Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahahha dobre
Lady nie przyjechala mimo ze czekałam z kawa i ciastkami. Zbierala sie i damulka ma mnie w dupie.
Dziwne bo bagno niby od 3 dni wykres gada ze plodne a tu mi termometr wyslakuje z jakims marnym odnozem.
Pieprze testy i obserwacje. Ide sie bzykackasza lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Hahahha dobre
Lady nie przyjechala mimo ze czekałam z kawa i ciastkami. Zbierala sie i damulka ma mnie w dupie.
Dziwne bo bagno niby od 3 dni wykres gada ze plodne a tu mi termometr wyslakuje z jakims marnym odnozem.
Pieprze testy i obserwacje. Ide sie bzykac
Mi się wydaje właśnie, że wczoraj miałaś spadek około-Alexisowy. Dzisiaj już nie masz bagna rozciągliwego i temperatura zaczyna rosnąć. Jutro będzie jeszcze wyższa.
Ale oczywiście bzykaj się, bzykaj nadal.Nie wiadomo kiedy dokładnie nasza Lady przybywa, ale na Twoim miejscu nie martwiłabym się wykresem i temperaturą, bo moim zdaniem wszystko gra.
A, i jeszcze jeśli nie chcesz mieć na wykresie wyłupionych oczków, to jeśli Twoją podstawową godziną pomiaru jest 5.30 (jak zauważyłam), to po prostu ustaw sobie przy tej godzinie ptaszka, że to godzina domyślna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:16
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
A co do zwierzaków, to nasza najmłodsza kicia właśnie od dzisiaj ma ewidentne objawy rujki. Zaraz wybieram się do weta, żeby ustalić co i jak. Żal mi jej, bo wydaje mi się jeszcze taka malutka, ale to dla jej i naszego dobra.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnyEmma80 wrote:Mi się wydaje właśnie, że wczoraj miałaś spadek około-Alexisowy. Dzisiaj już nie masz bagna rozciągliwego i temperatura zaczyna rosnąć. Jutro będzie jeszcz
Ale oczywiście bzykaj się, bzykaj nadal.Nie wiadomo kiedy dokładnie nasza Lady przybywa, ale na Twoim miejscu nie martwiłabym się wykresem i temperaturą, bo moim zdaniem wszystko gra.
A, i jeszcze jeśli nie chcesz mieć na wykresie wyłupionych oczków, to jeśli Twoją podstawową godziną pomiaru jest 5.30 (jak zauważyłam), to po prostu ustaw sobie przy tej godzinie ptaszka, że to godzina domyślna.
W ktorym lesie ucza czarownice takiej mądrości? :-*
Ja tez bym chciala umiec tak czytac z wykresow a jedyne co umiem to
Nie wiem co. Duzo
-
Emma80 wrote:A co do zwierzaków, to nasza najmłodsza kicia właśnie od dzisiaj ma ewidentne objawy rujki. Zaraz wybieram się do weta, żeby ustalić co i jak. Żal mi jej, bo wydaje mi się jeszcze taka malutka, ale to dla jej i naszego dobra.
Bosz, co za dzień. Duszno,kupa roboty, a potem klima na pół gwizdka na siłce, bo Tiger Michalczewski oszczędza prąd wraz z Ewą Kopacz między 11 a 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:20
-
Niby duze psy tak maja,ze wydaje im sie ze sa malutkie,moja ma to samo
Probowalam dzis kupic sobie stroj i sie przerazilam ! Bez kitu mam taka dupe ze wygladam jak karykatura! Od jutra koniec!i nawet pocwicze troche!jak sie pozbyc tzw bryczesow? Po co pytam skoro wiem...jutro plywammoze podtopie ridza i dopusci pytonga do siebie bo juz mi sie sni
a moj stary zrobil sie nagle taki atrakcyjny
-
nick nieaktualnyKatastrofa na bryczesy sa dobre przysiady odciazajace. Stajesz w rozkroku miedzy drzwiami jakimis. Musisz je miec miedzy nogami.trzymasz sie klamek z jednej strony jedna reka z drugiej druga i hopsa.
Kolezanka sporo ich robila i troche stracila. Bryczesy sa jak boczki- uparte i nie chca sobie isc -
Wiecie ,że w tym nowym cyklu zachodzę w ciążę? Prowadzę właśnie negocjacje z Ridżem, trochę nie chce się zgodzić UJ jeden, bo na termin porodu wypadają mi urodziny Andrzeja Dudy . Ale ja jestem twarda i nieugięta ,więc myślę ,że coś z tych negocjacji wyjdzie :p powiedziałam Ridżowi ,że może siedzieć nawet do soboty bo nie mam nic przeciwko. W piątek 3 testujące wiedźmy wysikają po dwie krechy to będzie dziad miał problem i będzie błądził i szukał innej ofiary (mam nadzieję, że poza naszym wątkiem :p ). Myślę ,że to najlepszy plan wymyślony dzisiaj i powinnam dostać za to jakiegoś Oskara albo cuś
co wy na to ?
