Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do śmierciary się już przyzwyczaiłam, są co 2 dzień po śmieci z segregacji, w tym szklane butelki. Punkt 5:30 i zaczynają...a żeby było weselej to w promieniu 75m od bloku mam 4 kosze do segregacji (każdy w inną stronę - odpowiedź miasta na narzekania mieszkańców, że im nie po drodze).

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.mnie upały wykanczają :( moja mama znowu trafiła do szpitala ( dwa dni temu wiozłam ją w nocy na urologie). 5 raz wtym roku usuwali jej kamien z nerki, ciagle z tej samej.w nerce znowu się zrobił zastój...
    dziś siedzę z babcią, ktora od pierwszej sekundy jak tylko wstała narzeka i jęczy...w koncu jej nagadalam, bo nie wytrzymałam...

kurde, nawet cycki mi się pocą, a przy moim rozmiarze to nie lada wyczyn ...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas śmieciara kulturalna, najwcześniej chyba koło 7-mej jeżdżą. Za to obok jest skup butelek i nieraz tłuką szkło o dziwnych porach, albo w nocy ładują ciężarówki, które są na chodzie i czasami nawet okna wchodzą w rezonans. Na szczęście nie jest to bardzo częste i uciążliwe. Ogólnie sąsiedztwo mamy naprawdę w porządku.

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) ale się dzisiejszej nocy nie wyspałam. Nie dość, że Ridż dawał mi się we znaki to jeszcze mój kot ćwiczył szajbe. Biegał po domu jak głupi , wywalał śmieci z kubła , drapał wszystkie drzwi i dar mordkę tak głośno ,że chyba połowa bloku go słyszała. Dawałam mu rarytaski do jedzenia, nalalam mleka , otworzyłam balkon ale nic nie działało, zachowywał się coraz gorzej, więc za dziesiatym razem jak wyrwał mnie z snu to go wsadziłam do wanny i skropilam lekko wodą . Podziałało idealnie :) przez jakiś czas się mył a potem grzecznie poszedł spać :p no i my z mężem również :)

preg.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednym słowem: zimny prysznic ;)
    Moja mama też tak robi Bimbusiowi kiedy ten szajby dostaje.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mojego nie dała rady wsadzić do wanny, ale na szczęście jak ma szajbę wychodzi na zewnątrz i tam rozładowuje emocje :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Ja bym mojego nie dała rady wsadzić do wanny, ale na szczęście jak ma szajbę wychodzi na zewnątrz i tam rozładowuje emocje :)
    Mój jest wykastrowany (dość późno był kastrowany) i niestety wie jak jest fajnie pytongować i zauważyłam, że jak sobie o tym przypomina to robi nam strasznie na złość i w sumie mu się nie dziwię ;)

preg.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bimbuś mojej mamy został kastratem wcześnie, a mimo wszystko jako eunuch ma tak mocny instynkt, że w chwilach uniesienia bzyka węzełek szmaciany, który ma potoczną nazwę "bunia". A ile się namruczy przy tym, nawygina... Śmiech na sali z tymi kocurami.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah mój kocurek dmuchał zawsze zestaw mysz . Myszy były przymocowane na takiej plastikowej podstawce i były na sprezynach. Teraz podstawki nie ma bo mąż rozmontował i zostały same myszy na sprezynach, kot wszędzie je ze sobą nosi i co noc wrzuca nam je do łóżka aby spały z nami :) a jak pytongujemy to przynosi myszy mężowi i kładzie kolo niego :p

Edit: a kot mojej siostry dmucha pluszowego słonia :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:18

Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś melduję że mnie żadne koty nie przeszkadzały ale upał jest jak dla mnie nie do zniesienia :-( Nie wyrabiam przy tej temperaturze wyjdę chyba zaraz do ogródka odtańczyć taniec ochłodzenia pogody albo jakiegoś deszczu :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Hahah mój kocurek dmuchał zawsze zestaw mysz . Myszy były przymocowane na takiej plastikowej podstawce i były na sprezynach. Teraz podstawki nie ma bo mąż rozmontował i zostały same myszy na sprezynach, kot wszędzie je ze sobą nosi i co noc wrzuca nam je do łóżka aby spały z nami :) a jak pytongujemy to przynosi myszy mężowi i kładzie kolo niego :p

Edit: a kot mojej siostry dmucha pluszowego słonia :p
    Kota nie mam ale pies moich rodziców bzyka inne psy nie suczki tylko psy i to do tego przynajmniej 3x większe niż on ;-D

Blondik lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też w nocy koty nie przeszkadzały, bo pozeskakiwały z balkonu do ogródka i spokój. ;)

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Kota nie mam ale pies moich rodziców bzyka inne psy nie suczki tylko psy i to do tego przynajmniej 3x większe niż on ;-D
    Może tym chce pokazać swoją wyższość i ustalić hierarchię w stadzie ;)

preg.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ogólnie dzisiaj jakaś noc musiała być felerna, bo rozmawiałam z mamą i koleżanką, no i Wy też o tym piszecie. Słabo się spało, jakieś głupie sny się lęgły pod kopułką. Może to te upały i zmęczenie organizmu? Chociaż ja w sumie w miarę dobrze znoszę wysoką temperaturę. Wolę się spocić niż zmarznąć. ;)

atdc20mmxp7m5026.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo tak sny tez miałam głupie , śniło mi się ,że wybierała się na swój własny ślub i co chwila mi oczko w rajstopach szło. Co jakieś założyłam to znowu podarte. W rezultacie poszłam odrazu na wesele (bez rajstop) i wszyscy moi goście byli ubrani normalnie (w dresy , spodnie , swetry i kapcie) i strasznie dziwili się że ja się wystroilam jak stróż w Boże Ciało :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra. Goraco mi tak zle sie czuje ze az mi sie plakac chce.
    Jeszcze ten dziad sobie wymyslil ze po lodowke jedziemy i moje auto do mechanika dac. I ja mam tym autem bez klimy w korkach stac. W dupe niech sie ugryzie.

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Może tym chce pokazać swoją wyższość i ustalić hierarchię w stadzie ;)
    Tego naszego pseudo-psa inne psy nie traktują poważnie ;-) Duże psy to myślą że wsza im pod nosem skacze ;-)

Blondik lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj 30 kg bulterier mysli ze jest yorkiem. Malutki cieplutki i lekki

• lauda. Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    A moj 30 kg bulterier mysli ze jest yorkiem. Malutki cieplutki i lekki

Mój 60-kg rottweiler myślał, że jest yorkiem i pakował się na kolanka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:33

atdc20mmxp7m5026.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój waży 2.5kg hihihi

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
‹‹ ‹ 816 817 818 819 820 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