Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
http://nauka.newsweek.pl/perseidy-2015-noc-spadajacych-gwiazd-w-nocy-z-12-na-13-sierpnia,artykuly,368433,1.html
Myślicie ,że to prawda ? Nie chce mi się wstawać z łóżka ale jakby któraś widziała tyle spadających gwiazd to pomyślcie za mnie życzenie -
Morwa wrote:http://nauka.newsweek.pl/perseidy-2015-noc-spadajacych-gwiazd-w-nocy-z-12-na-13-sierpnia,artykuly,368433,1.html
Myślicie ,że to prawda ? Nie chce mi się wstawać z łóżka ale jakby któraś widziała tyle spadających gwiazd to pomyślcie za mnie życzenie -
zwei_kresken wrote:Ale co masz na myśli pytając, czy to prawda? No dziś miały być najbardziej widoczne i najwięcej, ale można je obserwować jeszcze kolejne 4-5 nocy. Tylko trzeba poza miastem. Ja poszłam spać, bo nie wiedziałam jak sformułować źyczenie
Nawet parę widziałam tych perwersydów.
Zwei, poprosiłam za Ciebie i później przyszła burza i koniec zadzierania głowy.zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ale co masz na myśli pytając, czy to prawda? No dziś miały być najbardziej widoczne i najwięcej, ale można je obserwować jeszcze kolejne 4-5 nocy. Tylko trzeba poza miastem. Ja poszłam spać, bo nie wiedziałam jak sformułować źyczenie
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Spoko loko lasencje. Podobno takie widoki utrzymają się do 24 sier.
Wczoraj miała być tylko kulminacja -
Wczoraj wyszłam na 5 min i widziałam dwie "spadające gwiazdy". Jedna mała, to życzenie dla mnie, druga wielgachna na 1/2 mojego pola widzenia. Życzenia nie miałam więc jest wolna! Niech każda teraz pomyśli swoje
lauda., Baronowa_83, Basik122, Morwa, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
<Lemury leżą na ziemi i wypatrują spadających gwiazd>
Julian: Tam, tam! Widzem gwiazdę dającą! Prędko, Morris, mów magiczne rymy, mów, powiedz, powiedz!
Morris: Gwiazdo duża, gwiazdo mała, może byś co nam tak dała. Czerwiec, lipiec, sierpień, maj...
Julian: Daj, daj, daj, daj, daj!Malibu, Mona_M, Morwa, odrobinacheci, Katarzyna87, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:http://nauka.newsweek.pl/perseidy-2015-noc-spadajacych-gwiazd-w-nocy-z-12-na-13-sierpnia,artykuly,368433,1.html
Myślicie ,że to prawda ? Nie chce mi się wstawać z łóżka ale jakby któraś widziała tyle spadających gwiazd to pomyślcie za mnie życzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:57
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:A ja widziałam taką kropkę, mocno świeciła jak gwiazda i ciągłym ruchem (nie migała jak samolot, albo satelita) dość chwile leciała a potem zaczęła przygasać i zniknęła. Skoro to miały być szybkie błyski, to co ja widziałam? Ufo? Super.. życzenie powiedziałam do ufo.. Ufo też spełnia życzenia??
Widziałaś radzieckiego satelitę. On spełnia życzenia. Niestety są to życzenia jednej osoby. Jest nią Vladimir.Morwa, odrobinacheci, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Ciekawe czy nasza Mar nie jest przypadkiem w ciąży...
ale nawet jak będę to będę tu zaglądać do Was
wybaczcie, że tak rzadko ostatnio i z doskoku ale wdrożyłam swój projekt w pracy i się mocno angażuję a po pracy ciągle gdzieś nad morzem pijemy piwka i grillujemy więc opanował mnie ogólny wakacyjny chillout
zaglądam tutaj regularnie żeby zobaczyć czy coś nowego się wykluło!Basik122 lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:A ja widziałam taką kropkę, mocno świeciła jak gwiazda i ciągłym ruchem (nie migała jak samolot, albo satelita) dość chwile leciała a potem zaczęła przygasać i zniknęła. Skoro to miały być szybkie błyski, to co ja widziałam? Ufo? Super.. życzenie powiedziałam do ufo.. Ufo też spełnia życzenia??
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Tam gdzie Ci mowi ze masz okres plodny na wykresie bylo info ze jestem w ciazy blizniaczej i czy akceptuje. I ja ciagle klikalam nie i anuluj a to mi nie chcialo zejsc
Detektor to zuooo wcielone. Im szybciej dorobisz się wersji "żałobnej" wykresu, tym zdrowiej dla Ciebie.
Anuluj klikała... bueheheheeheAnuluj to trzeba było kliknąć zanim pytong Cię przyatakował. Jak już jednak coś, to po ptokach