Katarzyna87, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Katastrofa na bryczesy sa dobre przysiady odciazajace. Stajesz w rozkroku miedzy drzwiami jakimis. Musisz je miec miedzy nogami.trzymasz sie klamek z jednej strony jedna reka z drugiej druga i hopsa.
Kolezanka sporo ich robila i troche stracila. Bryczesy sa jak boczki- uparte i nie chca sobie isc
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ale z co ? Podciagac sie na tych klamkach? Nie lepiej normalne przysiady? Choc w sumie kolana wysiadaja na dluzsza mete
Musze cos z soba zrobic bo wyobrazcie sobie jak wygladam noszac koszulki 36 a dzis kupilam dzinsy eozmiar 42! Pierwszy raz nie weszlam w 40fak!
Oooo cwiczenie z pytongiem bardzo mi sie podoba,ale na poczatek musialby miec z pol metraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:27
-
katastrofa wrote:Ale z co ? Podciagac sie na tych klamkach? Nie lepiej normalne przysiady? Choc w sumie kolana wysiadaja na dluzsza mete
Musze cos z soba zrobic bo wyobrazcie sobie jak wygladam noszac koszulki 36 a dzis kupilam dzinsy eozmiar 42! Pierwszy raz nie weszlam w 40fak!
Oooo cwiczenie z pytongiem bardzo mi sie podoba,ale na poczatek musialby miec z pol metra
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Kocięta można kastrować wcześnie, nawet koło 12 tygodnia życia, nie trzeba czekać na pierwsze objawy dojrzałości. Mój Pan Kot oddał jajka w wieku 14 tygodni i jest zajebiaszczym, wielkim kotem godnym swej rasy, nie ma problemów z układem moczowym, czym straszą zacofani wet-ginowie. Czasem jak kotka wpadnie w ruje, to ciągną się i ciągną, wyniszczając, a w rui się nie sterylizuje.
Bosz, co za dzień. Duszno,kupa roboty, a potem klima na pół gwizdka na siłce, bo Tiger Michalczewski oszczędza prąd wraz z Ewą Kopacz między 11 a 17
Ja się "dokształcałam" w necie i wyczytałam, że niby można sterylizować w czasie rui (są różne zdania), ale pan wet powiedział żeby poczekać aż małej przejdzie.
Ruje się pewnie ciągną, bo kotki nie mają szansy zaspokoić instynktu. Może jakby takiej pozwolić na kontakt z kocurem, to ruja by się skończyła i zaraz można by zrobić sterylizację.
Naszej niestety nie będzie się dało upilnować w domu, bo wszystkie nasze koty są wychodzące (mała nie chciała być gorsza i też się dopominała jak widziała, że starsze zażywają trawki i słoneczka), a teraz w te upały nie wyobrażam sobie nie otwierać okien na noc, a wszystkie nasze koty (3) nabyły umiejętność zeskakiwania i zsuwania się po ścianie z piętra.
Co do układu moczowego kastratów, to czytałam, że to mit, bo kastracja nie ma na to w ogóle wpływu, a jak umiera niekastrowany kot, to nikt go najczęściej nie bada i nie wiadomo, czy czasami nie miał właśnie problemów urologicznych. Kastraty są po prostu częściej diagnozowane i dlatego powstała taka fama.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Kocięta można kastrować wcześnie, nawet koło 12 tygodnia życia, nie trzeba czekać na pierwsze objawy dojrzałości. Mój Pan Kot oddał jajka w wieku 14 tygodni i jest zajebiaszczym, wielkim kotem godnym swej rasy, nie ma problemów z układem moczowym, czym straszą zacofani wet-ginowie. Czasem jak kotka wpadnie w ruje, to ciągną się i ciągną, wyniszczając, a w rui się nie sterylizuje.
Bosz, co za dzień. Duszno,kupa roboty, a potem klima na pół gwizdka na siłce, bo Tiger Michalczewski oszczędza prąd wraz z Ewą Kopacz między 11 a 17 -
Ja też w tym cyklu zachodzę! Rzucam robotę wiec to świetny moment. Dzieci takie lubią
Morwa, saxatilia, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba