym teraz zaszla to data wypada na dzień położnej, też ladnie;)
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny