Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Do śmierciary się już przyzwyczaiłam, są co 2 dzień po śmieci z segregacji, w tym szklane butelki. Punkt 5:30 i zaczynają...a żeby było weselej to w promieniu 75m od bloku mam 4 kosze do segregacji (każdy w inną stronę - odpowiedź miasta na narzekania mieszkańców, że im nie po drodze).
-
witam.mnie upały wykanczają
moja mama znowu trafiła do szpitala ( dwa dni temu wiozłam ją w nocy na urologie). 5 raz wtym roku usuwali jej kamien z nerki, ciagle z tej samej.w nerce znowu się zrobił zastój...
dziś siedzę z babcią, ktora od pierwszej sekundy jak tylko wstała narzeka i jęczy...w koncu jej nagadalam, bo nie wytrzymałam...
kurde, nawet cycki mi się pocą, a przy moim rozmiarze to nie lada wyczyn ... -
To u nas śmieciara kulturalna, najwcześniej chyba koło 7-mej jeżdżą. Za to obok jest skup butelek i nieraz tłuką szkło o dziwnych porach, albo w nocy ładują ciężarówki, które są na chodzie i czasami nawet okna wchodzą w rezonans. Na szczęście nie jest to bardzo częste i uciążliwe. Ogólnie sąsiedztwo mamy naprawdę w porządku.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Witam
ale się dzisiejszej nocy nie wyspałam. Nie dość, że Ridż dawał mi się we znaki to jeszcze mój kot ćwiczył szajbe. Biegał po domu jak głupi , wywalał śmieci z kubła , drapał wszystkie drzwi i dar mordkę tak głośno ,że chyba połowa bloku go słyszała. Dawałam mu rarytaski do jedzenia, nalalam mleka , otworzyłam balkon ale nic nie działało, zachowywał się coraz gorzej, więc za dziesiatym razem jak wyrwał mnie z snu to go wsadziłam do wanny i skropilam lekko wodą . Podziałało idealnie
przez jakiś czas się mył a potem grzecznie poszedł spać :p no i my z mężem również
-
Ja bym mojego nie dała rady wsadzić do wanny, ale na szczęście jak ma szajbę wychodzi na zewnątrz i tam rozładowuje emocje"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ja bym mojego nie dała rady wsadzić do wanny, ale na szczęście jak ma szajbę wychodzi na zewnątrz i tam rozładowuje emocje
-
Bimbuś mojej mamy został kastratem wcześnie, a mimo wszystko jako eunuch ma tak mocny instynkt, że w chwilach uniesienia bzyka węzełek szmaciany, który ma potoczną nazwę "bunia". A ile się namruczy przy tym, nawygina... Śmiech na sali z tymi kocurami.
-
Hahah mój kocurek dmuchał zawsze zestaw mysz . Myszy były przymocowane na takiej plastikowej podstawce i były na sprezynach. Teraz podstawki nie ma bo mąż rozmontował i zostały same myszy na sprezynach, kot wszędzie je ze sobą nosi i co noc wrzuca nam je do łóżka aby spały z nami
a jak pytongujemy to przynosi myszy mężowi i kładzie kolo niego :p
Edit: a kot mojej siostry dmucha pluszowego słonia :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:18
Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Hahah mój kocurek dmuchał zawsze zestaw mysz . Myszy były przymocowane na takiej plastikowej podstawce i były na sprezynach. Teraz podstawki nie ma bo mąż rozmontował i zostały same myszy na sprezynach, kot wszędzie je ze sobą nosi i co noc wrzuca nam je do łóżka aby spały z nami
a jak pytongujemy to przynosi myszy mężowi i kładzie kolo niego :p
Edit: a kot mojej siostry dmucha pluszowego słonia :pBlondik lubi tę wiadomość
-
Ale ogólnie dzisiaj jakaś noc musiała być felerna, bo rozmawiałam z mamą i koleżanką, no i Wy też o tym piszecie. Słabo się spało, jakieś głupie sny się lęgły pod kopułką. Może to te upały i zmęczenie organizmu? Chociaż ja w sumie w miarę dobrze znoszę wysoką temperaturę. Wolę się spocić niż zmarznąć.
-
Ooo tak sny tez miałam głupie , śniło mi się ,że wybierała się na swój własny ślub i co chwila mi oczko w rajstopach szło. Co jakieś założyłam to znowu podarte. W rezultacie poszłam odrazu na wesele (bez rajstop) i wszyscy moi goście byli ubrani normalnie (w dresy , spodnie , swetry i kapcie) i strasznie dziwili się że ja się wystroilam jak stróż w Boże Ciało
saxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny