Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saxa na innym watku jest dziewczyna ktora czekala na @po poronieniu, czekala i czekala, jak 9 tyg po beta wyszla wysoka to w histeri poleciala do lekarza (myslala ze cos jej zostalo po poronieniu). Jest juz w polowie ciazy
i jest git. Kazdy jest inny ale jak nie bedzie twoj organizm gotowy to nie zajdziesz i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:53
saxatilia lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Internety piszą rożne rzeczy
jak gin mówi że ok i Ty się czujesz na siłach to działaj. Ja słyszałam rożne szkoły. Jedni mówią żeby czekać a inni żeby iść za ciosem. Decyzja należy do Was, jak Ty psychicznie i fizycznie się czujesz.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
saxatilia wrote:Pytam czy nie za szybko ja dzialam. W zasadzie lekarz powiedział ze wszystko samiutko sie oczyscilo.ale internety mi mowia ze sie czeka
Jak się jest gotowym psychicznie, to się nie czeka.
Czeka się po zastrzyku poronnym- w zależności od dawki- 3 do 6 miesięcy i po skrobance. Czeka się też po poronieniu w zaawansowanej ciąży. -
nick nieaktualny
-
Cześć z rana! Nowy tydzień, nowy dzień, nowe szczęściary... If you know what I mean...
Upierniczył mnie w łopatkę jakiś owad i to w dwóch miejscach(!!!) - to by było na tyle jeśli chodzi o zażywanie wieczornego chłodu na tarasie. Boli jak jasny gwint, posmarowałam się fenistilem i wypiłam końską dawkę wapna. Ciekawe czy nie spuchnie. -
moja dieta chyba nie działa, bo dziecko puka mnie w brzuch: ty tam na pewno nie masz jakiegoś dzidziusia?
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Już rok, albo i dłużej jaram się tą reklamą.
Tak prawdopodobnie będzie zachowywała się moja córka
https://www.youtube.com/watch?v=SXy6JElmgHUMorwa, katastrofa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od doktorów w rozpoznaniu napisali mi kod k21.0-zarzucanie (refluks ) żołądkowo - przełykowy z zapaleniem przełyku, oraz kod k29 - zapaleniem żołądka i dwunastnicy. W środę mam gastro i na samą myśli robi mi się niedobrze
dostałam nospe forte 2x dziennie i lęk helicid również 2 x dziennie. Po gastroskopi dalsza diagnostyka, będą pobierać wycinek to zobaczą czy to przez bakteriusa jakiegoś czy co i jak coś to będą konkretniej już leczyć. Czekam mnie jeszcze usg bo dzisiaj nie dali radę mi już zrobić a ja nie miałam siły latać i szukać lekarza ,który miałby dzisiaj czas mnie przyjąć na luksusowe usg.
Edit: gastroskopia oczywiście prywatnie 210 zł bo ze skierowaniem musiałabym czekać do końca listopadaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:21
stacey lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wróciłam od doktorów w rozpoznaniu napisali mi kod k21.0-zarzucanie (refluks ) żołądkowo - przełykowy z zapaleniem przełyku, oraz kod k29 - zapaleniem żołądka i dwunastnicy. W środę mam gastro i na samą myśli robi mi się niedobrze
dostałam nospe forte 2x dziennie i lęk helicid również 2 x dziennie. Po gastroskopi dalsza diagnostyka, będą pobierać wycinek to zobaczą czy to przez bakteriusa jakiegoś czy co i jak coś to będą konkretniej już leczyć. Czekam mnie jeszcze usg bo dzisiaj nie dali radę mi już zrobić a ja nie miałam siły latać i szukać lekarza ,który miałby dzisiaj czas mnie przyjąć na luksusowe usg.
Edit: gastroskopia oczywiście prywatnie 210 zł bo ze skierowaniem musiałabym czekać do końca listopada
Lo matko to sie dorobiłaś. A ten drugi lek w razie bobo fasola czy innego ufoka można brać?
Ja <wulgaryzm>. Pogielo ich, ze musisz za to płacić. Przy takim bólu powinno byc na cito na nzet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:24
-
Morwa mój maz mial ostatnio gastroskopie .. ma nadzerke w przełyku i refluks full wypas jednak u niego to tylko objawialo sie zgaga i kaszlem
wycinek biora.. na helicobakteri tzw test ureazowy
cod o gastropskopii my najszybciej dostalismy sie na gastroskopie na onkologii czeklismy niecały miesiac
trzymam kciuki za dalsze -
O siet taki hardcore polykac i jeszcze za to placic
ale cos mi sie zdaje ze lauda ma racje... gastro nie mialam ale kolonoskopie i rektoskopie kilka razy chyba nie ma nic gorszego...choc wszystko jeszcze przede mna
jakby nie bylo mogliby Ci w koncu jakos ulzyc...same upaly mecza a co jak dolozyc do tego bole niewiadomego pochodzenia ?
-
Baronowa_83 wrote:Lo matko to sie dorobiłaś. A ten drugi lek w razie bobo fasola czy innego ufoka można brać?
Ja <wulgaryzm>. Pogielo ich, ze musisz za to płacić. Przy takim bólu powinno byc na cito na nzet
Edit: no widzisz powinni mi takie coś na SORze za free zrobić jak do nich trafiłam, no ale po co lepiej było zrobić morfologie i jednominutowe usgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:33
stacey lubi tę wiadomość
-
Katarstrofa mam pytanie o ta rektoskopie akurat mamna skierownaniu prosze o histeroskopie i rektoskopie polipa endometrium .. czy ta rektoskopie robi sie przy histeroskopii ??
-
w szpitalu robił mi usg straszny konowal, nie będący lekarzem. Jak byłam w tym szpitalu na praktykach to kumpel trochę z nim gadał i pytał się czemu tak szybko usg trwa a tyle z pacjentem trzeba czekać, to było pytanie głupie bo kolega spytał ,czy tyle sprzęt się nagrzewa, a przy okazji dostał odpowiedz taką "czeka się tyle bo mi się nigdzie nie spieszy , a czas pracy leci ,wtedy każdy myśli ,że się bardziej przykładam -tobie też radzę tak postępować" a jak kolega stwierdził ,że takie usg nie ma trochę sensu bo nic przez to nie się nie zobaczy to on stwierdził " ale co tu patrzeć , narządy jak narządy jak będzie zmiana w wielkości mandarynki to i ślepe by to zobaczył w ułamku sekundy , wtedy się mierzy i odsyła do lekarza, a jak takiego czegoś nie ma to nie widzę potrzeby". No cham jakich mało , dlatego zdenerwowałam się że nie zrobili mi żadnych konkretnych badań tyło wysłali na usg I to jeszcze do tego pana. Jeszcze nie weszłam do gabinetu a już wiedziałam ,że według niego jestem całkowicie zdrowa.