Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Nikt Cię tu nawet nie witał , więc i żegnać nie będziemy
Mało tego, sama się nie przywitała na początku. Brak kultury zwyczajny. <ubolewa,że ona nie zna elementarnych zasad kultury podczas korzystania z forum>Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 15:41
Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Odchodząc od wspaniałego tematu... powiem wam ,że chyba wysiadają mi kolejno narządy, chyba trzeba zacząć leczyć mózg
jeszcze nigdy tak się źle nie czułam nawet po operacji i wtedy jak był ten pozamaciczny ninga. Więc coś jest na rzeczy. Ciężko mi się nawet z wami dzisiaj śmiać. Jem już tyle co kot napłakał, wszystko zdrowo i kolorowo, bez laktozy , bez glutenu, bez cukru, bez alko:o ... normalnie prawie bez jedzenia jakie wcześniej znałam i dalej nawala mnie wszystko. Doszły do tego co wczesniej okolice nerek i wątroby, czyli prawie full serwis. Teraz niech jeszcze, głowa, płuca , jelita i macicą zaczną nawalać to pierdolamento to i zabieram się na tamten świat!
stacey lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Morwa, to na co czekasz? Marsz do lekarza. A w tej dziwnej rzeczywistosci, jedź na SOR i powiedz, że spadlas ze schodów i boli Cie dokładnie wszystko.
gorzej jak mężem zainteresuje się po tym wszystkim policja haha
Ach ten rudy humor
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/przeziebienie-czy-zafasolkowanie,8058,2.html?sd=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 15:57
stacey lubi tę wiadomość
-
Morwa a czy miałas sprawdzany woreczek żółciowy wiem ni z gruchy ni z pietruchy .. ale ja ostatnio akurat mam na czasie moj kochany jeden kamyczek w woreczku i twoje objawy = moim.. przez 4 dni myslałam że padne zażynało mnie dosłownie wszytsko
ból promienuje od watroby na ledzwia( okolice nerek) az pod lewa łopatke.. plus bóle w klacie jak przy zawale .. -
Ania_84 wrote:Morwa a czy miałas sprawdzany woreczek żółciowy wiem ni z gruchy ni z pietruchy .. ale ja ostatnio akurat mam na czasie moj kochany jeden kamyczek w woreczku i twoje objawy = moim.. przez 4 dni myslałam że padne zażynało mnie dosłownie wszytsko
ból promienuje od watroby na ledzwia( okolice nerek) az pod lewa łopatke.. plus bóle w klacie jak przy zawale ..może to właśnie to
a ból w okolicy wątroby był podobny do takiego jakby ktoś nóż Ci wbijał (w jednym miejscu boli mocniej a ból się rozchodzi)
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za dużo nie czytaj idż na usg jamy brzusznej .. kamienie daja bardzo ostro zanc os obie w sytuacjach stresowych nawet po kilku dniach .. plus po złej diecie.. a ból jest okropny .. mi nawet nospa forte nie pomagała.. polozylam sie na wznak bolalo chodzilam troche lepiej.. ale tez..siedziałam bolało. lezałam na boku.. jeszcze gorzej ..
wygladałam jak baloonn i mąż podejrzewał mnie że poszłam w tango
i jednak jestem w ciazy
dokładnie taki ból jest jakby ktos przecinał ci ostrym nożem .. mnie bolało wszytskonawet przy oddychaniu
ps jesli ból jest ostry i nie ustepuje to jedz na Izbe przyjec bo nawet przy kamicy moze pozniej dosjc do zapalenia woreczka i pozniej jest długie leczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 16:10
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj temp. 28 stopni i cudowny przeciąg z otwartych wszędzie okien. Normalnie 28 st. wydawałoby się upałem, ale w kontekście wczorajszych 38, to jest bosko. Leżymy z malżem do góry brzuchem i zjadłabym kawałek dobrego ciasta, ale nie chce mi się wstać
Morwa, spadaj do lekarza. Ania dobrze prawi, może to być woreczek z kamulcami. Musisz sprawdzić, a i po co się męczyć z bólem.
Odrobina, właściwie to wszystkim humor się poprawił. Szkoda, że dziewczyny urlopujące zostały pozbawione okazji do śmiechuodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Morwa, Anka ma dobry trop. Moja kumpela miała akcję z woreczkiem, chwilę wcześniej zaliczyła krótką ciążę, prawie jak Ty.
Może kamyczki lubią takie akcje hormonalne i wtedy się kumulują?
Wygooglałam- cionrza jest jednym z czynników powodujących kamicę żółciową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 18:20
-
Dzięki wiedźmy moje kochane :*:*:* jutro pójdę prywatnie na usg jamy brzucha mego :p na sor już nie pójdę bo znowu trafi mi się ten głupi pan , który nawet lekarzem nie jest , a usg robi na byle jak. Niestety znam go z praktyk, on mnie nie pamięta, a ja pamiętam doskonale jego słowa opisujące jego pracę wypowiedziane przez niego osobiście.
stacey lubi tę wiadomość
-
I dobrze, SOR to zło, lepiej na spokojnie do normalnego lekarza. Staraj się jeść lekkostrawne rzeczy, moja kumpela jechała 2 tygodnie na samym suchym twarogu, bo po wszystkim innym miała ataki.
-
Mi pomaga no spa.. choc nie zawsze plus ciepla kapiel
unikanie kawy , espumisanu i wszytskich ziół typu czystek itp itd
zwei wcale nsie nie dziwie ja ze strachu przed powtorka tez jadlam tylko sucharki -
Morwa wrote:Zwei, podoba Ci się mój komentarz pod Twoim wykresem?
Edit : która następna w testowaniu ?
Pjenkny!
Ale nie będę jutro szczać. Musicie wstrzymać się z ciekawością do końca tygodnia.