Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:mój mdleje jak na hamerykańskich filmach, zbierali go na porodówce z podłogi, mimo, ze jeszcze nic się nie działo
kiedyś mi zemdlał w kinie, kiedyś na wystawie
także naprawdę się boję -
zwei_kresken wrote:Na jakiej wystawie byliście???
Lauda można operacyjnie przywrócić dziewictwo, takze w razie takiego pytania jestesmy przygotowane;)
PS: Moja gin tak zaszalala ze jak mnie operowala po porodzie to ze 3 miesiące bylo tak jak za pierwszym razem;)
Teraz tez mi obiecałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:57
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się po wizycie, z synkiem wszystko dobrze waży już 1200g i nie raczył się dzisiaj w ogóle pokazywać tylko obrócił się do nas pleckami
Wyniki morfologo wg gina też są w porządku
Jutro tylko muszę odebrać wyniki krzywej cukrowej i jak będą w normie to będzie super. Następne spotkanko z Misiakiem 9 września
Baronowa_83, lauda., Maczek, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Lauda przyznaj się nie masz męża obcokrajowca i dlatego się nie udzielasz. Żałuj bo wtedy miałabyś nieograniczoną wiedzę o wszystkich narodowosciach :p a tak to kondon znasz tylko Polskę tak jak ja:p
Ja mam męża wielonarodowościowego. Biegle włada kilkoma językami, a swoim własnym to włada tak, że klękajta narody! Poza tym ma murzyńskiego pytonga i myje się równie często co świętojebliwy Arab.
Z Azjatami mamy tyle wspólnego, że lubimy ich żarcie.
A żarcie to nie to samo co wiedza o slumsach i innych "atrakcjach" krajów trzeciego świata.
Dlatego Morwo ma miła, siedźmy tu cichutko w tym naszym grajdole.zwei_kresken, Morwa lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:No to fajnie Basia, że z Domim wszystko ok. Zatem następną wizytę mamy razem - ja też idę podglądać dziecię 9.
Zwei nie dość, że w trolle obrodziło, to jeszcze ujawniają się prawdziwe autorytety ze znajomością świataZnajomi powiedzieli, że na rozmiar pytonga jest jeden sposób- muszę wypić piwko lub dwa i od razu wszystko wyda mi się większe i ładniejsze
Nie chcę nic mówić, ale oni po 2 piwkach na karaoke spali na stole, a ja się nudziłam
Ja bym musiała chyba z 8 litrów piwa wypić, żeby docenić chińskiego chłopca
lauda., Maczek, odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lauda oooo to zazdroszczę mój zna tylko ojczysty język i historię narodu. Ma ciemne ,lekko skośne oczy. Nosi brodę jak Arab i zrobi sobie niedługo dready jak Jamajczyk. Jakby nie patrzeć to tez prawie wielonarodowosciowy haha moja tesciowa biala jak snieg (niczym Norweszka)a tesciu ciemny jak Gruzin, no ale dobra będę siedziała cicho tak jak mówisz
Edit : moja prababcia była Niemką liczy się? A od taty wszyscy ze wschodu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:31
lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Ja ten grajdol kocham. Dobrze ze tu trafiłam i mnie NIE WYWALILSYCIE I NIE OLALYSCIE
Powinnaś jeszcze dopisać: <wdzięczna>
odrobinacheci, Morwa, saxatilia lubią tę wiadomość
-
Ja też mam wielonarodościowca!
Biegle włada ojczystym i dwoma innymi językami, bywa pomocny jak Czech, uśmiechnięty i lekkoduch jak Grek z zacięciem Niemca (oszczędności i czasami oziębłość), uwielbia fastfoody jak Amerykanin, stejki rodem z Agrentyny i skośnookie żarełko jak Chińsko - Japoński obywatel Azji, uwielbia słoneczko jak Arab
A i jeszcze się pochwalę ciociu Zwei! byłam dzisiaj upuścić krwi i robiłam TSH - na czczo!!!- (anemię mam nadal), ale moje wyniki przy nowej dawce Euthyroxu50
TSH 1,47 (1,5mc temu prawie 3,41!)
FT3 2,2 (norma 2,3 - 4,2) lekko pon normy, ale to chyba nie tragedia?
FT4 0,95 (norma 0,89 - 1,76) j.w
Jak widzisz moje wyniki? Gites czy w pon zapierdalać do endo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:34
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny